Tänder...

Jag undrar om inte lill tjejen här ska börja få tänder för fy fan vad grinig hon är!!!

bloggen och jag har semester!

!

Härmapa!

Härmade Sofia idag och pimpade Milias barnstol. Vad tycks!?


Nääää

Det blev inget byte denna gång heller. Eller vi ska väl kolla på tvåan i Blackeberg och sen fundera både en och två gånger. Visst den är mindre men vi spar 2000:- i månaden, det är svenska bostäder vilket gör det sååå mkt lättare och byta sen. Men frågan är om vi får plats i en tvåa? Vad tror ni? Jag menar vi har haft vår lägenhet ute i typ 2 år och ingenting har hänt, kanske lika bra att passa på när man fått chansen?

Hur som helst så ska jag hoppa in en dusch äntligen! Körde en feeeet skogspromenad över stock och sten med barnvagnen idag. Tror vi gick i typ 2-3 timmar haha. Bergsklättring hann vi med också. Fick plocka isär vagnen och bära upp del för del! MEN jag hade trevligt sällskap så det var fan okej! En fika på Brostugan blev det också! Tack Johan för en kanon dag!

Ibland så...

gillar jag min hyresvärd...

sömnlös natt...

Tror jag bara sovit en timme inatt. Är på så dåligt humör så jag inte ens kan sova?! Suger... Men men kanske blir gladrae av att vara ute i solen med johan idag då!

Sitter och kollar på Mtv, 3from1: Britney Spears.... Man kan säga att jag är GANSKA avundsjuk på hennes utseende...

Nä nu orkar jag inte skriva mer

Ledsen...

Varför kan det aldrig bli som man vill?...

TACK JOHAN!

Tack Johan för att du snygga till bloggen! Älskar den. Blev precis som jag tänkt mig! Hörs imorgon!

Tar tillbaka inlägget innan

Haha tar tillbaka det jag skrev i inlägget innan, jag diggar Mohammad som faaaaan!

Bajs Mohammed

Han dök aldrig upp. Normal kille? Inte mycket va. idiot. Nu ska jag sova.


Godnatt pussar till alla normala människor!

Just det...

Någon som är duktig på det mad hemsidor och skit? Är Skulle vilja fixa till min blogg lite men vet fan inte hur man gör! Säg till isf. Typ du Johan?

Minut för sig själv...

Åh det är så skönt när man får någon minut för sig själv. Både Mini och Milia vilar. Lägenheten är städad, disken diskad osv. Riktigt skönt, har noll att göra :) Min nya bok har kommit, ska ner och hämta ut den när Niklas kommer hem.

Någon gång efter klockan fem kommer Mohammed och ska kolla på vår lägenhet. Vi har ett direkt byte med honom så vill han ha våran flyttar vi till Blackeberg. Men vi har även ett triangelbyte också med honom och en tre i vällingby med uteplats. Man vågar ju inte hoppas för mkt men hoppas verkligen på trean såklart!

Känner ett riktigt party-sug idag!

Jippi!

Idag klockan 12 ska jag träffa Lina och lilla Emma. Ska bli super mysigt. Nu ska jag dammsuga, ska komma en idag och kolla på lägenheten :) Håll tummarna för oss nu så vi kommer härifrån någongång!

Livet deluxe

Ny bok beställd. Ska inte börja läsa den förrän jag kommit ut till landet om två veckor. Då blir det ligga i solen med den nya boken och dricka en massa Bacardi breezer mango! Lääääängtaaaar!!!!


Vem röstar ni på?

Vem är sötast i sin rosa dräkt haha??

      
Bidrag 1. Jessie      Bidrag 2. Mia        Bidrag 3. Milia

ooohhh Jeff-fah-fah

Tack MELANIE för att jag inte kan sluta tänka på Peanut!


Har inget vettigt att skriva så lägger jag in lite bilder istället!


Prinsessan myser med sin tant Melanie


Mat är mumsigt!


finns ju ingen energi

till att blogga känner jag just nu... Får se senare eller imorgon.

Dålig natt...

Igen... Dock inget brandlarm som man blir väckt av utan en spy attack. Men det var skönt att det kom upp så man fick sova, går ju inte att somna när man mår illa.

Nää ni idag har jag lite att uträtta ;)

Tack för igår.

Tack för igår Jeff-fah-fah, Leff-fah-fah och Frida för en skit kul kväll!

:)


HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH jag vet att jag är sjuk så ni behöver inte påpeka detta









Någon ska fredagsmysa med choklad efter detta inlägg eller?

Och nej, jag har inte tagit bilderna själv :)


Ondskan

Men hallå sitter och kollar på ondskan nu och vett ni vad jag kom på! De två som "mobbar" mest påminner mig så jääääääävla mycket om två idioter jag känner. Eller känner och känner men... ja jag har inte haft något val och behövt lyssna och umgås med dessa två coola killar nästan varje dag. Ni kanske kan gissa vilka det är? Skriver inga namn men tror ni hajjar? Vet ju inte om fitta1 och fitta2 läser liksom.


Nu ligger min hjärtan och sover i soffan. Kanske dags att vi beger oss in i sovrummet!

Mens har man fått också :(

Söt bild:



Inte lika söt bild haha:


HAHAHHAHAHAHHAHAHHA nu är jag övertrött tror jag. god.natt

Nu är Mia lack igen

Lyssna nu JÄVLIGT noga på mig! OM man har en vän som struntat i en när den skaffat pojkvän så blir man ju lite besviken eller hur? MEN när denna vän sedan mår otroligt dåligt, rasar i vikt och skadar sig själv så är väl detta ett rop på hjälp eller hur !Om DU då är en sådan människa som skiter i denna vän då, vem är det då egentligen som är en dålig vän? JAG väljer iallafall att ta tillbaka min vän och ta hand om henne och älska henne lika mycket som jag gjorde innan. Och DU får tycka vad DU vill om det, men kom ihåg att "what goes around, comes around". Och du kan ju radera mitt nummer på en gång för kan du inte ställa upp när jag som mest behöver dig så är du fan ingen vän jag vill ha. OKEJ?!


Så någon som vill dra direkt eller?!


Jag och MIN Frida


Oplanerad dag.

Har verkligen ingenting planerat idag, så vad ska man hitta på? En sak är säker och det är att jag inte tänker sitta hemma iaf! Klarar inte av det när man har en gnällig liten tjej som vill ut och upptäcka världen! Är väl lika bra att ta trörr-mössan och göra sig iordning så man får tyst på hennes sura "mmm"ande hela tiden! Ses på stan mina vänner. Någon som inte har något för sig kan ju ringa! Kram på er

Dop.

Tänkte bara uppdatera er om Milias dop. Vi har inget planerat just nu. Jag ville ju ha dopet i Augustimen så blir det inte. Har inga pengar till det just nu! Vill ju ha det bästa liksom och då kostar det... Kollade hur många det blev att bjuda, ca 60 pers... Men men vi får se. Kanske hinner bli det här året MEN vi har ju en resa att spara till om några månader!

<3




Glömde berätta...

Att THAILAND är bokaat :))) Vi åker den 7 december. Förhoppningsvis föds Niklas syskon när vi är där. Den är beräknad 22 december men hon har två barn sen tidgare så vi får hoppas den lille hoppar ut tidigare!

Tröttmössan är på...

FY FAN vad trött jag är idag! Hade en febrig Milia inatt som låg och gnydde hela tiden. För att inte störa pappa tog jag med henne ut i soffan för att sova där. Hon somnade någon timmme iaf men inte kunde jag sova minsann. Nu sitter jag och väntar på att Mini ska komma hem några timmar. hon sov  nämligen hos mina föröäldrar igår. Blir så himla tomt när hon är borta! Kändes till och med konstigt att gå ut med soporna utan utan henne! Hur som helst så blir vi nog bara hemma idag eftersom skrutti var halv dålig inatt. Nu har hon 37,5 så ingen fara iaf :)


Just det, var världens polis pådrag här igår. Ja utanför då alltså. Massa poliser, hundar och helikopter. De var inne på krogen jääääätelänge så jag antar något hänt där. Nu ska jag pussa på min vovve!

Till Milia från Jessie och Melanie!


5 fina t-shirts


4 par fina byxor


Fina klänningar med tröja och trosa


2 pyjamaser med cupcakes!


2-pack nappar, på den andra står det "i love daddy" men den har hon i munnen nu!


SÅÅÅÅ jävla söta!


Uggisar till hösten!


Hon fick jeans och strumpor också men missa att foto dem! Tack så jättemycket tjejer! Ni är bäst! Bätter vänner finns inte att hitta! Ni är guld värda och jag älskar er!

5 månader

Idag blir min lilla bebis hela 5 månader! Idag är hon arg. Gnäller heeeeela tiden, inte bajsat på 3 dagar, kanske därför. Idag ska hon få presenter av sina tanter Jessie och Melanie :) och ett paket från libero. Då kanske hon blir gladare. På måndag ska hon få sprutor igen :( inte ett dugg kul, hoppas vi slipper feber och skit bara.


Pappa är hemma från sjukan igen! Nu ska han bara läka ihop sen är han nog på topp igen! Men fan vad dålig sjukvården är i sverige! Iaf på vissa sjukhus! SKÄMS för fan!


Här har ni min arga tjej ;)


RSS 2.0