Tack Escada!!!

Jag har ju sjuuuukt svårt för parfymer. Inte många som passar mig. Får ju huvudvärk av typ alla. Escada kommer ju alltid med sina sommar dofter och de har har haft tre som passat mig. De har ju såklart tagits ur sortiment för länge sen. MEN nu har de tagit in vissa igen. Gissa om jag är glad!!! det blir en Rockin´rio 100 ml för min del!!


Yankee candle

Har precis beställt hem två ljus. Ska dock inte använda dem på ett tag. Tänkte att vi ska ha dem i nya lägenheten. Har även fått två super mysiga plädar av mamma som inte heller ska användas innan flytt. Så jäkla mycket nytt man vill ha när man ska flytta. Allat kan ju inte köpas på en gång men små saker är väl okej?






alla hjärtans dag...

Vaknade upp med huvudvärk som inte vill släppa trots tre alvedon. Va fan gör man då? Inget...


Hur som helst så ska jag spendera kärleens dag med min underbara dotter, Minigrisen, Älsklingen och sist men inte minst MIN Bettan :)


F*CK YOU

ÅÅÅH VILKET STRÅLANDE HUMÖR JAG ÄR PÅ. SOM NI FÖRSTÅR ÄR JAG ARG, LITE SOM VANLIGT! MEN DET ÄR HELT ENKELT SÅ ATT VISSA MÄNNISKOR ÄR SÅ FÖRBANNAT DUMMA.












och Marie, tyvärr ingen vit malm, den är svart.

nääääää

Igår hade vi Jessie på besök, inget ovanligt direkt va? Haha. Men imorse när jag kolla min mobil så skriver hon att hon legat och kräkts hela natten och har feber! NEJ!!!


Seeegt...

Usch vilken seg dag det är idag känner jag. Har inte fått ett skit gjort, eller jo tvätt och disk som vanligt men inget annat. Behöver plugga men har noll motivation idag. Kan kanske bero på att mensen kom igår. Får alltid ont i huvudet då och ryggen. Men men inget mer klaga nu.

Här om dagen var jag ute och körde igen. Denna gång till jakan så att jag ska hitta hem sen haha. Första gången jag körde på stora vägar i hög fart. Sjukt läskigt men man måste ju. Ska försöka köra så mkt som möjligt nu. MINST två gånger i veckan.

Och på tal om Jakan så ska vi dit i helgen och fylla i papper :) Ska passa på att mäta lite och sånt så jag vet vilka saker som kommer få plats. Matbordet går ju absolut inte in så det vette fan vad vi ska göra av. Minst en byrå får nog flytta hem till någon annan också. Nä men hörrni nu ska jag ta och göra något annat än att sitta här.

puss


flytta

som det ser ut nu kommer vi att flytta till jakobsberg. en liten två med uteplats. lägenheten ligger mitt i ett villa område och en granne ovanför bara. hyran ska vi inte ens tala om haha nästan gratis. nu är det fixa körkort fört.

Kalas.

Kalaset var lyckat och middag efter likaså. Tack alla för alla fina saker.
idag kolla vi lägenhet i jakan, kommer ta den om de vill byta, sådesåååååå


Tack!

Milia vill tacka för alla gratulationer hon fått idag! Och för alla fina presenter från mormor, morfar och farmor. Hon har fått en rosa fotölj, en jätte Ior, trosor, kläder, gossedjur, lego, badskum och 1000:- in på sitt sparkonto.


Får fixa bilder på grejjerna sen, har en super trött liten böna här nu som skriker.


puss


Min underbara unge.

Tänk att min fina tjej är ett år nu. Tack min fina fina lilla flicka för att jag fått spendera ett helt år tillsammans med dig. Jag älskar dig och gör ALLT för dig. Du är mitt liv nu, ett liv jag inte skulle byta bort för allt i världen! Mamma älskar dig!


1-år :)







RSS 2.0