Mammas sessa

Imorgon fyller min fina fina sessa 1 år. Tiden har gått alldeles för fort och jag kan inte förstå att det är ett år sedan jag låg på bb. Känns ju typ som igår. Dålig som jag är har jag inte kunnat hålla mig med en av hennes presenter. Ett rosa lek tält. Sååå jävla gulligt och glad blev hon. Efter att vi satt upp tältet kom hon tultandes och gav oss pussar! Självklart blir det lite mer presenter imorgon men vad det är i dem får ni veta sen!

Nu ska jag vara så jävla boooring så jag ska ställa mig på en jävla orbi-trek och svettas.


VA FAN BETTAN!!!!

Hur kan du låsa bloggen utan att ge mig lösen!


Övningskörningen.

Gick kanon! Pappa var riktigt nöjd med mig haha. Önskar att jag hade testat att köra automat förra gången jag skulle ta körkort, för typ 10 år sen, för då hade jag nämligen haft skiten klar. Snacka om skillnad. Så nu är det bara fortsätta köra och plugga plugga plugga. Nöjd med det Marie? :p PUSS


Övningsköra...

idag är det dags för övningskörning. Kul? Näää men man måste ju för fan. har bestämt mig för automat så att det ska gå liiite snabbare haha.

Annars har jag en väldigt tjurig Milia idag och det är inte så skoj när man själv inte är på topp. Har nämligen tandvärk. Har en visdomstand som växer helt åt helvete fel och behöver opereras ut. Ska väl ta tag i det snart och ringa och boka en tid.

Snart är det dags för ett-års kalaset också. Vi har försökt att inte bjuda så många alls. Mina närmaste tjejer, Niklas närmaste killar och sedan familj och släkt. Så bli inte ledsna om ni inte blivit bjudna.


Nu ska jag sätta på mig lite kläder (kom precis ur badet) och sen bege mig mot mina föräldrar. Så håll er inne ikväll för man vet fan inte vart min övningskörning slutar...Tur att pappa alltid håller i handbromsen eftersom jag har en tendens att alltid köra för fort...


Kan ingen

tala om för mig vad jag ska göra här i livet?

Milia 1-år

Ja som ni vet fyller ju mitt hjärta snart år. Tänkte lägga ut en liten önskelista här... Dock inga billiga saker...


Gardiner från barnparadiset.se, som matchar hennes himmelsäng.





En hoppa hage matta från barnrummet.se , har ju lite svårt för hello kitty men den här mattan var ju såååå söt!





klädhängare från kids concept, finns på typ alla barn sidor.




Melodi potta som spelar när man kissar. Tror jag hitta den på barnparadiset.se







Hittade såklart en massa andra saker. Kanske kan göra en fortsättnings lista imorgon. Tänkte också på en grej, kan det vara så att mamma önskar sig det här mer än Milia? Hur som helst så är mattan och pottan något hon kommer vilja ha, det är jag hundra på. 


Kall tisdag.

Milia har precis somnat. Jätte skönt med liiiite tid för sig själv. har så mycket som behöver göras, men istället bloggar jag. Har noll motivation till att ta tag i mitt liv känner jag. Behöver skriva ett cv, söka nya jobb. Kolla runt om det finns några utbildningar jag kan söka och sånt tråkigt skit. Såg nämligen igår att mitt jobb ändrat öppet tider. Nu har de öppet 7-22 och jag vet ju att jag kommer få en massa kvälls tider vilket inte fungerar. När ska jag då hinna träffa min sessa? Nä det går bara inte.

Väntar nu också på papperså jag kan börja övningsköra, 27 år och inget körkort det är ju pinsamt för fan!


Näää nu ska jag se om det kanske finns något jobb att söka iaf...

2011

Var ju helt klart det bästa året i mitt liv..


Tack Älskling.

För fina blommor igår, Älskar dig!!


SKÖNt!!!

Om tio dagar kommer vår nya säng, en kontinental säng eller va fan den heter... Nu måste vi bli av med den gamla. Någon som är intresserad? Svart malm, sängen kommer från Kungsängen, 140, 3000:- ?

RSS 2.0