hjärtat...

Hjärtat slog som det ska på den lille :) sjukt trött idag, inte blir man piggare eller gladare av att man ska jobba 16.00...


Mysigt

Måste säga att det är lite mysigt nä det rör sig i magen :)

vet ni...

vem jag saknar? Min Sandra. Om 7 veckor börjar min ledighet och då SKA vi ses fattar du?

FU*K

idag blir det shopping med Tina, skönt att få tannkarna på annat håll och slippa vara arg och sur. Riktigt skönt ska det bli, ska vara klar om senast en halvtimme så dt är dags att sätta fart nu!

Btw är jag sjukt sugen på milkshake idag.

Puss på alla godingar och Fuck vissa andra då....

Psyko...

Idag när jag och Mini var ute och strosa såg vi värrldens psykopat, hon hade på sig tajta träningskläder och var ute och jogga... Med barnvagn och hund... haha kommer aldrig hända här inte... Såg så jävla sjukt ut, spinkig som statn var hon också... Själv gick jag hem och tryckte i massor med onyttig frukost haha... 7 kg hara jag gått upp nu, blä.

Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Fan ta honom om han ska hålla på idag igen, då får vi se vad som händer, kanske kommer hem utan jobb kvar vem vet...

funderingar...

Varför är jag en sådan person som oroar mig så sjukt mycket i onödan? Hur ska vi ha råd med allt är väl den största frågan. Visst utgifterna har nu minskat med 1000 kronor i månaden, bättre än ingeting liksom men fortfarande så sjuuuukt mycket utgifter. Och så mycket kvar att köpa... Det ska va säng, nytt skötbord, vagn och alla dessa små saker som man måste (vill) ha... Kläder har jag nog nog av, tror jag... Näää fan ska försöka att inte tänka så mycket på allt just idag... Vi måste köpa bil, barnstol... Nä nu slutar jag. Undra om en långsväng med hunden kan lugna mig. Inte fan blir man lugnare av Niklas som tar allt så jävla coolt... MMMMAAAAHHHHHH....

Hej då.

MEN ÅHHHHH!

Fan hatar att fylla i papper. Fattar ju fan inte vad jag ska fylla, måste väl hålla på och ringa runt och skit. fu*k. Kan ingenting bara vara lätt. Lina du klanske kan hjälpa mig?? Inkomstuppgifter? Räcker det mad att kopiera det jag tjäna förra året? Eller ska de veta vad jag tjänat i år? Bläääää... Hehe kan de inte bara ringa skatteverket själva?... Jaja glad är jag iaf att jag snart får sluta jobba, ska bli skönt!


För övrigt, FAN vad häftigt det är med sparkar!!!

Längtar till

29/9- Besök hos barnmorskan, framförallt få höra hjärtljuden!
8/10- Besök jos Tittut, ultraljud med mamma och pappa!
18/11- SLUTA JOBBA!!!!
18/1-2011- Föda...läskigt...




Baby rummet börjar ta sig nu, fattas bara möbler haha. Ska ladda kameran snart så ni får lite bilder. Var ju ett bra tag sen nu. Dags att laga middag.  Juste, längtar självklart till lördag också då jag och bettan ska på dagskryssning och äta buffe.

Älskar.

Jag älsklar Eminem och Rihannas låt, Love the way you lie. Bara så att ni vet liksom.

Och när man trodde...

att man inte kunde hata någon mer så bevisade du att det kunde man tydligen visst det. Skulle så gärna vilja SPOTTA dig i ansiktet :)



Ja Lina det är ren avsky.


SERIÖST!!!

FAN VAD JAG HATAR DIG! Sjukt att man kan lägga så mycket energi på att ogilla någon. Men fan alltså. Skulle vilja tala om det och bara skrika på det men det fungerar ju inte riktigt så. Så då får man ju skriva ner skiten här. Men jag lovar dig att det kommer en dag när du ska få höra!!!! ÄCKLIGA VIDRIGA FITTA!

Buhuhuhuhu

Jag vill också gå på GRÖNA LUND!!!! Alla tjejerna ska dit idag ju, men jag behöver vila. Har ont i magen, tredje dagen i rad, eller snsrae på magen!? Jätte svårt att förklara hur det gör ont liksom. Ryggen värker på rätt bra den med. Därför ska jag ligga inne hela helgen och hoppas på att det blir bättre. Tror att det är stressen på jobbet samt att man sitter och spänner magen hela tiden i kassan... Men vad vet jag liksom...

Idag kommer mamma och pappa hem från Turkiet också, alltid skönt att ha dem hemma. Tur är att man har en underbar lillebror också som kunde köra mig och Mini till veterinären både idag och igår. Ja, jag vet att jag behöver ett körkort. Ge mig det då??

Hos veterinären gick det iaf bra efter många om och men. Började med att jag ringde in igår och berättade om Minis ögon, röda och geggiga. Sköterskan sa att sådant måste man ta på största allvar. Hon tyckte jag skulle komma in akut efter jobbet. Jag fråga om det var dyrt till svar fick jag: Allting är ju relativt! 1400 kronor skulle bara besöket kosta och sedan 25% på all behandling. Min bror hämtade upp mig efter jobbet och vi stressade hem, hämta Mini och körde till veterinären. MEN eftersom det inte var så allvarligt så tyckte de att vi kunde komma tillbaka imorgon istället?! MEN ÅHHHHHHHH!!!! Men det var rätt bra iaf för då fick vi boka en tid så allt som allt gick det på 900:- Snacka om att man låter snål men fan alltså finns roligare saker att göra för pengarna. Veterinären sa iaf att det är vanligt att unga hundar får sådär för att massa körtlar utvecklas. bara att tvätta och ge nå smörjande ögondroppar.


Nu ska jag äta potatisbullar och glo på tv.


Skönt

åh det var så skönt att vara ledig igår. Hade inte överlevt denna vecka annars (om jag ens kommer göra det nu vill säga) Är så trött nu igen, hela tiden, kanske behöver mer järntabletter? Ska inte till BM förrän om en månad ju... Inte bara jag som är slut här hemma, Niklas släppte precis av Mini som hoppa direkt i säng och sover som en stock. Hon vakna inte ens när jag öppna kylen haha.

Ska upp till vällingby innan jobbet och hämta mina och Niklas kläder från kemtvätten, de skrev aldrig något pris på vår lapp så vi får väl se vad de hittar på haha.


hoppas ni får en bra dag!

RSS 2.0