heeeellooooo

Nu ska jag bara borsta tänderna för att sedan bege mig hem till Camilla, idag ska vi handla inför middagen. Det blir ingen maj-brasa för mig idag utan det blir till att hänga med mina arbetskamrater, ska jobba alltså, 15-21. Skit kul :P sen är man ledig hela helgen, fattar inte vad jag ska göra då, nu är jag ju helt inne i att jobba heeeela tiden, men men tvätta behövs ju alltid. Nä dags att dra sig.


TREVLIG VALBORG PÅ ER!

massa pussar

trött.

nu är jag trööööött, ska fan lägga mig runt åtta idag hehe, börjar ju sju imorgon också så varför inte liksom...


Kollas på min gullis!


bra dag.

Idag har jag haft en bra dag. vaknade runt, åt frukost och kollade på morgon med The Voice, de är så sjukt roliga, skrattar mig igen hela programet. sen var det dags för jobb. Jobbade hela 1,45 minuter idag hehe. Sådär lagom lång arbetsdag om ni frågar mig.

Åkte sedan upp till Vällingby för lite shopping, kom hem med 5 nya toppar, lite smink, strumpor och lite andra nödvändigheter. Slö som jag tog jag tunnelbanan hem som vanligt. Var lite stressad, vi har nämligen finbesök av vår ex hund Ice. Han och Mini går toppen bra ihop. Han tycker kanske att det är lite jobbigt att hon löper och att han inte får komma till skott så att säga haha...

Efter en timme hemma åkte vi över till mamma och pappa för att hämta hem hundmat, pappa gjorde ett jobb och valde att ta hundmat till oss istället för pengar! Tack världens bästa pappa, och mamma såklart för pengarna till resan. Så jävla skönt, resan betald och hundmat för ca månader. Massa pengar insparade.

På vägen hem svängde vi förbi zoo butiken. Mini har blivit så duktig och biter inte sönder saker längre så hon belönades med saker för exakt 600 kronor. Nu är hon överlycklig. Köpte ett nytt shampo till henne också som luktar piggelin, mums.

Nu håller jag på och städar eftersom det kommer folk och kollar på lägenheten på söndag och idag är den enda dagen jag har tid... Dags att sätta fart kanske!


Imorgon blir det fika med Camilla och Tina, och små pojkarna såklrt! Ska bli mysigt. Hinner förhoppningsvis en sväng till City Gross också, men det fan tveksamt!

Näää dags för dammsugning.

suck.

Vaknade 07.10 idag, börjar ju liksom fyra. Gick dock och la mig runt sju igår för jag hade sån äcklig huvudvärk. Var och hämta uut min mobil igår, skickade ju in den på lagen för typ en en vecka sedan. Fick tillbaka en ny, fast inte en rosa SOM JAG KÖPTE, utan en svart/silvrig? Orkar inte bråka med dem, men ett mejl ska skickas iväg iaf... Jaja, ska lägga mig och kolla på en film nu tror jag och ha en fortsatt slapp morgon...


Camilla, ja då förstår vi varandra precis. Inte kul alls. Men vi ses på lördag va?

skumt.

någonting är konstigt. ena studen lycklig en sekund senare så olycklig... sjuka humörsväningar just nu, och nej jag är inte gravid. Har nog bara väldigt mycket problem. Nä nu ska jag äta middag, ta ett bad och läsa en bra bok. Gissa vilken haha.

grattis!

Grattis min älskade vän, du vet vem du är och vad det gäller.

god morgon

haft en bra natt?

Idag är jag riktigt trött. Lika bra att vakna till liv för imorgon lär man ju vara ännu tröttare när man börjar sju. Har egentligen ingenting att skriva. Dags att dra till jobbet wiho. Hoppas folk är på bra humör idag, orkar inte med sura, tråkiga människor. Inte konstigt att man börjar bli bitter haha.

i övermorgon är det rättegång. Jag ska inte med, bättre att hänga på jobbet då.


Massa kramar till mina bästa vänner, hoppas ni får en underbar dag...

Och ja Nicole du är självklart bjuden!

jobb.

jobb idag, och fem dagar till :) massa pengar till mig.

hm...

kan det vara så att vinden har vänt(snackar inte om vulkanen nu). Kan det vara så att det är min tur nu(pratar inte bebisar heller), har ju alltid sagt att efter regn kommer solsken, ska solen skina på mig nu? Kan jag ha sån tur, tror dock inte det. Får väl ett nej igen, men hoppet är ju det sista som lämnar en och ni ska veta att det har varit nära... Men men får hålla tummarna nu. Vill fan ha den här. Ni fattar alla att jag pratar om en lägenhet nu va? De hade satt som maxhyra 7000, men det kan ju gå ändå. åååhhh hatar att vänta på svar men får väl veta idag iaf om de vill komma på visning.

snart fyller jag år. Kan säga på en gång så att ni mina kära vet, blir bara en vanlig tjejmiddag här hemma. Fyller ju ändå så mycket så det är fan inget att fira haha... Ni vet själva vilka ni är som är bjudna. puss

men va fan.

Jävla vulkan fitta nu räcker det! Nu börjar jag bli trött på det här, förstör ju hur mycket som helst. Jeanna missar världens chans och Niklas pappa kommer inte hem från Thailand, vilket innebär att Niklas inte kan börja jobba på måndag och vi får inte in några pengar. Därför tog jag på mig en extra söndag som jag inte heller kommer kunna jobba nu.

Jaja nu är det dags att börja städa sen blir det fika med Madde. Tråkigt dock att solen drog någon annanstans.

tjolahopp.

nu är jag riktigt uttråkad. ska ta mig ner till turren och hämta ut paket sen bär det av hem till mammsen. Blod hunden ska med, hon löper som satan nu, jättefin är hon i sin lilla trosa. Måste fan deställa hem de jag hitta förut på nätet, rosa med volanger. Det kommer passa min lilla flicka perfekt, tror ni inte? Haha har man inga barn som man kan klä på söta saker så får man ta hunden.

Nä dags att klä på sig lite kanske. Och flyya på kläderna som ligger blöt i en hög på golvet. Jag och niklas har haft vatten krig idag hehe


puss

mys

Hej hopp. Hoppas ni alla har en skön helg. Själv har man jobbat idag med en man kort, jävligt tråkigt ska ni veta då man bara får sitta i kassan exakt en hel dag. Igår däremot följde jag med Niklas till hans bror, hans brors tjej Karen fyllde 31 så det var middag där. Jätte god mat och dricka och sen äppelpaj på det :9 nam nam. Fick äntligen se deras lilla bebis också. En liten flicka på 4 månader (tror jag) vid namn Zeline så underbart söt! Vill också ha en ju för fan. Mysigt som attans var det hemma hos dem iallafall, ville knappt åka hen så nu ska jag följa med dit varje gång. Har ju varit lite för feg tidigare hehe... Nä nu ska jag plugga lite mer teori, laga mat och sem slutligen hoppa ner i ett bad.


puusss

OMG!

Nu vill jag att alla springer upp till bolaget och köper varsin Bacardi breezer Tropical Mango! Hehe kan inte bli bättre. Nam nam ;)

kom igen

kom igen nu, någon som har något roligt att berätta!? Jag behöver eran bra energi just nu. Är nere, vet inte ens varför men riktigt deppig känner jag mig, så kom igen och ge mig något att glädjas åt!!!

sooool

fan vad trevligt väder det varit idag. Mini har sprungit som en tok på mammas och pappas tomt idag, jätte roligt haha. Jag fick dock huvudvärk av solen men det är ändå fint med lite värme... har fan inget mer att skriva... Snart ringer väl Snigel-Jessie som har jobbat hela dagen ;/

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

åh blir galen. en dag kvar sen får man vara ledig och käka påsk mat. nice. Igår var iof sig en skön dag, hängde med bror min hela förmiddagen, måste fan umgås med honom mer... tänk när man bodde hemma och fick vara med honom varje dag, han är skön min bror finns fan ingen jag älskar mer. Idag däremot var det en skit hetsig dag på jobbet idag, blääääääää...


GLAD PÅSK

RSS 2.0