Äntligen hemma!

Ni förstår nog inte hur skönt det är att vara hemma igen. Så jävla underbart att slippa alla fula möbler och de förbannade trapporna. idag var vi och städade huset. fy fan för allt bajs på baksidan haha, fick skyffla bort massa högar. Dock har vi inte kommit iordning riktigt här hemma än men det tar sig. Har en massa att rensa ur och slänga, typ massa barnkläder man fått som man inte vill ha och sen en massa jävla papper!

Imorgon blir det stor handling plus att jag ska ta en tripp förbi bolaget och köpa på mig en massa flaskor vin och bacardi breezer mango så jag kan sitta på balkongen i solen och njuta till fullo när solen tittar fram... Eller till fullo vet jag inte, saknar ju ciggen liksom men men. Vem vill ha cancer, rynkor och grå tänder typ haha, inte jag... Cancer och rynkor får jag ju endå av solen ;)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Va bra att ni nästan har "installerat" er igen :) Vi har endast 4 veckor kvar i Kunsängen så det känns jävligt skönt. Bredband, hemförsäkring och tv är nu bokat hos oss till nya lägenheten :D

Vi får ses snart.

Puss

2011-03-30 @ 20:48:36 :: URL: http://amandasoikkeli.blogg.se/
Kommentera inlägget här
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0