Jobb helg.

 
 
Inge vidare roligt direkt. Jobbar halv nio till kvart över sex både lördag och söndag. Som tur är tjänar man ju runt 250kr timmen så deg kan man ju inte klaga över. Älskar ju mina kollegor också så så farligt är det inte. Tråkigt bara att missa tid med min fina flicka.

Milia är helt inne på bananer i pyjamas för tillfället så jag tänkte köpa på mig dem filmerna på jobbet idag, men nej, då är de helt plötsligt slut? Köpte två klänningar till min lilla böna istället och hon älskar dem. Barbie cheerleader med paljetter och skit på. Från tre år men Milia är ju så lång så de passade ändå.

Om mindre än en vecka fyller hon två. Tider flyger förbi och jag hänger inte med riktigt. Hela meningar kommer ur mun och även en del svordomar. Hur kul som helst :)

Nej nu ska jag avnjuta sista vakna timmen med min dotter framför tvn.

Puss o kram

Todelooo

Ligger just nu med min fina tjej i sängen och kollar på pingvinerna från Madagaskar. De är så roliga så jag har köpt fyra olika. Milia tycker också om dem men jag tror att det är jag som gillar dem mest. Ska strax upp och hänga lite tvätt. Ner kissad soffa och ner kissade kläder...

Imorgon är jag och milia lediga i och med att jag jobbar hela helgen. Då får hon vara ledig från dagis så jag hinner umgås med henne.


Ligger i sängen

Haft en skön morgon, lämnade Milia vid nio, åkte och handlade, hem o bada, o nu slappar jag i sängen. Börjar bli dags att gå upp dock. Börjar nämligen jobba 14.00, var länge sen jag jobbade kväll. Ska bli mysigt. Stänger med tre av mina favorit tjejer så det blir niceeee.

Hoppas ni får en kanon onsdag! Puss o kram

Kul

Kul att se att folk fortfarande går in här fast jag inte skrivit på hundra år??
 
Har verkligem inte haft något att skriva om.Mina dagar ser alla likadana ut mer eller mindre. Upp klockan sex, sju kör jag Milia till dagis, Åtta börjar jag jobba, jobbar till 17.00, hämtar Milia direkt efter jobbet, hem och laga mat, tvätta och städa, bada barn och sen sova... tro mig, inget lyxliv här inte, ren och skär stress hela dagarna. helgerna spenderas oftast i lugn och ro hemma hos mina föräldrar.
 
hur som så ska jag försöka ta tag i bloggningen igen.... Skönt att skriva av sig.

RSS 2.0