Tjoho!

Nu är jag vaken :) Fan vad bra filmen var igår. Kändes ju dock som om man sett den redan eftersom man läst boken ett x antal gånger. Men bra var den.... Vet inte vad som var bäst faktiskt. Hela filmen var underbar. Dags att vänta tills nästa kommer då... Ingen ide att börja längta redan haha, November 2011 är ju rätt långt bort!

Jaha annars är det jobb idag igen, kul. Nää inte mycket men vad gör man liksom. Slutar tyvärr sent idag och ska upp tidigt till barnmorskan och sen jobba sent imorgon igen. Fredag, lördag blir det SOVA!



Nää dags att duscha! PUSS


NU nu nu nu!!!!

NU VILL JAG SE DEN! fan alltså, orkar inte vänta längre....


Dagsatt stängta av datorn och gå till jobbet.,.. :( imrogn är det midsommar iallafall, jobbar till två sen ska jag vara med mina älsklingstjejer.



kräkas

jaha dags att kräkas upp blodpuddingen då...

Känslig.

Usch vad käslig jag är just nu. Började gråta framför lyxfällan nyss. Gråter små skvättar för minsta lilla. Idag har det varit jobb sen 07:00 och nu sitter jag äter middag. Blodpudding, bacon, lingonsylt och apelsin jucie. Inte det godaste jag vet, men det duger. Ganska nyttigt för bebisen om den nu lever fortfarande... Hoppas på det, men det är fan i mig svårt att hålla hoppet uppe. Snart är det besök hos barnmorskan, hoppas på ett tidigare ultraljud. Fast samtidigt vet jag inte om jag vill det, då får man ju veta den läskiga sanningen... Inte lätt det här.


Nu ska jag försöka tänka på annat ett tag, den 29:de är det Twilight hehe, FAN vad jag längtar. Man blir så fruktansvärt lycklig av de filmerna. Drömma sig bort ett tag är väl aldrig fel.


Nä nu ska jag äta glass och lägga mig i badet och hoppas på att min älskling kommer hem snart. Han har varit på landet över helgen och inatt sov mina hoa mamma och pappa så jag fick sova helt ensam... Eller sova och sova, skulle tippa på en 3-4 h sömn.

Mjaou

Så trött.

Idag har jag en riktigt jobbig dag igen, mår illa, ont i huvudet, ont i magen och vill bara sova! Har sovit fram tills nu men får inte sova mer, buhuhuhu. måste åka och jobba. Fan bara att gå upp och göra sig iodrning. Försöker få i mig lite kaffe nu också men allt man stoppar i munnen smakar fan bajs!

Hoppas ni andra har en bättre dag än mig nu. Dags för lite smink...

hemma bäst.

Så är det verkligen. Så underbart att vara hemma! Missförstå mig rätt nu, det har varit en jätteskön semester med sol och bad, men visst fan är det grymt mysigt att få komma hem till sin lilla familj igen!!! Dock tråkigt att man måste börja jobba igen hehe men sånt är ju livet! Hoppas ni alla haft det bra! Puss

imorgon.

Imorgon drar jag och Jessie till Bulgarien. Som vi har längtat! Men självklart då så ska ju inte allt vara så bra som man hoppats på. Jag har mått piss i en vecka med ångest? och förkylning, troligen lite pollen på det också. MEN nu har jag även haft ett kraftigt illamåeende och kräkts i två dagar... Ocj JA jag är GRAVID, nu berättar jag det för tidigt igen men skit samma. Imorgon blir det ett besök på apoteket, måste ha åksjuke tabletter. Hoppas på dem annars är semstern förstörd buhuhuhuhuhuuhuhuhu

RSS 2.0