HAHAHAHHAAHAHHAH

Hitta precis den här bilden på Jessies blogg, fan den är läskig, Melanie ser ut som farbror Lester i Familjen Adams Hahahahah... Inget illa menat Mel, du är super snygg annars...




hahahahahhahahahhahahahahahha

Saknar min bebis.

Nu har jag lämnat Mini hos mamma och pappa, saknar redan lill-fian. Innan jag åkte så hade hon redan hunnit kissa på mattan två gånger och hält ut en skål vatten, så nu har pappat tvättat matta och skurat golv :) haha

Nu ska jag ut och röka och sedan kolla klart på mitt favvo program, kändisdjungeln ;)

Puss puss

Jessie 24

Idag fyller min Bettan hela 24 år, vill tacka gud (och hennes föräldrar) för att hon föddes hehe... GRATTIS ÄLSKLING! Puss



Självklart tog jag finaste bilden jag hitta.

Mini nio veckor

       

Uppdatering.

Halloj :) Någon verkar ha saknat mig iaf. Idag har jag haft en skit dag på jobbet, orkar inte ens berätta om den. Nu är man hemma igen med älskling och Mini :) Ska strax ställa mig och laga mat, kött och bak-potatis! Mums. När jag kom hem idag hade jag fått ett brev från Solna tingsrätt, bra att dom skriver så man inte förstår, fattar alltså inte ett SKIT av vad som står i brvet. Plus att vissa delar är handskrivna av en människa som inte verkar ha gått i skolan, och det ska jag fan ta upp med dem när jag ringer dit imorgon. Fan använd datorn till att skriva om du är så j*vla värdelös på det haha. Trodde allt skit var nerlagt, kanske det är också, ingen aning, som sagt förstår man ju ingenting.

På torsdag fyller min kära bettan år, synd att man jobbar den dagen, men men det blir ju party i helgen iaf, då är vi dessutom hundfria. Kommer ju få ångest när jag ser lill-tjejen åka iväg men men det är ju bara över helgen.


Dags för mat-lagning.

PussPuss

kulkorv.

Hej hej.

Just nu sitter jag och äter kulkorv, ni vet runda små korv bollar. Var bara tvungen att prova! Riktigt goda faktiskt. Kan tänka mig att barn skulle älska dem, samma med Jessie som är korv fantast.
Idag har jag varit på jobbet, blä. Fast tiden gick rätt fort. Brukar göra det på söndagar, varför vet jag inte. Hoppas ni alla har haft en trevlig helg, det har jag. Förutom att mini var dålig i magen inatt och bajsa hela tiden överallt. Inte kul att torka bajs mitt i natten när man ska upp till jobbet halv sex, annars är hon underbar :) Idag har hon varit själv hemma i 45 minuter, duktig flicka som låg och sov i soffan när mamma kom hem. Idag har hon lärt sig hoppa upp i soffan själv, det går fort allting. Synd bara att rums renheten inte är riktigt klar.

Nä nu ska jag göra dipp, ta en dusch och vänta på min pojkvän. Gå ut med hunden måste man ju självklart också...


puss puss

Mini

Idag fyller mini 9 veckor haha här kommer lite bilder på henne som 8 vecking :)

     


Måste bara tillägga att hon är MYCKET finare i verkligheten!

billys...

sitter jag och äter nu, sen blir det sova, upp och jobba, hem och sova, efter det är det fredag och vi vet ju alla vad som händer då :)

puss och god natt

Snart..

Nu är det onsdag, det betyder att riktigt snart är det fredag, bara en dag emellan, torsdag. Men men iallfall på fredag kommer min valp! Igår efter jobbet åkte vi till Bromma ZOO och shoppade lite. Blev inte så jätte mycket saker eftersom allt är så dyyyyrt! Men jag hittade världens sötaste valp-leksaker, rosa självklart! Och en biabädd för 700:- lite mycket men det får man ju ta.... Nu ska ni få se:






RSS 2.0