Onsdag idag va?

Shit ingen koll överhuvudtaget på dagarna längre. Rätt skönt faktiskt! Skönt att gå upp tidigt ibland också, lagom att gå upp vid halv nio för att vid nio gå en långis med Mini, typ ingen annan ute då så hon kan springa lös.

Igår vart det en tur till IKEA för att köpa tv-bänk. Blev även en stoooor spegel som min fina pappa ska komma och sätta upp idag. Köpte ju en tv-bänk för inte så länge sen men den skiten gick fan inte att sätta ihop, sprack på flera ställen så den lämnade pappa tillbaka. jag är för dålig för att göra sånt själv om jag inte är på riktigt dåligt humör typ.

Nä nu ska jag gå och försöka få upp mitt barn och min karl ur sängen! Milia har soviit hela nätter nu, 4 i rad faktiskt. Hoppas det håller i sig. Kanske beror på att hon sover i egen säng och slipper störas av oss när vi rör oss osv.


Iaf hoppas jag ni får en trevlig onsdag!


spegel, spegel på väggen där...


A men jippie!

Kul med snö, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Tina!

Läste precis på din blogg om hur det står till... Du ska veta att jag tänker på dig och din familj. Kan fan inte vara lätt. Du ska även veta att jag finns här för dig om du vill prata eller vad som helst! Massa pussar till er!


Äntligen hemma!

Ni förstår nog inte hur skönt det är att vara hemma igen. Så jävla underbart att slippa alla fula möbler och de förbannade trapporna. idag var vi och städade huset. fy fan för allt bajs på baksidan haha, fick skyffla bort massa högar. Dock har vi inte kommit iordning riktigt här hemma än men det tar sig. Har en massa att rensa ur och slänga, typ massa barnkläder man fått som man inte vill ha och sen en massa jävla papper!

Imorgon blir det stor handling plus att jag ska ta en tripp förbi bolaget och köpa på mig en massa flaskor vin och bacardi breezer mango så jag kan sitta på balkongen i solen och njuta till fullo när solen tittar fram... Eller till fullo vet jag inte, saknar ju ciggen liksom men men. Vem vill ha cancer, rynkor och grå tänder typ haha, inte jag... Cancer och rynkor får jag ju endå av solen ;)

Äntligen hemma!

Ni förstår nog inte hur skönt det är att vara hemma igen. Så jävla underbart att slippa alla fula möbler och de förbannade trapporna. idag var vi och städade huset. fy fan för allt bajs på baksidan haha, fick skyffla bort massa högar. Dock har vi inte kommit iordning riktigt här hemma än men det tar sig. Har en massa att rensa ur och slänga, typ massa barnkläder man fått som man inte vill ha och sen en massa jävla papper!

Imorgon blir det stor handling plus att jag ska ta en tripp förbi bolaget och köpa på mig en massa flaskor vin och bacardi breezer mango så jag kan sitta på balkongen i solen och njuta till fullo när solen tittar fram... Eller till fullo vet jag inte, saknar ju ciggen liksom men men. Vem vill ha cancer, rynkor och grå tänder typ haha, inte jag... Cancer och rynkor får jag ju endå av solen ;)

Dåligt humör

idag är humöret inte på topp. Tur att Niklas åkte bort över dagen annars hade det nog varit fight här hemma. Milia har inte sovit sen fem inatt. Hon har försökt bajsa i flera timmar men inget kommer. Men hon verkar inte ha ont för hon skriker inre, ligger bara och sparkar och trycker. Sitter och äter ägg till frukost nu och senär det dags för städning och packning... Tvätta massa måste jag också. Tur att man har sin vän Spotify som livar upp då...

Hoppas ni andra fått en god natts sömn och är på bättre humör! Vi hörs...

puss

MÅSTE HA!!!!



På riktigt så bara MÅSTE jag ha denna så fort som möjligt. Får se vad ekonomin säger denna månad. Har jag räknat rätt ser det inte så ljust ut men nästa månad så kanske :) Annars så fyller jag ju år om ett tag (ett bra tag) men får väl önska mig den då... Fan nu känns det väldigt långt till 11 maj... men men får nöja mig med att köpa massa blommor så jag får fint hemma, det blir man ju också glad av!


Newbie


Alltså ja döööör för kläderna på Kappahl. Framförallt deras märke newbie. Köpte ddenn klänning här om dsgen och idag blev det en till fast i blått! Underbara är de. Milia har även en grå jättefin klänning därifrån och en jättefin kofta som tyvärr börjar för små. Så ni med små flickor glöm inte kolla Kappahl nästa gång ni är ute och shoppar.

Annars så har jag haft en jättefin dag inne i stan med Nicole och Jessica med shopping och lunch. Nu skriker ungen... Puss


Tisdag...

Idag är Milia sju veckor. Sju tuffa veckor har det varit men jag är glad att hon mår så bra. Visst hennes skrik tar knäcken på mig men hon är iaf frisk! Liiite för tjock kanske haha. Nä hon ser normal viktig ut i mina ögon. Så jävla härligt att vakna upp brevid henne när hon ligger tyst och bara ler mot en. Igår kväll när vi låg i sängen och kolla på tv insåg jag att vi låg exakt på samma sätt haha. Sådan mor sådan dotter tydligen. Näää idag har jag inte riktigt tid att sitta här. Ska hälla i mig frukosten och sedan packa massa saker. Önska oss lycka till med de som kommer och kollar på lägenheten idag!


Just det, det blev alla klänningarna haha. Plus en liten solhatt och en klänning till mig. Hoppas jag kommer i Small till sommaren. Annars lär jag väl hålla mig inne och då behövs ju ingen klänning iaf. En sista sak, ni som har pojkar MÅSTE ju bara köpa den här hatten jag såg på HM, så sjuuukt söt!!!


Hjälp mig nu!

Hittade dessa fina set med klänning och trosa som jag vill att Milia ska ha i sommar. Men vilka ska jag välja? Blir bara två som det ser ut... Känner jag mig själv blir det väl alla till slut. Men har fan bara råd med två denna månad... Så mina vänner vilka två tycker ni? Den roosa är ju självklar hehe...





Fullspäckad dag imorgon.

Imorgon har vi sjukt mkt att göra. Jag ska till min BM för efterkontroll,medans Niklas är hemma och väntar på att ta emot ett paket. Sen ska vi hämta ut ett annat paket. Träffa Niklas bror. Lämna tillbaka pumpen. Ha över folk som ska kolla på lägenheten för ev. byte. Ja det kanske inte låter mkt men för mig som aldrig gör något längre är det massaor. Ska dock bli kul att sätta ihop nya möblerna hemma och göra fint. Måste ju dock köpa massa annat nytt också. Men kanske bra att vänta och se nu om vi ska flytta. OM vi flyttar blir det 2000:- mindre i månaden, då kan man köpa massa annat :) Eller betala av skulder :( 


Har verkligen insett idag att brösten måste fixas. Ska gå ner mina kilon först och se hur de ser ut efter det men alltså de hänger ju för fan. niklas tycker jag har en skev verklighetsuppfattning men alltså näää jag vill inte se ut så här. Man lever ju bara en gång och då vill man ju må bra och vara nöjd med sig själv! Eller?!


Nää nu ska jag ta med mig min lilla Skrutti upp och lägga oss i sängen för min skalle mår fortfarande inte bra. 

blä

någonting är åt helvete fe lmed mitt huvud idag. Skit konstig värk. Har iaf någon som vill kolla på vår lägenhet. Hon har en tvåa i Vällingby. Känns mindre kul att byta till något mindre men samtidigt ligger den bättre och är två tusen billigare vilket är bra... Vi får se...

Jag vann :)




skön helg.

Har haft en riktigt skön helg. Fredagen spenderades hemma hos Sandra. Isabell är så duktig med Milia, så kul att se. Blev sedan hämtad av mamma och hängde hos dem hela kvällen med kina mat och en massa skratt åt Sean banan i Äntligen fredag.

Igår var jag och min familj och hyrde film som vi sedan såg och käka massa godis :9 Get him to the greek hette filmen och rekomenderas starkt. Iaf till folk med lite humor :P

Idag har vi städat och bara myst i sängen och ikväll är det solsidan och Bigbrother. Vet inte riktigt vem jag vill ska åka. Vem är minst pinsam liksom? Haha fast egentligen vill jag nog att alla stannar. Roligast så.



Har budat på två saker idag på tradera. SKA fan ha de sakerna. Påminner lite om Different Designs saker fast de är rosa :) Otippat va, Mia köper rosa saker... Nä nu ska jag upp och mysa med de andra ett tag till i sängen sen blir det matlagning.

Puss

Different design.

FAN vill ha allt därifrån som de har och det är NU! Eller iaf kaffeburken, telådan och vinlådan. Får väl vänta till löning och se men MINST en av sakerna SKA jag ha nu när jag flyttar hem igen punkt och slut ;)


internet

vårat internet kommer ta slut när som... vägrar fylla på så vi hörs när jag flyttat hem igen.

Min fina familj :)




MEN NEJ!

Vart fan är solen idag då när jag äntligen tänkt sätta mig på baksidan och dricka kaffe och läsa snabba cash för andra gången... FUCK. Jaja får väl gå en långis med mina tjejer då... Btw någon som vet hur stor chansen/risken är att bli på smällen si så där två månader efter en förlossning?

Tycker mig kanske se lite sol där ute nu.  Bäst att hoppa ut då! Puss på er

GRATTIS

GRATTIS CAMILLA, KIM OCH ADRIAN TILL LILLEBROR WILLIAM!

Sandra

Idag har jag och Milia varit på besök hemma hos den här finingen. Tyckte hon var pigg för att vara nyopererad. Och JÄVLAR vilka schyssta rattar :) Är sååå grymt avis. Hoppas på en vin kväll nu inom snar framtid. Sandra har en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha.


Min fina flicka


Frukost...


Fina ni :)
















Helgen

Helgen har varit toppen. gredagen startade med en promenad till mamma runt 09.00. Hängde där med mamma och Milia till klockan blev 18.00. Åkte upp till Vällingby och mötte upp min käre Bettan. Shoppade lite till mig, Niklas och Milia. Efter ett tag mötte vi upp de andra tjejerna och köpte present till Nicole som fyllt 25 :) Tog bussen hem till Nikkan där vi käka pizza, mös och kolla på BB. Tog bussen hem runt 23.00, lite läskigt att vara ute så sent med Milia tycker jag, speciellt när vi är ensamma.

Lördagen startades med en massa mys i sängen med min familj. Tror vi gick upp vid tolv. Åkte oah handlade på COOP där vi träffa Nicole :) Senare fick jag och Milia skjuts hem till Tina där det blev middag. Lite senare kom Jessica, Annika och jessie dit för melodifestival tittande. Hejade såklart på Danny men Erik är ju också snygg, eller jag menar bra ;) Var nog liiiite övertrött och satt mest och as-garva åt allt möjligt i soffan. Vid 23.30 blev vi hämtade och runt 00.00 låg jag helt utslagen i sängen.

Idag har vi haft en FET storstädning, är ju snart dags att flytta. Skönt att bli av med all jävla vinterpåls som Mini tappat. Tror att hon kanske är klar med det nu. Lunchen kom från pizza express hehe. Ikväll blir det mys i soffan framför solsidan med massa goddis för imorgon är det dags att starta på riktigt med bantningen! Eller ja mitt lite nyttigare liv. Kommer fortfarande äta vanlig mat till middag. Just det, BB ikväll också. Hoppas tråk f*ttan Sanna åker. De andra två rör ju iaf på sig...

Hoppas ni haft lika bra helg som mig! Puss


Lördag.

Idag har vi haft lördags mys och bara legat i sängen hela familjen fram tills nu. Niklas sover dock fortfarande men vi andra hänger i vardagsrummet och har ätit lunch. Idag ska vi åka och handla lite när min älskling vaknar och ikväll drar jag och Milia hem till Tina med familj för melodifestival tittande. Dags att göra sig iordning! puss och kram

HAHA


Skönt att inte ens hälften klara av att kolla in i kameran!


HELVETES JÄVLA FITT HUVUD

Japp, vaknade med världens jävla huvudvärk och en väääldigt pigg Milia... Har försökt få henne somna om så jag får vila men icke. Damen sov ju hela dagen igår så självklart vägrar hon somna. Har ny under morgonen fått i mig fyra alvedon och två migrän tabletter. INGET HJÄLPER! Förra gången tog jag till och med morfin tabletter och inte ens det hjälpte... Tror min visdoms tand sitter och trycker på någon punkt därinne. Men men får köpa treo på jobbet sen, ska dit idag och hälsa på mina kära arbetskamarter, jeanna och Viktor, de enda jag gillar HAHA!

Just det

Milia är med i Västerort denna vecka hehe :)


ComHem

Fick ett trevligt samtal från ComHem idag. Vanligtvis tycker jag de flesta är otrevliga och dryga men denhär tjejen var bra! Henne gillar jag starkt! Skönt med någon som för en gång skull tar en på allvar och lyssnar. Nu kommer vi få hem en ny box istället för den vi skickat in tre gånger redan plus att vi slipper betal för denna månad. Riktigt gulligt av henne tycker jag! Hoppas nu att den nya boxen fungerar bättre! Tack ComHem för bra service!


Tummen upp :)


Nu ska jag kasta i mig lite flingor och sen möta upp Nicole för en promenad till solariumet i Vällingby och sen ta en lite födelsedags fika för damen fyller ju 26 idag :) GRATTIS HJÄRTAT!

Helvete

idag tänkte jag gå in och beställa hem min favorit parfym. Escadas sommar doft från 2008.... Finns ingenstans... Sist jag kollade fanns den. Så om någon hittar eller själv har Escadas <moon Sparkle och kan tänka sig sälja den till mig så säg till! / Ledsen Mia

BigBrother

Fan vad jag diggar detta program! Underbart att det kom tillbaka :)

Måndag...

Åh har haft en skit bra helg! I lördags blev det solning med Nicole och vi tog en låååång promenad till Vällingby. Mötte upp Jessie som följde med hem ett tag. Satte igång med matlagning eftersom vi skulle på middag hos Amanda och Markus. Ja vi är inte som alla andra, vi laar mat hos varandra haha. Fast jag gjorde klart allt hemma för att kunna vara lite social. Middagen blev toppen. Vi såg lite av melodifestivalen men inte allt eftersom fitt Comhem strula som vanligt.

Igår var jag på födelsedagsmoddag hos min älskade mormor som fyllde 78. jag och Milia fick varsin present också :) Och god mat såklart. När jag kom hem var det dags för Solsidan och BigBrother sen var det dags att sova.

Nu vill min tjej ha mat så jag måste sluta, och nej jag ammar inte.

På måndag startar vi..

Eller jag rättare sagt med att bli av med mina extra kilon... Ett kilo i veckan är väl lagom till sommaren :) Beställde hem det gamla vanliga pulvret och det är ju faktiskt ganska gott. Dalblads, jordgubb. För övrig så ska det bli skönt att flytta hem igen och jag ser verkligen fram emot våren :))

SOL!!!

Massa sol idag, Mini är inte hemma idag så det blir jag och Milia på långis! Har ju någrakilon som ska bort! Och det är fort... Kanske ska beställa hem pulver över nätet så slipper jag betala det nu... Aaa så får det bli. Det är ju för fan snart sommar och vem vill vara fet då? Sluta med godiset kanske också kan vara något haha

RSS 2.0