Pollen allergi?

Förra sommaren gick jag till läkaren med lite andnings-svårigheter osv. Var först på Bromma-akuten och han trodde det var pollen. Det blev värre och jag gick till läkaren igen, denna gången till Råcksta-Vällingby närvåd och där trodde de att det var pollen allergi. Sjukt att de kan säga två heeeeelt olika saker. Fick till och med ångest tabletter utskrivna. NU ungerfär vid samma tidpunkt ett år senare har jag samma vidriga sak igen. Måste vara pollen... Tycker synd om er som har det värre med pollen som typ Melanie... Men men, håller mig inne ett par dagar och ser om det blir bättre :)

Fy fan haha....

Jaja nu man får stå för det man sagt....

 
Mmm första bilden får tala för sig själv. Den andra är min frukost, världens SKABBIGASTE vanilj shake och kaffe. Nu ska jag ta hund och vagn på en promenad.


Ps: Är tjurig idag (som vanligt) men ni vet walliesarna jag krigade för på tradera? De gick ju på 230:- eller 260:- kommer inte riktigt ihåg. Nu har fanskapet lagt ut likadana fast för fast pris på 79:-.


Riktigt tråkigt inlägg. Men någon kanske finner detta roligt så grattis till dig isf.


Okej, VART FAN ÄR MOTIVATIONEN!!!????

Fan trött jag är på mig själv. Vart fan är min motivation till att banta? Alltså jag MÅSTE skärpa till mig nu för fan. Spyr ju för fan nästan när jag ser mig själv i spegeln! Så säg mig mina vänner, hur gör man?! På måndag är det fan skärpning. Kanske ska börja skriva ner vikter osv här. Då måste jag ju liksom visa vad jag går för... Jo men så gör vi fan! Fotar när jag står på vågen på måndag. Pinsamt värre men men. Haha nu köööör vi, eller inte nu nu utan på måndag ;)

Ikväll är jag ensam hemma med mina tjejer. Milia och Mini då alltså. Niklas jobbar natt. Förhoppningsvis så blir det mer pengar i kassan men det vette fan med hans chef ;P

Nu ska jag leta fram min mobil, hörde att de kom in ett sms.

Köttbullar och makaroner.

Håller på att laga mat därav rubriken. Milia är hos sin mormor idag så jag har passat på att städa! Hehe för ovanlighetens skull. Hade tänkt sätta mig på balkongen och mysa i solen idag men det spöregnar ju för fan! Får bli en annan dag helt enkelt.

Var en snabbis i Vällingby och hämtade ut min nya ring också :) Blev inte den med hjärtan utan en annan. En enkel ring liksom.

Näää har verkligen inget mer att skriva nu. Tråkig dag helt enkelt.


Pengar pengar pengar...

Fan att det alltid ska vara ett problem hemma hos mig. Men men får väl vara glad så länge det räcker till mat och räkningar men det skulle ju vara roligt med liiiite extra pengar. kanske ska höra om jag kan börja jobba löite helger men då blir det inge plugg... Fan vad mkt tankar det snurrar i min skalle just nu.

Drar nog med Niklas till landet som det ser ut nu. Rensa tankarna lite i norrland. Finns ingen el och inget vatten. Och typ INGET att göra haha. Kommer bli tokig tror jag! Men samtidigt så är det nog roligare än att sitta här hemma ensam när alla andra jobbar. Jo men så får det bli. Får åka hem igen med Danne annars några dagar tidigare än de andra. Hoppas på kanon väder också! OCH innan ni skriver kommentarer osv om hur jag tar hand om mitt barn så ska ni veta att det finns grannar i norrland som har el och vatten så SJÄLVKLART kommer jag att kunna tvätta Milia. Hon kommer även få torra blöjor, mat och rena kläder varje dag ;P

Just det fick ett trevligt samtal av Jeanette idag! Hon blir igångsatt om 8 dagar! Så om 8 dagar har Milia en ny kompis! Hoppas på en tjej! Sen berättade hon även om sina grannar som är heeeelt psyko. De hade börjat knuffa på henne igår för att hon inte ville släppa in dem i tvättstuga när de inte hade någon tid. Vem FAN ställer sig och knuffar en hög-gravid kvinna!? IDIOTER!

Sen till sist i detta inlägg vill jag önska min fina Bettan en trevlig resa till Tallin! Hoppas du hittar massa sprit till lördag och nappar till Milia hehe!

Nu ska jag lägga mig i ett bad, har stått och stekt massa pannkakor. Hade massor att skriva känner jag. Inget vettigt för er att läsa kanske men men.

JUST DET! En sak till, Camilla, självklart ska vi söka samma kurs och plugga ihop! Men Jessie kommer hem på fredag så då får hon visa mig så skickar jag länken då!

Grattis Mia...

Som har fått fetaste nackspärren... kuuuuul


orkar man eller?

Fan vad säger ni? tror ni jag pallar börja plugga lite!? Måste ju liksom skaffa mig ett nytt jobb i framtiden. Jobba kväll 4 dagar i veckan kommer ju inte att fungera för mig när Milia börjar på dagis... Man missar ju hur mkt tid som helst med sitt barn och det vill inte jag. Lika bra att sätta fart eller hur?

Pratade med Sandra idag. Fan vad jag gillar dig :) Hoppas vi kan ses en liten stund i helgen med tjejerna iaf. Lite roligare med Milia nu när hon är vaken. Kan sätta en hundring på att hon kommer ligga och garva som fan åt Isabell :)


Nää nu ska jag byta blöja och kolla utbildning!

Trevlig helg :)

Hoppas ni får en trevlig helg. Det har vi... har spenderat massa pengar på att pynta balkongen idag. Ni ska få se foto sen. Sjukt snygga solcells lampor har vi köpt också :) Nu ska jag njuuta av min bacardi mango och kanske ta mig en liten menthol cigg ;)

Jag vann ;)

haha jag vann budgivningen på tradera. Men jag var ju villig att lägga massa pengar så det var ju kanske inte så konstigt. Alltså kollade runt på nätet innan om det fanns någon buitik som hade dessa men det fanns inte i Sverige. Så jävla irriterade. De jag har köpt nu är från USA. Ska höra med henne om de inte har typ gardiner och mattor med My little pony också. För det är nämligen My little pony Wallies jag köpt. Åhhh jag älskar My little pony! Tack gud för att jag fick en dotter så jag kan köpa allt skit jag själv gillar ;)



Nu ska jag slänga i mig frukost ocg göra mig iordning. Sen blir det Vällingby med två vänneroch sen drar jag och Milia hem till mamma. Underbar fredag med andra ord. Hoppas ni får en kanon helg!


Ser det skönt ut eller?


Så här ligger hon i min famn och sover. Synd bara att hon är så tung och jag så svag, orkar ju inte ha henne liggandes såhär speciellt länge. Skulle också lätt kunna somna nu men måste nog sätta igång med mat. Sen så måste jag hålla mig vaken till halv tio så jagkan fortsätta kriga om min fina sak på tradera. Eller den är ju till Milia såklart och jag har lovat henne den så nu måste jag verkligen vinna den :)

Någon som gjort något kul idag? Så tråkigt när ingen kommenterar :( Vet ju att ni läser liksom...


Tradera-krig

Nu jävlar är det krig på tradera och jag SKA vinna!!! Jag kommer vinna... Om jag så ska lägga hela barnbidraget hehe...

Snabba lockar :) eller vågor.

Japp idag blev det plattångs-lockar. Snabbt och smidigt. Nu ska jag dra... SHIT vad de spelar "vill du ligga med mig då" heeeela tiden... Synd att den ska bli sönderspelad på en gång, är ju rätt rolig låt ändå.


Tänk om...

Man kunde få en morgon tills man vaknar av sig självt. Ska egentligen inte klaga såklart som slipper gå till jobbet varje jävla morgon. Men en morgon bara en...'


Nu ska jag sätta mig och läsa igenom alla bloggar jag följer nu för tiden. Tar ju ett tag. Sen blir det Vällingby ska ta och köpa mig något på guldfynd. Niklas hade ju beställt ett halsband men jag såg en ring jag vill ha...

Så blir det den här:

Eller den här:


Soff-mys!

Här hemma sitter vi och myser medans ni andra jobbar :) hehe. Skadeglädjen är verkligen den enda sanna glädjen mohahahhahaa....



Skön dusch :)

Kom nyss ut ur duschen. Finns det någon skönare känsla än att vara nyduschad. Eller ja skönare finns ju men fräschare?! Nää jag tror inte det iaf. Har varit nere i kaanan så Mini fick bada. Vet dock inte om de ska bada när de löper men gjort är gjort och kul hade hon!

Imorgon blir det träffa Amanda, det var ett bra tag sen!

Dags att ta hand om grinig unge. puss på er

Toppen helg.

Har verkligen noll blogg lust nu.

Vill egentligen bara skriva tack till mina fina tjejer för i lördags! Jättefina presenter och jätte mysigt med middag och Eurovision. Tredje plats är ju bra, dock inte liks bra som första haha. Alltså tävlar man SKA man vinna.


Nu ska jag dammsuga (som vanligt) och skura. Mini löper ju och tik-skyddet verkar ha hamnat på sniskan för jag hittar lite blod här och var på golvet!

Sista inlägget nu på ett par timmar.





Ville dela med mig av dessa två bilder på min goding.

städa var det ja......


Cupcakes och bajs ;)

   

Ser smarriga ut va? Eller ser detta godare ut:




















HAHAHAHAHHHAHAHHAHA!!!!


Dammsuga, Dammsuga...

JÄMT ska man dammsuga.



Ja ni, idag blir det tjej middag. Då måste det städas hehe :) IGEN! Nää men faktiskt så städar jag fan hela tiden så det blir inte så mkt. Milia är hos morsan så då kan jag göra allt utan att bli störd för just nu är ju ungen i en period då mamma måste släpa runt på henne helst hela tiden. Mysigt att vara behövd men liiiiiite tid för mig själv skulle ju vara skönt.

Ska försöka hinna med en sväng till Vällingby för att hämta ut ett paket från Buzzador.se med ansiktskrämer i från Lumene som jag ska dela ut till tjejerna ikväll :)


OM LUMENE VITAMIN C+ LYSTERGIVANDE DAGCREME
Lumene Vitamin C+ Lystergivande Dagcreme är en mjuk och fräscht doftande ansiktscreme som omedelbart ger huden extra lyster. De guldgula hjortronen är kärnan i Lumene Vitamin C+. Hjortron skyddar, renar och ger huden lyster. Magi när den är som bäst!



Låter ju bra eller hur? Nä nu kör jag igång med städningen. Bakade igår också, kommer en bild snart ;)

Blä...

Har verkligen ingenting att skriva här känner jag. Trött som ett as är jag. Min fina Milia vill inte längre sova hela nätter utan vaknar en gång per natt och sen tidigt på morgonen så nu är jag rätt sliten känner jag. Någon som vill ha henne en natt så morsan får sova?


Nu ska jag nog ta och ringa Microsoft och höra varför de dragit 69:- från mig. Niklas har ju inte använt skiten på ett tag så vad är det för skumt vi ska betala nu då?

Hoppas ni får en fin dag i skit vädret!

Puss


Tack!

Tack alla fina för gratulationer!

Och tack till mina fina Niklas som jag fick presentkort på guldfynd av. Ska bli kul och se vad det är han "reserverat" till mig när det kommer in. Önskade mig ett halsband förut så jag trodde det skulle vara det men nu verkar det som om det är något annat. Spännande :)

GRATTIS


TILL MIIIIG HAHA


GRATTIS AMANDA


Glada brudar :)


Ja det finns inte mkt att säga...





 


Barnfri :)

Var barn och hund fri tidigare idag! Så underbart att få lämna bort dem ibland! En liten mamma paus! Underbart, så kom med de elaka kommentrarerna nu då om att jag lämnar bort min 3 månaders baby haha! Vet att vissa kan ha skit svårt att lämna bort sina barn. Men när det är till min mamma känns det bara jättebra och jag oroar mig inte det minsta. Lämna hene hos någon annan skulle jag nog inte palla om jag ska vara ärlig.

Sitter och funderar på nästa helg. Har ju fyllt år då och det vore ju mysigt att träffa alla tjejer men jag har liksom inte pengar till någon middag eller något så det är ju tråkigt. Men men får fundera lite till. Kommer vara sent ute med att bjuda in er girls så ni vet.


Nä nu ska jag slänga i mig en ipren så huvudvärken kanske försvinner så jag kan vara lite glad och trevlig idag kanske när min älskling kommer hem från jobbet.


Lördag

imorgon (lördag) blir det dop + tjejmiddag med de gamla rävarna hehe nice.

GRATTIS CAMILLA!


Idag fyller Miillan 27 år gammal, vilket betyder att det bara är 6 dagar kvar tills jag också blir kärring (som om vi inte är det redan)  :)


Milia


hund jävel....

Här hade man en ny tvättad soffa liksom... Men då kommer såklart Mini hem med slabbiga tassar och ingen som torka innan "ingen" lät henne springa in. Ni kan ju kanske gissa vem denna "ingen" är. Dags att tvätta igen då. Och Sandra, du behöver inte kommentera detta inlägg, vet redan vad du tycker, och bryr mig INTE! ;)

Ta mig härifrån...

FUCK vad jag hatar Råcksta. Finns ju verkligen ingenting! Är uppe i en storstädning och behöver lite oliks doft saker till det här vidriga hemmet haha, MEN det finns ju ingen affär! Har inget emot att gå till Vällingby annars men regnar det ju!!! Får väl tvinga Niklas köra mig sen om det inte slutar snart!


Så fingret upp till Råcksta


Meeen Micke!!!!

Jag och min lillebror kan helt enkelt inte vara normala när vi träffas. Vi tar fram det värsta i varandra när vi ses. Eller värsta kanske man inte ska säga men det roligaste kanske. De flesta brukar garva åt oss när vi festar tillsammans iaf :)












morgon stund har bajs i mun...

Fy fan vilken skit natt jag har haft! Milia vaknade vid tre och skulle ha mat tydligen, hoppas det inte är något hon tänker börja med. Sen vaknade jag av att jag hade sjuuuuk halsbränna! Nu har vi väl varit uppe i två timmar för fröken vill inte somna om.

Igår var jag uppe hon min Bm Ammi och satte in en koppar-spiral. Gick jättebra! Skönt att inte behöva bry sig om piller och skit!

Idag hade jag ju tänkt gå upp till Vällingby och shoppa lite eftersom vi sålde en tvättmaskin igår MEN sen kom Niklas hem och hade fått böter så vi får betala det istället. Tråkigt, men what to do liksom.



Nu ska jag bara ligga här och lyssna på Bruno Mars och äta lite vanilj yoghurt med frysta hallon och ladda för ikväll då jag och min bror ska ut och jogga! Haha får se om det blir mitt sista inlägg nånsin :P


Snö

Kul att det snöar. INTE

Spruta :(

Idag har Milia fått sin första vaccination. Grät som fan av andra sprutan men efter en kram blev hon lugn. Nu ligger hon och söver här brevid med feber. 37,9 än så länge så vi avvaktar med alvedonen. Hon borde egentligen vakna och äta en sista gång innan hon ska sova men vill inte väcka henne när hon sover så skönt. Får väl förmodligen gå upp inatt istället men det gör jag med nöje. Hon sover ju så duktigt annars så jag kan inte klaga. Känns jobbigt att hon har feber faktiskt men skönt endå att den inte är så hög... peppar peppar...

Själv sitter jag och kollar på "En unge i minuten" och bölar som ett barn. Så fint. Skumt att jag inte grät på min egen förlossning faktiskt.

Imorgon blir det sätta in spiral. Blandad känsla där eftersom jag är sugen på att skaffa en till direkt. Men Niklas vill inte nu så lika bra att sätta in den där ett tag då. Får väl börja tjata snart hehe. Nää men det kan faktiskt vara skönt att vänta ett tag endå. Känns som att alla pluppar ut en massa ungar nu så jag kan väl låna nån annans bebis när jag vill ha två haha. Tjejen som föder nu på tv:n har tagit ett fint grepp i pappans hår haha! Det är rätt! De ska fan också få lida lite de jävlarna.

Nä nu har jag inget mer att säga er. Hörs en annan dag!




Just det, hörde att Bin Ladin är död, syyyyyyyyyyyyyynd!


1 maj

om tio dagar fyller jag år. Kul? Nää inte speciellt. Hoppas ni hade en trevlig valborg.


Jag idag:






































RSS 2.0