Måste ha!!!

Fan vad jag vill veta nu, måste ju bara ha denna om det blir en flicka:


trött

Är så sjukt trött idag! Blev för sent igår, halv elva hahahaha. Åkte hem ganska tidigt från Jessica men när jag och Jessie kom hem tog vi eväng med mini. Träffade på en urgullig pittbull valp. 4 månader bara och så söt. De fick leka av sig ett bra tag, sen var det dags för sängen. Vaknade dock inatt av en ond mage, mådde illa också. Inte kul, blev inte mycket sova...

Jobb 7-16 idag. Skrev klart allt till försäkringskassan nu ska jag bara få mitt mammapapper (kommer inte ihåg vad det heter haha) sen ska det skickas. Hoppas på ett ja. Räknade allt jag lyfte (nästan) idag, kom upp i över 700kg... Man lyfter mer än vad man tror om dagarna.

Nu vill jag ha mina gardiner och nallar till rummet, har väntat över en vecka nu ju :(


Lördag.

Sög att gå upp halv sex idag för inventering. Speciellt nät man vet att vissa för 700:- svart, medans vi andra får vår vanliga timlön minus skatt,  så ca 400? Mmm så fungerar det tydligen på vissa ställen, men fuck it. Pallar inte bry mig längre.

Runt fem idag ska jag möta Jessie sen drar vi hem till Jessica som fyllt 25 :) JIPPI! Inte en helt sugig lördag iaf. Tråkigt dock att man ska upp tidigt imorgon igen. Måste passa på att jobba så mycket som möjligt så länge jag orkar nu. Idag började jag få ont i höfterna, vet inte om det är foglossning eller om det är något annat.


Nu ska jag dammsuga!

vet ni.

Vet ni hur många jag känner som är gravida, sju stycken! Åtta med mig, det ni... Snart kommer det böjra ploppa ut en massa små monster haha!!!

FY FAN

Det finns två saker som jag verkligen hatar med mitt liv, det ena är min huvudvärk och ni mina vänner vet säkert vad det andra är. vill inte skriva ut det för jag vet inte om någon fel person läser det här... men iaf så sög det hårt idag... piss ställe... förstår ni nu? fan vad less jag är.


Nu ska jag skriva klart mina fucking papper till Fk, riktigt jobbigt haha, har skrivit så sjuuuuukt mycket!

bilder


Bilden är tagen i Juli. Liggande mage :)


Blek och fet mage en månad senare haha, eh ja riktigt osexigt jag vet.




Jag vet. Man blir glad :)

KLART!

Nu är mellan rummet färdigmålat! Fan tog ju bara tre år... Nä men det blev ett jävla projekt helt enkelt. Ljusgult blev det... Men vet ju inte riktigt om det blir flicka eller pojke. Jag vill ha flicka och Niklas pojke, konstigt va? Har iaf beställt hem gardiner och lite väggdekorationer med små nallar, tänker dock inte säga varifrån för jag vill vara ensam med sakerna i babyrummet hehe. Har hittat världens finaste säng-himmel men måste vänta tills könet är helt fastställt... Just det, måste boka in en tid på tittut.se :) Ska bli kul, Mamma ska med.

på tal om familjen så var min far ute på äventyr inatt haha. Kan fan inte skriva mer om det, men roligt såhär i efterhand var det. Förstår dock att det inte var så roligt för mamma att behöva oroa sig men men. Tur att hon inte ringde mig inatt så jag också blev orolig.



Nä nu är det dags för potatisbullar. puss

Yeeeeeey!!!

Allt gick bra. Nu kan jag andas. Var så skönt att se h*n röra sig och se hjärtat slå! Hon försökte kolla kön och trodde det var en flicka men inget är hundra.


Nu ska jag ta ett bad och sen lägga mig, är så sjukt trött idag!

imorgon

imorgon är dt ul, hjälp!

NEEEEEJ

jag vill inte jobba, vill inte, vill inte.... fan


Idag kommer det bli regn, då ska jag ut och gå med min hund.

Snart över...

Nu är min semester snart över... Suger ju riktigt hårt kan jag meddela. Men ska nog faktiskt ändå bli lite skönt att ha något att göra på dagarna. Plus att man saknar ju vissa arbetskamrater lite, eller det är fan bara två haha.


Idag har jag städat som satan, tömt alla skåp i extra rummet, där ska det in nya saker förhoppningsvis, skrubbat hela jävla badrummet och kört en grov rengöring i köket. Sen var jag tvungen att sätta mig ner för fötterna värker(?) som in i helvete. Är det nån jävla gravid grej eller? Får väl googla haha, måste kanske köpa mig ett par stödstrumpor, blä....

Nu är det verkligen inte många dagar kvar till det efterlängtade/fruktansvära ultraljudet....
Dags att städa lite mer, avslutar med en bild på mitt hjärtaa:



Fredag.

Idag är det fredag och jag ska på födelsedags, hmmm, fest? Ska bli mysigt att träffa alla gamla tjejer! Blir verklugen inte så ofta. Tråkigt dock att inte kunna dricka. Men dock skönt att Kim och Camilla ska ta med Adrian och då måste bilen med, Hehe då får någon av dem vara nykter så det blir inte bara jag som inte dricker :)


Vaknade inatt med världens magvärk så nu är man ju lagom orolig, den gick över rätt fort men ändå, kände inte riktigt igen smärtan men det kan ju varit vad fan somhelst.


Nu ska jag kolla klart här på våra bästa år haha.

puss

6 dagar...

kvar till ultraljudet, känner paniken komma, tänk om det går åt helvete. och tänk om det går bra? Konstigt...


Igår var det middag hos Jejjan, riktigt mysigt! Är lite lätt avundsjuk på henne och Mel som får åka bort på söndag, vill också åka till värmen där man kan ligga vid havet. Inte dirket samma äckel värme som varit här hemma direkt. Hoppas ni får det grymt..

Själv ska jag börja jobba om fem dagar, inte så jättekul, men nu har jag mått bra i fyra dagar så det kanske har vänt nu, vad tror ni?

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta med mig Mini ut och gå.


puss på er

jaaaa...

fick veta en sån sjukt kul sak idag. men det får inte ni.


en vecka kvar till ultraljud...tick tack....

RSS 2.0