Man kan säga att det lyser bus...


i denna unges ögon ;)


Värdelös natt och dag...

Migrän inatt. Och Milia hade nog magknip, hon skrek iaf typ hela natten, försökte sova men kom aldrig till ro, låg och knorra, vände och vred på sig och bara lät hela tiden. Vid ett tillfälle hörd jag till och med någon F*TTA dunka i väggen. Va fan liksom, hon skriker ju inte för att det är roligt direkt! Jag förstår också att folk försöker sova men kan tyvärr inte få tyst på ungen som har så fruktansvärt ont så hon bara skriker rakt ut.

Idag är min huvudvärk över, dock riktigt trött efter inatt. Milia har fortsatt varit ledsen hela dagen, men till slut bajsade hon blöjan full och har nu äntligen lyckats somna!

När min älskade sambo kommer hem ska vi åka och handla om lillan sovit klart, annars får det vänta!


Ut och gåååååå

¨Nu ska jag alldeles strax pressa ner ungen i vagnen ocg bege mig ner mot grimsta för min pw. Den här veckan blir det hård bantning. Tråkigt bara att man inte kan några roliga recept, kan ni hjälpa mig?

Läkerol cassis

Tydligen jätte gott även när man är åtta månader. Tyckte lill skiten satt och smaska på något. Då har hon plockat ner en ask från bordet. det går undan nu vill jag lova!

Idag blir det fika med Frida och senare middag och idol med Tina o Nicole. Och alla barnen såklart!

Trevlig helg!

Hm...

Hur mkt kan en människa ta? Så jävla vidrigt hur vissa människor behandlas. Tråkigt att de inte verkar starka nog att lämna människor som bara får än att må dåligt. Men jag tror att du kommer klara dig ur det här. Frågan är bara när... Hoppas du gör det innan det är för sent bara...

Glömde visst....

Att helgen är över, dags att blogga igen... Fan tiden går allt för fort nu och jag vet inte ens vad det är för dag... Helgen spenderades iaf hemma hos mamma och pappa. I lördags var det bara jag, Milia och Mini men i söndags var Niklas också med. Någon hade ju kört in i vår bil så pappa var tvungen att fixa :) Guld värt att ha en pappa som kan allt!

Idag står det inte mycket på schemat... En pw med Jessie när hon vaknar typ. Annars inget alls... Pank är man ju också så ingen shopping kan det bli.

Nä hoppas ni har mer att berätta om helgen...


MOrrn morrn!

Ahhh fredag morgon! Älskar fredagar, betyder att min kärlek får vara hemma med sin familj :)

Inatt testade vi att sova utan natt. Tog vääääldigt lång tid innan hon kom till ro, det skulle sitta och klappa händer i mörkret osv. Till slut slocknade hon. Hon fick sova med mig i sängen såhär första natten utan napp. Hon vaknade endå några gånger men somnade om med lite kärlek från mamma. Gick rätt okej faktiskt! Får se hur det går resten av dagarna haha...

Nä ska jag ta och plocka undan lite här hemma, klockan tio kommer Tina och Emil! Och senare, runt elva kommer Nicole. Och för att inte glömma så kom faktiskt Nellie klockan nio och ligger nu sovandes i mitt knä



Ps: sitter och kollar/lyssnar på Mtv, Best of 1998 :) gryyyymt!


Kladdmuffins

Har nu bakat kladdkakemuffins till mina gäster imorgon :)

Sådär!

Nu är dagens pw avklarad. Sög dock att hela jävla grimsta skolan var ute och IVÄGEN för oss. Mini var ju med och det är skönare att ha henne lös. Men men nu är det gjort! Mötte sedan upp Frida så nu ska vi slänga ihop en kyckling-sallad och bara ta det lugnt här hemma och kolla på när djuren leker!

Ikväll ska jag prova att lägga Milia utan napp, eftersom Camilla tipsade först så provar jag det först! Hoppas att kunna få sova några timmar i streck och vakna upp utan huvudvärk! Ringer dig senare gumman!

HJÄLP!!!

Alltså nu behöver jag alla mammors tips! Blir galen snart! Var uppe 7 gånger inatt med Milia. Hon vill bara ha nappen, somnar om 1 30 min sen är det dags igen. Sista gången runt halv fem tröttnade Niklas och la sig på soffan. Då tog jag  upp henne och la henne i min säg. Hon låg där men kom inte till ro förrän en timme senare. Som ni förstår så vill jag bara sova nu! Så hur får ni era små att sova?

Martina

Ja vad bra! Det var just det jag undrade, men visst kan jag göra så då att jag tar ut 4 sgi dagar och 1 "billig" dag? Kom inte på vad de hette haha. Kul att jag skriver det här som ett inlägg också :) Men men skitsamma. Har säkert gjort tråkigare inlägg!

En annan sak gumman, när fan ska vi ses? Såg att du ringde mig förut, var hos min bm då. När jag blödde så mkt. Får ta och ringa upp dig när det finns tid :)

Ps:Skaffa en blogg så jag får läsa om er!

Puss till dig och lillkillen

Min lilla böna har blivit stor...

kolla vad hon kan





Försäkringskassan

Fan alltså fattar noll. Hur många dagar har jag kvar? När måste man börja ta ut fem dagar? Hur många dagar har niklas? Har han bara sjukpenninggrundade dagar? nääää blir fan snurrig i skallen! Hur kan de göra allt så svårt? Eller är det jag som är korkad? Tror det är lite av båda om jag ska vara ärlig! Måste ju liksom få någon rätsida på det här idag så jag kan börja planera min framtid. Ska jag gå tillbaka till Hemköp, ska jag söka nya jobb, ska jag bara säga upp mig och leva på a-kassa ett tag? Maaahhh blir galen!!!

Kan inte bara någon tala om för mig hur och vad jag ska göra med mitt liv? Är för efterbliven för att tänka själv just nu!


Nu ska Milia vila en stund sen blir det en fet pw. Behöver rensa skallen lite känner jag. Ikväll blir det middag hos mamma och pappa. De kanske kan hjälpa mig lite. Har jag tur så kanske pappas tanke om att starta något eget blir verklighet, då har jag jobb. Även om det så är en korvkiosk!


Thailand







Åhhh vad skönt det ska bli! Vill åka nu... Skulle gärna stanna längre än två veckor. Men vet ni, allt kan hända ;P


Depp dag.

Känner mig verkligen nere idag. Jag som har världens bästa familj borde väl vara glad? Jag tycker det själv iaf men det verkar inte gå att bli gladare just nu. Finns en hel del saker i mitt liv som suger just nu. Orkar inte dra upp det här. Lite privat liv bör man ju ha... Vill bara vara ensam. Ja med Milia såklart då. Och Niklas o Mini naturligtvis!

Hur som helst så har jag ju tagit tag i bantningen nu efter att varit sjuk. Tog en rejäl powerwalk tidigare idag. Så jäkla skönt att gå för sig själv med musik i öronen och bara stänga av allt annat för ett tag. Promenaden blev längre idag också för efter mer än halva vägen upptäcker jag att jag tappat en grej... Bara vända och gå heeela vägen tillbaka igen då! Kom hem helst svettig utan att hitta det jag letade efter... Men men livet går vidare.

Nu har vi precis käkat lunch och ska nu sätta mig och googla på hur jag ska få mitt barn att sova om natten.

Fan dig Lina!!!

Jag gick runt i en stormarknad när jag såg en kassörska ge den här lilla pojken sina pengar tillbaka, pojken kunde inte ha varit mer än 5 eller 6 år gammal.
Kassören sa: "Jag är ledsen, men du har inte tillräckligt med pengar för att köpa denna docka.''
Den lilla pojken vände sig till den gamla kvinnan bredvid honom,''Mormor, är du säker på att jag inte ha......r... tillräckligt pengar?''
Hon svarade,''Du vet att du inte har tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, min kära.''
Hon bad honom att stanna där i 5 minuter medan hon gick för att se sig omkring. Hon lämnade honom. Den lille pojken höll fortfarande dockan i handen.
Slutligen gick jag mot honom och jag frågade honom vem han ville ge denna docka till. "Det är dockan som min syster älskade mest och önskade sig så mycket till jul. Hon var säker på att tomten skulle ta med den till henne. Jag svarade honom att kanske jultomten skulle ge den till henne trots allt och att han inte skulle oroa sig.
Men han svarade mig tyvärr. "Nej, jultomten kan inte ge den till henne där hon är nu. Jag måste ge dockan till min mamma så att hon kan ge det till min syster när hon går dit."
Hans ögon var så ledsna när han säger, "Min syster har gått för att vara med Gud. Pappa säger att mamma kommer att se Gud mycket snart också, så jag tänkte att hon kunde ta dockan med sig och ge den till min syster.''
Mitt hjärta nästan stannade. Den lille pojken tittade upp på mig och sa "Jag bad pappa att be mamma att inte gå ännu. Hon måste vänta tills jag kommer tillbaka från köpcentret. Sen visade han mig en väldigt fin bild av sig själv. Han skrattade.
Han berättade då för mig "Jag vill att mamma tar min bild med sig så hon inte glömmer mig. "Jag älskar min mamma och jag önskar att hon inte behöver lämna mig, men pappa säger att hon måste gå för att vara med min lillasyster."
Sedan tittade han igen på dockan med sorgsna ögon, mycket tyst. Jag sträckte mig snabbt efter min plånbok och sa till pojken. "Antag att vi kontrollerar igen, ifall du har tillräckligt med pengar för dockan!'' OK sa han," Jag hoppas jag har tillräckligt."
Jag lade till några av mina pengar till hans utan att han såg och vi började räkna dem. Det var nog för dockan och även en del extra pengar.
Den lille pojken sa: "Tack Gud för att du gav mig pengar!" Sedan tittade han på mig och tillade: "Jag bad Gud igår kväll innan jag somnade att se till att jag hade tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, så att mamma kunde ge det till min syster. Han hörde mig! Jag ville också ha tillräckligt med pengar för att köpa en vit ros till min mamma, men jag vågade inte be Gud om för mycket. Men han gav mig tillräckligt för att köpa dockan och en vit ros. Min mamma älskar vita rosor."
Några minuter senare återvände den gamla damen och jag stod kvar med min korg. Jag avslutade min shopping i en helt annan sinnesstämning från när jag började. Jag kunde inte få den lille pojken ut ur mitt sinne. Då kom jag ihåg en lokal tidningsartikel för två dagar sedan, som nämnt en berusad man i en lastbil som kört in i en bil med en ung kvinna och en liten flicka. Den lilla flickan dog direkt och läget för mamman var kritiskt. Familjen var tvungen att besluta om att stänga av den livsuppehållande maskinen eftersom den unga kvinnan inte skulle kunna återhämta sig från koman. Var det familjen till den lilla pojken? Två dagar efter mötet med den lilla pojken läste jag i tidningen att den unga kvinnan hade gått bort. Jag kunde inte hejda mig själv så jag köpte ett gäng av vita rosor och jag åkte till minnesplatsen för den unga kvinnan där människor kunde ta farväl innan hennes begravning. Hon var där, i kistan och höll en vacker vit ros i handen med bilden av den lilla pojken och dockan placerad över hennes bröst. Jag lämnade platsen, tårögd,med känslan av att mitt liv hade förändrats för alltid. Den kärlek som den lilla pojken hade för sin mor och hans syster är fortfarande till denna dag svårt att föreställa sig och på bråkdelen av en sekund hade en rattfyllerist tagit allt detta ifrån honom. Nu har du två val: (1) kopiera och klistra in den här på väggen (2) Ignorera det som om det aldrig rört ditt hjärta..

Egoist?

Ja alla andra verkar ju vara det så från och med nu kommer jag också vara det. Kommer inte att bry mig om någon annan än min familj typ.

Söndag :)

Nu ska jag och älsklingen kolla på Gullivers resor medans Milia sover :) Man måste verkligen passa på att mysa då! Sedan blir det Sushi till middag och chokladpudding till efterätt! Min sista svullar dag idag! Kanske ska trycka i mig lite mjölkchoklad också, lär ju inte bli så svårt! Nä nu har han startat filmen så puss och kram på er!




!!
MUMS
!!


Äntligen hemma!

Haft en heldag med Frida! Jättemysigt och kul men märker att jag fortfarande inte är helt hundra i kroppen! Men men sit samma. Bara jag är bra till på måndag för då ska det börja bantas igen. 6 kilo ska bort till 7 december vilket jag själv tror kommer gå galant! Nu ska jag sätta på tv:n och mysa med världens underbaraste lilla flicka!

Sista försöket

Det där var sista försöket. Din förlust!

Skakis.

Mah! Är så skakis idag efter alla värktabletter jag tog igår. När förkylningen äntligen lagt sig var det dags för migrän.. MEN idag mår jag fan bra, förutom skakigheten då!

Var ute en sväng förut och hjälpte Frida med ta ut Nellie. Gick åt helvete. Kom en annan amstaff utan koppel så idag har jag varit med hundslagsmål. Läskigt faktiskt! Inga små vovvar direkt! Nellie klarade sig bra med små jack här och där. Värre var det nog för den andra men kunde inte bry mig mindre faktiskt eftersom det var hennes fel... Nu är jag hemma igen och ska städa! Ser ju förjävligt ut nu när man legat nere en vecka!

En sak till, var det någon som såg "sanning och konsekvens" igår med Robert Aschberg? Var så jävla sorgligt! Handlade om barn i magen som dör, som hade kunnat räddas. Hemskt! Och stackars mammor som kännt på sig att något inte sår rätt till men känner sig dumförklarade. Förstår hur de måste känna sig! Så om bebisen rör sig dåligt, ÅK IN! Heller en gång för mkt. Och när ena mamman sa "jag trodde det värsta skulle vara att föda mitt döda barn men det var det inte. Det värsta var att lämna henne sen". Då sprutade tårarna kan jag säga!




Migrän

Ja ni.... Förstår att ni tycker att jag klagar, men jag mår fan inte bra alltså. Nu när förkylningen börjat avta så får man migrän... Men imorgon måste jag väl fan få må bra. Så jävla less på allt! Speciellt när man måste ta hand om en annan människa samtidigt och inte bara kunna ligga i sängen och liiiiida...

Nä nu ska jag svulla pannkisar med grädde och sylt!



Ps: inget svar från skolan idag heller, antar att jag inte kom in då eftersom att man tydligen skulle fått svar i måndags, men de kan väl fan skicka ut ett nej då iaf!!!


Kanelbullensdag!

Hehe då får man svulla! Nää men en kanelbulle ska jag nog köpa mig idag iaf! Mår mycket mycket bättre idag! Vaknade inatt av att täcket var alldeles blött, antar att jag svettades ur febern? Toppen!

Däremot är det min bebis tur nu verkar det som, snoret bara rinner och hon nyser hela tiden! Ingen feber än så länge, hoppas hon slipper den!

Idag blir det tvättning och storhandling, vi har skjutit på det jättelänge nu haha. Men idag tar jag med mig Bettan och handlar!



Dags för en seeeeeen frukost ;P




Imorgon ska jag

fan må bättre! Och bli bättre på att blogga haha ;P

bättre!

Idag är det bättre med magen, vaknade inatt och hade ont men efter två alvedon verkar det ha släppt! Tack gud. Nu har jag dock åkt på en förkylning istället, men det är fan skönt i jämförelse!

Idag blir det bvc för 8 månaders kontroll!

RSS 2.0