lillebror

Fy fan vad jag lider med dig, får så ont i hjärtat när du är ledsen. Du förtjänar verkligen inte att må dåligt. Finns ingen finare än. Tar hand om alla omkring dig, det har du alltid gjort, hjälpt dem som har det sämre än dig. Men nån gång så måste tydligen även den bäste bli drabbad. Men jag vet att du kommer må bättre snart. Som vi pratade om igår "tiden läker alla sår". Låter så jävla pissigt när man mår dåligt men det är sant. Hoppas att tiden är snäll mot dig och låter det gå fort! Du vet att jag alltid finns här för dig, ett samtal bort bara...

Jag älskar dig min fina fina lillebror.


bättre

tre cider senare och allt känns redan bättre hehe.

Otaggad

hur otaggad får man bli? Var på topp imorse och körde en solning och plugga teori, nu sex timmar senare vill jag bara sova. Gravid vanorna som spökar? Hehe fan alltså hur tråkig får man bli. NU KÖR VI.

Hemma

Åh idag är man ledig, Amanda fyller 26 så STORT grattis till dig min gamle vän. Typ den ända man har kvar från den tiden i sitt liv :) Synd att du var tvungen att jobba på födelsedagen men men sånt är ju tyvärr fitt livet.

Dagen ska spenderas hemma med min älsklings Mini och ikväll kommer familjen hem så vid nio ska jag och Jessie stå utanför när de kommer och sen ska det festas :) Jag ska även få min nya parfym som de köpt till mig därnere. Sån tur för mina är slut och pengar finns det verkligen inte gott om denna månad. Jag och Niklas fick ut 22.000 tillsammans, inte bra... Men förhoppningsvis blir det bättre snart. Nu ska jag laga lite lunch till honom, han borde vara här nu, sen städa.

Puss på alla där ute

wiiiiihoooo :)

ja

ja jag lever. ska skynda iväg till jobbet nu. jippie. har en äcklig känsla av att något kommer hända idag. 

Imorgon är det supa som står på menyn.



GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE LILLEBROR! Älskar dig massor! Kan inte föreställa mig ett liv utan dig! puss på dig älskling!

shopping

nu har man fått lite shopping gjord hehe. En kappa ett linne och nnya tights till mig, fyra linnen till Niklas. Fan nu tror jag nästan att våren är här, tog en långis med Mini idag och fan vad skönt det var! Kör en till imorgon om det är sol, någon som vill haka på? Nä nu ska jag kolla vad det finns för skit på tv och kolla på. Är så där lagom uttråkad på att sitta inne nu men vill ändå inte gå ut och göra något. Ska ju hålla mig frisk i ett år nu har jag bestämt. Någon som vill satsa några kronor på när jag blir sjuk igen hehe... trevlig helg på er.

puss

KLAR!

Nu är vi klara med andra rummet. Väggen är fixad och rummet målat och ALLT har jag gjort helt själv, men är ju grym. Mår mycket bättre nu också, lite snor och hosta kvar men det är lugnt. Nu ska jag kolla klart på lets dance och sen börja på andra Twilight boken igen hehe. Bokade filmen igår också bättre sent än  aldrig. Skumt att den släpps en löradg bara. Jaja dags för sol sidan. puss på er

sjuk igen.

Jaha nu var man sjuk igen då. Kan någon tala om vad jag gjort för fel för snart orkar jag inte längre. Har typ mått bra i max 3 veckor sedan detta år startade. inte kul alls. Nu blir det vila för hela slanten, ska samla energi för ett år denna vecka tänkte jag.

För övrigt ser det ganska ljust ut nu på lägenhets fronten, vi har tre gröna direkt byten just nu. Alla är på lyckselevägen? Vilket jag tycker verkar rätt skumt? Någon som vet varför. Antar att de kanske är på g att bli bostadsrätter? Frågan är ju nu bara vilken man ska satsa på, vi har två 2or och en 3,5a...


seriöst!!!

Varför, jag undrar verkligen VARFÖR allt ska gå så dåligt för mig... Fan fick världens utskällning av en gammal bitter fitta idag på jobbet, och nu ska hon prata med chefen. skaffa ett liv din gamla ÄCKLIGA hora. FAN nu är jag trött på folk som behandlar andra som de inte vore värda någonting. "du är här för mig och inte tvärtom" HAHA mm jag är verkligen på jobbet för din skull, skata!

Jaja igår hade jag också en rutten dag. Vaknade och var på allmänt dåligt humör. Smällde typ igen dörren i Fridas ansikte när hon skulle hämta sin kamera *förlåt*. Så får man fan inte bete sig, men jag har bett om ursäkt och hon godtog den faktiskt. Iaf sen skulle jag sätta mig på balkongen och ta min morgon cigg, ställer kaffet på bordet och vad fan händer då, JO grann IDIOTEN skakar börjar skaka matta så skiten flyger rakt ner i mitt kaffe... Blev lagom glad kan jag säga. Sen blev det en fika med Madde i Vällingby det var iaf trevligt. Blev på mkt bätter humör. Plugga lite teori igår också, gick rätt bra faktiskt.


Vaknade av att jobbet ringde imorse. Har skit ont i halsen och är snorig men men. Pengar lockar ju...


För övrigt så hejar jag på Erik Saade ikväll, hinner nog se slutet iaf. heja heja!

♥Niklas

 Det finns verkligen inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig.


fyyyyyyyyyyyyy

fy fan vad bakis jag varit idag och fy fan vad jag spydde igår. Men det var en sjukt rolig kväll! Idag blev det middag med släkten, mormor fyllde 77 i fredags, mycket trevligt. God mat och trevligt sällskap. Tråkigt bara att man var så jävla fylle sjuk så man inte fick i sig någon mat typ.


Inget blod idag, SÅ JÄVLA SKÖNT! Dags att börja göra ny bebbe ;)


Nu ska jag hoppa ner i sängen, imrgon börjar det vanliga livet igen. puss


SUPA!!!

ikväll glömmer vi allt skit som hänt och super ner oss...

...

Blev inget skrapande idag, kroppen hade lyckats själv. det var ju skönt att slippa det iaf. Nu vill jag vara gravid igen. Ska sätta igån om en månad igen så livmodern får läka lite, sen kööööööööööööör vi.

nervös.

är så äckligt nervös inför imorgon. tur att Jessie följer med iaf. men ändå... Vet egentligen inte vrför jag är nervös. Tror inte det kommer göra ont direkt men det är något med sjukhus som får mig att vilja spy. Kanske för det senaste beskedet skulle jag tro. dags att plocka upp lite här hemma då, Mini käkar jord från blomman och kastar runt... vem vill ha hund?!!! Nä jag skoja hon är det finaste jag har, man får alltid massa pussar och kramar :)

dö.

trodde seriöst att jag skulle dö igår. det är verkligen ingen överdrift. låg i badkaret och bara skrek i två timmar. höll på att svimma, knallröd och ful i håret haha... Ambulansen var på väg men avbokads när en fet klump trilla ut och smärtan avtog. fy helvete.


hoppas ni blev äcklade nu ;P

imorgon blir det sjukan för min del sen MÅSTE den här skiten vara över. puss

OCH DÄR

var smärtan tillbaka...

ge mig

ge mig sol och en tvåa i blackeberg så blir livet kanske kanske kanske liiiiiiiite roligre. Träffade iaf Samira, Maria och lilla Maja på sex veckor. Fy fan vilken söt flicka. Sån vill jag ha. SKA HA så snart som möjligt.

Förövrigt så känns det inte så jätte kul, speciellt inte när man kommer hem till ett sönder tuggat hem hehe. fuck


dags för städning, så mycket som jag orkar iaf.

.

jaha då sitter man här igen då. Livet suger ju hårt vill jag lova. Blodet rinner och magen gör så fruktnsvärt ont. Men det som gör ondast är att se den man älskar må så oerhört dåligt. Svårt att trösta någon när man själv är så förstörd. Inte det roligaste att se det man kämpat för i ett och ett halvt år rinna ut i toaletten bara så där. tror iallafall att jag lyckats plocka bort det mesta som påminner, bara ett samtal till barnmorskan och läkarbesöket på torsdag kvar, hoppas jag. Sen är det bara att börja om igen och förhoppningsvis inte behöva försöka så länge igen. Har endå lärt mig en hel del av detta, vet tex vad jag och INTE ska göra till nästa gång, vet dessutom hur underbara vänner jag har som hjälp mig såååååå mycket genom detta (som troligen inte är över än) ni är ta mig fan det bästa som finns! Känns så jävla bra att ni finns, samma sak gäller min familj, tacka gudarna för att jag fick just er allihopa!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad för att slippa ha ont, nästan det enda som fungerar...


Doch suger det att jag inte kan jobba. Vill inte ens tänka på vilken vidrig lön det blir nästan månad. Visst är det sjukt att man ens orkar tänka på en sån sak som pengar...

RSS 2.0