söndag...

Idag är min värk över. Vad är det med mig och min skalle? Måste nog ta ett riktigt ordentligt snack med en läkare som verkligen kan lyssna och kanske förstå. Pratade lite med Nicole B och botox verkar ju fungera. Kanske ska prova medicin först och i värsta fall botox, just för att det kostar en del...

Till något roligare, idag har vi varit på kalas, Niklas bror fyllde år. Vilket vi inte visste så vi kom utan present och sa inte ens grattis. När han började öppna paketen blev det liiiite pinsamt. Men men vi la till lite pengar till ett par byxor han skulle köpa haha. Nu är vi hemma, har beställt sushi som kommer snart, sen blir det bara hänga i soffan.

Skrutti ramlade idag också, slog i en bula hon redan hade i pannan så nu är den blå igen istället för gul/grön. Nu skriker hon, dags att sluta!

PUSS





Vi just nu ;P


Måste bli bättre

Har ju saker planerade varje dag denna vecka... Eller kanse inte på lördag, en hemmakväll kanske skulle sitta fint! Men på fredag ska jag på tjejkväll så då MÅSTE jag vara frisk! SNÄLLA GUUUUUUD!

Sjuk.

idag har vi varit hemma och varit sjuka. Har ett grymt tryck i huvudet och ont i öronen. Riktigt jobbigt. MEN när jag tryckt i mig några alvedon så kände jag mig lite bättre och blev uttråkad... Kom då på idén att börja julpynta. Vet att det är för tidigt men vi missar ju faktiskt två veckor av julen här hemma så då tyckte jag att det var okej haha.


Nä nu ska jag krypa under täcket och passa på att vila medans Niklas tar hand om barnet!

PUSS

Bio

Har några minuter över nu innan jag ska dra upp till Vällingby och träffa Nicole. Tänkte att det är väl bäst att blogga då så ingen blir ledsen haha. Mamma var nyss här och plockade upp en överlycklig Milia! Hon avgudar verkligen sin mormor och morfar!


mmm var väl ungefär det jag hade att säga er, dags att klä på sig MASSOR för att inte frysa ihjäl på vägen...


blogga blogga...

Jag har inget att blogga om känns det som, verkar helt ha tappat det. Tar hand om mitt barn på dagarna som kräver all min uppmärksamhet och har jag turen att hon sover så finns det annat. Typ disk, städ eller försöka plugga lite teori och faktiskt förstå något. På kvällen lägger vi oss samtidigt och det är väl runt tio. Så jag har NOLL egen tid så ni kanske kan förstå mig liiite?

Men men, igår hade jag hur som helst migrän, i måndags var jag i tvättstugan och idag händer det heller inge roligt som är värt att nämna. MEN imorgon, imrgon ska jag och min kära Nicole på bio! Som vi har längtat efter denna film haha, någon som kan gissa vilken?

Nä nu ska jag försöka få i oss lite frukost här.




Just det, om tre veckor drar vi :P:P:P

natusan

För ett tag sen fick jag och Milia hem ett Bath och en olja från Natusan att prova på! Vi har testat dessa och doften är grym! Dessa ska användas på kvällen för doften ska tydligen få barnen att sova bättre. Vi har badat henne och sedan masserat in oljan. MEN eftersom vårat barn inte gillar att sova så kan jag inte svar på om det fungerar eller inte, värt att testa iaf!



Har även fått MASSOR med rabatt kuponger så säg till om ni vill ha, ni kommer få endå om jag ser er ;P


Ny telefon.

Igår började min skit mobil säga ifrån på riktigt, "endast nödsamtal" kul. Men men gick in och förlängde mitt abonnemang och valde en Nokia n8. Ingen aning om hur den fungerar eller om den är bra men det märker vi väl. Svårt val för det finns ju sjukt mkt telefoner men färgen avgjorde ;)



Igår var i Vällingby och träffa tant Nicole, ja Milias tant Nicole såklart. Svängde förbi hos polisen och sen körde vi på en chansning på att bvc skulle ha öppet hus, vilket de såklart INTE hade. MEN vi fick komma in endå. Milias blöjeksem är infalmerat. Fick tips på salvor och ska tillbaka på fredag om det inte blivit bättre då.

Såg att hon nyss kröp ordentligt, inte släpa sig fram som hon sjort tidigare. Börjar bli jobbigt att hon blir stor. Det innebär ju att jag måste börja jobba om ett tag och inte får umgås så mkt med henne längre. Jag tycker alla barn ska få gå på dagis och skaffa vänner osv, men mamma då?

På tal om jobb också, ingen som har några tips på den fronten? Vill inte gå tillbaka till ett arbete som jag kommer hem och gråter ifrån. Plus att jag kommer få jobba som vanligt vilket innebär 4 kvällar i veckan... Mardröm.

Nä nu ska det ätas mera gröt! Ikväll blir det middag hos Sandra, Nicole och Isabell :)


Kul...

Att iaf en person undrade vart jag tagit vägen...

Anledningen till att jag inte bloggat är för att Milia är gnällig konstant! Hon sover endast på nätterna och jag har NOLL tid för mig själv.

En liten uppdatering ska ni få iaf, nu är det roligt at gå. Hålla folk i händerna och gå är roligast men det går bra med gåvagnen lite också. Igår stod hon själv utan att hålla i sig i ca tio sekunder. Dock var hon arg som ett bi och skrek så hon märkte det nog inte själv.

Blöj eksem har vi också som heter duga. Fröken har fått varit naken mestadels men det har fan inte hjälpt. Köpt salvor på apoteket och idag köpte jag nya blöjor, nu ska vi köra på Libero ist för Pampers och se om det blir någon skillnad. Jaa det var väl allt spännande som hänt mig senaste tiden...

Imorgon ska vi iväg på en liten hemlis på kvällen och på lördag blir det middag här hemma för Frida som fyllt år. Då ska jag få vara barn ledig och det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt!!



Tips på råd mot blöjeksem är varmt välkomna!



RSS 2.0