Mvc

Fick en tid idag trots allt. De trodde det var ett missfall så fick komma upp vid två. Grav testet visade negativt så det var ju super skönt! Missfall är ju ingen hit liksom... Verkar bara vara min kropp som stött ut spiralen. Jobbigt dock att ha så jävla ont! Men men nu blire p-piller igen...

vilken natt

Smärtan blev värre och mer blod och klumpar kom. Kände att spiralen var halvägs ut så jag drog ur skiten... Blev lite bättre med blödningen men värken är kvar. Fick en tid hos gyn på måndag för f*tt mvc ringer ju inte upp.

Denna vecka fortsätter suga...

Mmm Milia är bättre i munnen nu, men igår ramlade lill skruttan i gåstolen och landade rakt på ansiktet så nu har hon blå märke på kinden. Kan ju tala om att skiten sparkades sönder igår och ska till tippen idag.
Idag har hon iaf än så länge varit glad och inte gjort illa sig, värre med mamma. Man kanske inte ska dela med sig av sånt här men det skiter jag i. Jag blöder som satan ni vet var och det kommer klumpar utav bara helvete, blöder igenom en binda på någon minut liksom...

Hoppas ni har det bättre!

MEN SERIÖST!!!!

kan någon komma och göra min bebis glad igen! Jävla hor fitt tänder som gör att hon bara skriker och gråter! JAG BLIR GAAAAAAALEN!!!!!!!! Vill inte höra mer nu!

Trött...

Idag är jag helt slut. Men men ska hälla i mig lite kaffe och se om man kan vakna till lite! Har lite att göra idag så att säga.

Fy fan vad mörkt det börjar bli nu på kvällarna! Vi gick en pw runt halv åtta igår och det var fan kolsvart! Tyckte det var lite obehagligt att gå genom skogen men Bettan försökte lugna mig, men när vi sedan gick över kyrkogården var hon inte så kaxig längre haha!

I helgen var jag bjuden på middag hos Sofia, måste tyvärr tacka nej. Känner att jag vill vara hemma med min familj faktiskt. Har ju inte sett Niklas så mkt nu på senaste...

Måndag morgon

Måndag morgon idag då, jag är fortfarande helt slut efter lördagen. Brukar ju lägga mig typ snast tio meni lördgas stupade jag i sängen runt halv fyra tror ja? Nykter var jag iaf men trött som fan hela dagen igår och som det känns nu verkar jag fortfarande vara helt slut!

Milia och Mini sov hos mormor och morfar lördag till söndag! Gick hur bra som helst! Trodde att det skulle kunna bli så att jag skulle börja längta och gråta men icke! Jag är duktig jag! Och de med.

Hur som helst så åt vi middag och drack champange, cider och shots hos Melanie. Efter det blev det utgång. Det slutade på Garbo.



Nu måste jag avbryta här och gå och fixa ägg, sjuuuukt hungrig! Hörs sen!

PUSS

GRATTIS

Idag fyller min Bettan år och eftersom jag är världens bästa vän så gratulerade jag henne 04.42 inatt. Gissa vilken tid hon är född? Just precis 04.42, jag vann.


Dagen

Idag har jag en så länge bara hunnit med en långpromenad med hund och bebis... Betelat räkningar för 10.000:-, kul att lika mkt ska betalas på måndag, och kollat på barnprogram. Nu ska jag koka mig ett ägg direkt efter byte av bajs blöja.

Senare idag blir det en sväng till Vällingby för fika med mina tjejer. Måste även göra ett besök på bolaget... Någon ska ju firas imorgon tydligen, förstår inte varför... Nå presenter ska hon iaf inte få MOHAHAHHAHHAHAHAHHA

Detta inlägg är till dig Sandra!

Förlåt för den dåliga uppdateringen ;P








Just det!

har jag berättat att jag köpt en mössa som matchar min jacka?



Ni ska se den irl, här kan vi snacka rosa!

3 kilo

verkar fan som om tre kilo försvunnit nu på 2 o 1 halv vecka :)

min bebis bok

Har börjat fylla i presenten Milia fick av sin fadder Frida. Kolla in minbebisbok.se alla mammor.


dags att sova

nej då...

Jag har inte blåst bort, bara haft mkt nu. Lilltjejen har ont i magen och bara skriker hela ttiden :( Inget roligt alls... MEN igår när vi låg i badet så bajsade hon en del, riktigt hård i magen. Otroligt mysigt för mamma att plocka bajs "pluppar" ur badet sen haha...

Man kan säga att det blåser ute!

Nu ska jag ta och byta bajs blöja på mitt barn. Efter det ska jag göra mig iordning och ta mig upp till vällingby om jag inte blåser bort. Men med mina extra kilon är det väl ingen risk haha. Får hålla hårt i Milia dock...

bla bla bla...

Fan vad jag känner mig snurrig i huvudet just nu, allting känns bara feeeeeeel... Men men ingenting jag orkar skriva om här på bloggen.

Idag har jag städat hela hemmet och tvättat alla Milias kläder, hon har ju hur mkt som helst! Men det är ju sjukt skönt när allting är klart! Har även haft min Bettan här idag som lekt med Milia medans jag städat!









Ser ni skurhinken i bakgrunden? BEVIS på att jag varit duktig ;)



Ps: Tack min finaste Amanda för dop bilderna! Du är bäst!


Grattis sopa.

Fick precis veta att en bekant till mig, eller nä så kan man nog inte kalla honom, en fiende till mig ska bli pappa. Grattis sopa! Hoppas du kan klara av att ta hand om ett barn men det är ju fan tveksamt när du inte ens kan ta hand om dig själv. Dessutom förtsätta flirta runt när du har en tjej och en bebis på g? Fy fan vilken tur du haft att någon ens vill ta i dig utan tång. Men men grattis endå till världens finaste upplevelse. Hoppas du kanske kan ta och växa upp nu och bete dig som en vuxen... Men helst av allt skulle jag vilja att du får ett sugit liv, för det är det du förtjänar.

Bilder!

Ni som tog bilder igår får jätte gärna vara så snälla och maila dem till mig eftersom min egen kamera glömdes bort :( Vill ju ha massa fina bilder på er som var där och på min familj i ett album ju! Tack :)
[email protected]


<3

 

Tack alla fina för igår!


god morgon!

Har precis gjort mina sit-ups och har ägg på kokning. När frukosten är avklarad ska jag möta upp Jessie för en pw. Senare idag ska jag över till Frida och baka en massa inför dopet. Ställde mig på vågen igår kväll och såg att två kg redan är borta. Det var skönt och se men det är ju en lååååång väg kvar! Imorgon kommer jag dock fuska, det är ju trots allt min dotters dop. Hoppas hon sover lite inatt så hon är glad och trevlig imorgon. Nu för tiden vägrar hon sova på dagarna och sover halv dåligt på nätterna också tyvärr. Men glad är hon endå för det mesta.

Nä dags att hälla i sig kaffet nu så jag vaknar, börjar nämligen känna mig halv dålig igen :(


Bye bye sommaren


Tänk att

folk tror att allt handlar om dem HELA tiden, så mo jag skriver att "Du är en ful felknullad gris" så tror du nu att det är just DIG jag pratar om? Haha stört alltså...

Sitter just nu framför min fina älskling vid matbordet och ska kolla när han tatuerar lite, kanske ska passa på att prova. Såg precis att vi fått med en vit färg också så nu kan vi blanda till en rosa färg :) Jippi! Vill ha ett rosa hjärta, det är ju sååå Mia. Men men, först ska jag ta en vända med dammsugaren!

Ha en fortsatt trevlig torsdag kväll!

Irriterad...

Blev så grymt irriterad på en viss person igår, tyvärr sitter detta i idag också. Blä, hatar att lägga energi på onödiga människor som endå inte ger mig ett piss här i livet! Ska försöka släppa det här nu.

Idag är vi uppe ganska tidigt ifa, Milia sitter just nu i sin matstol och bajsar ;) Hon har varit hård i magen i några dagar så jag har fått hjälpa henne få ut det, så nu känns det toppen när hon sitter där och klämmer utan att skrika. Tänk att man kan bli glad över bajs? Haha.

Nu ska jag dricka lite te och äta ägg och lite gurka med aromat på...


Just det min käre karl köpte hem en tatueringsmaskin igår, ni kan ju tänka er hur snyggt hans ben är som han övar på haha!


Onsdag morgon...

Är helt skakis i händerna just nu känner jag. Antar att det beror på alla värktabletter jag tagit under natten och morgonen. Fan ta min jävla huvudvärk jag har jämt! Men men Milia var iaf snäll imorse och lät mig sova så vi gick nyss upp faktiskt.  Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart, ibland hjälper ju koffein. Ägg har jag på kokning också. Mina sit-ups är gjorda också, man får fan inte vila bara för att man har ont i huvudet. Ikväll ska jag och Jessie ut på pw också, ska bli skönt!


Igår var vi bara hemma hela dagen! Jätte skönt faktiskt, händer ju inte så ofta. Fixade lite saker till dopet :) Så nu är det bara bakning på fredag som gäller sen är allt färdigt! Skönt!

Nä nu ska jag hälla i mig kaffe och hoppas huvudvärken försvinner!

ha en kanon dag!


Milia och kompisen Emil :)


finbesök...

Idag har jag och Milia sällskap hemma :) Nellie är på besök. Vet ni vad som är grymt skönt med Nellie, hon vill inte gå ut i regn! Så jävla skönt, slipper jag regn promenad nu i början av dagen. Värre blir det sen när min egen vovve kommer! Nä nu ska vi äta frulle och kolla på "vakna med the voice"




Tvätt och städ!

Idag är det tvätt och städ på schemat! Städningen är jag nästan klar med eftersom jag tjuv startade igår, men tvätten är värre. Ska nämligen bege mig till tvätt stugan och tvätta min soffa och alla våra handdukar... fattar inte hur fan jag ska få dit allt men det ska väl gå bra!?

Igårkväll var vi hemma hos och mamma och fick mat och leksaker :) Sen blev det idol och sen kom Niklas och hämta oss. Nu i början på idol är det ju kul och se när folk gör bort sig, men när det är klart brukar jag inte följa det nå mer haha. Jag gillar förnedrings tv.


Dags för de dagliga sit-upsen. Puss



Dagens bild


Älskar den här bilden!


Hej mina kära.

Vet att jag blivit riktigt USEL på att blogga men ska försöka bättra mig!

Är trött för det mesta, har fått en lite flicka som gnäller nätterna igenom just nu! Hoppas det blir lite bättre snart, vore skönt att få sova en hel natt om jag ska vara ärlig! MEN jag avgudar mitt lilla troll endå! Hon är världens bästa (och sötaste) lilla flicka som finns!

Idag har vi varit i kyrkat och träffat prällen! Valde psalmer och sånt som måste göras innan. Eftersom att jag själv aldrig hängt i kyrkan så kan jag liksom inga psalmer, inte en enda faktiskt haha. Så prästen valde ut tre som han gilla. Självklart är "trygga räkan" med haha!

Har dessutom varit hemma hos Frida och fått min klänning till dopet fixad, samma sak med Milias klänning! Vi kommer att matcha varandra med vita klänningar och rosa band :) TACK FÖR HJÄLPEN! Middag blev det också, tacos. Jätte skönt att slippa laga mat själv hehe!


Nää nu är klockan mycket och jag måste göra mina 100 sit ups. 100 på morgonen annars inget ägg till frulle och sedan 100 på kvällen annars ingen säng... Jobbigt men inte mkt att göra åt, regler är regler. Och dessa regler är EJ till för att brytas!

RSS 2.0