Melanie :)

Grattis på födelsedagen!!



Åh vad skönt det är att vara ledig, ligger i soffan och slappar, kollar på the hills också, bra program det där... Snart dags att åka till City gross och storhandla, bara Niklas vaknar snart... Ikväll ska vi hem till Melanie allihop, ska bli mysigt.

Just det Johan, de metallic färgade ljusen kommer från lagerhaus, skynda dig dit nu för de har 30% på ljus den här veckan. De andra ljusen om jag fatta vad du skrev rätt så kommer värmeljusen från IKEA :)

:)


Nya byrån, spegeln och ljus i sovrummet.



Den ständigt obäddade sängen ;) Kommer att förbli så tills överkastet kommer den 25 maj.



Dörren in till Kärleksnästet haha

hallå :)

Haha ursäkta att jag inte skrivit på ett tag, förstår att ni saknat det. Har haft så mycket att göra senaste dagarna. Till att börja med har jag SEMESTER, det ni, sjukt skönt, en hel vecka fick jag vara ledig. Kände verkligen att jag behövde det!

I Onsdags var jag och Jessie på IKEA och stor shoppa, ny sängram, byrå och lite annat smått och gott! Det tog oss hela kvällen att bygga ihop möblerna men vi lyckades helt själva (Jag och Jessie alltså). Hade hela kill-ligan här också men vi kände att det skulle gå både bättre och snabbare om vi fixa allt själva!

I går var vi inne i stan och shoppa lite mer, var ju tvungen att inreda sovrummet med lite små detaljer också. Allt är ju inte klart än men fan vilken skillnad, nu känns det som ett riktigt sovrum, inte ett rum med en inslängd säng i. Får lägga ut lite bilder nästa gång jag skriver, just nu är batteriet dött på kameran.

Idag var jag och Jessie å sola, sen var det gymmet som gällde, luktade grillad kyckling och svett och kände ming verkligen fräsch, not. Efter gymmet och en dusch blev det en snabb fika med Jessie och Frida, var även en sväng på öb och träffa Jessica och Melanie, alltid lika trevligt! Nu har jag precis kollat klart på Patrik 1,5 riktigt bra film faktiskt! Rekomenderas starkt, hade lite svårt för bög scenerna men sån är jag. Nu ska jag hoppa ner i ett bad och raka bort alla hårstrån på kroppen, börjar bli lite luden, fast Melanie du slår mig med hästlängder :P

Hörs imorgon! Kram kram



haha! mm jag är full på bilden!

Ledig!

gud vad skönt det är att vara ledig! Synd att det bara varar i två dagar. Men det är ju mycket bättre än ingenting i alla fall!!

Idag har jag skurat väggar hos Jessie och varit på kalas hos min kusin Oskar! Alltid lika mysigt att träffa släkten! Fick lite pengar av mamma också, perfekt nu när jag kommer få en dålig lön men ändå vill till IKEA och shoppa lite! Nu sitter jag och myser i soffan, Jeppe och Niklas sitter och spelar något jävla tönt spel på PS3. Tråkigt att kolla på, men jag njuter verkligen av min ledighet så det gör absolut ingenting.

Nä nu måste jag nog börja röra mig ner till kiosken och handla grogg-virke, ikväll blir det middag och melodifestival och en massa dricka :) Idag är det dags för Malibu:n som mamma kom hem med förra helgen, hihi!


Min moster Lillan, Mamma Karina och moster Kicki. Alltid lika glada :)

TINA

Såg att du utmanat mig, men jaf fattar inte riktigt. Har inte ens en mapp 6,...???

Dag fem.

Äntligen är dag 5 på jobbet avslutad,har (som vanligt) haft riktigt jobbig huvudvärk i flera timmar!! INTE KUL!! Imorgon är det fredag och fika-dag hemma hos mig, tyvärr kommer ju inte Tina, men ni får komma på söndag, bara jag inte ligger och är bakis då... Är ledig några dagar nästa vecka, så mår jag dåligt på söndagså finns det mer tid då. De som kommer imorgon är Camilla och Adrian, Johan, Amanda och min petner in crime, pussyface Jessie :). Ska gå upp lite tidigare imorgon och städa och baka en smarrig kladdkaka :)

Nu är det dags för sängen, behöver vila skallen lite haha...

Måste ju självklart lägga ut en bild idag också!



Min UNDERBARA pappa och jag! Tack för att du finns och verkligen ställer upp för mig i alla lägen, bättre far än du finns inte! Älskar dig pappa.

mjaooo...

hej hej allihopa :) Sitter här hemma och är lite lätt uttråkad, böjar tre idag nämligen! Ska snart ta mig till Vällinbgy och möta Frida, ska hjälpa henne med hennes projekt arbete, jag som var sååå duktig i skolan, not. Har rensat kameran och lagt över alla bilder på datan, var upp mot 400 stycken haha... Tänkte bjuda på en snygg bild, där jag som valigt ser mongonlid ut!


Mmm

Mmm idag blir det god mat till middag, potatis, ugns stekt kött och creamy pepper sås. Nam nam! Skrev ju igår att jag bara hade 24 kronor kvar, men sen kom Niklas hem med en MASSA pengar så nu kan vi shoppa lite igen haha. Nya tv-spel till vårat playstation3, har ju bara kunnat spela buzz (hatar resten av krigs-speln men nu finns det ett simpson spel som jag säkert kommer bli beroende av :)

Haha imorse försov jag mig, kom hela fem minuter sent! Har inte kommit sent på hela tiden jag varit anställd där (ett och ett halv år, typ), fick nästan ångest, men sen kom jag och tänka på hur sena resten av mina arbets-kamrater brukar vara och då kändes det genast bättre :)



Tillbaka till mat-lagningen

Min bror och jag vi har kramats av samma mamma lalalalaaaa


åhhhh

Nu har Niklas laddat ner något mer skit till datorn så den är extremt seg! skit jobbigt! Iaf, idag har man jobbat hela dagen, är bara inne på dag 2 av 6, men ska snart vara ledig en vecka om allt går som jag vill :).

Har äntligen kommit på va vi ska ha för färger i sov rummet, det ska bli mörkt, brons, guld och sånt :), myspys. Måste bara jobba ihop lite prngar så jag kan shoppa för den här lönen kommer ju ligga på 10000 typ så det blir ingen rolig månad, inte för att den här var bättre, har endast 24 kronor kvar. Tur att man har föräldrar att nalla lite av.


På fredag börjar jag fyra, tänkte att det blir en perfekt fika dag! Kom hem till mig och drick kaffe vettja! Haha nämen Tina om du har tid då så kom hit! Camilla och Adrian ni är också mer än välkomna, annars får det bli i helgen!

Nä nu ska jag kolla vidare på 90210, så jäkla bra, haha fjortis Mia :)

Hemma igen.

Ja det var inte länge man blev borta, hann iaf säga hej och pussa lite på Ice, tyvärr hann man ju inte säga hej då eftersom det blev tjafs och man fick hoppa in i bilen. Så jävla tråkigt att vart man än kommer ska man inte kunna få en lugn stund. Men men.

Väl hemma blev det en fika med sina underbara vänner iaf! Skönt att man har er även fast vi inte ses alltför ofta.

Skulle vlja ha semester nu, boka en resa vore inte helt fel heller, ha något att se fram emot för just nu är allt bara svart i min värld! Ska föröka rycka upp mig så ni får något roligare att läsa om snart!!!

Just det STORT grattis till Johan som idag fyller hela 25, näää just det 30 år :) Tråkigt att jag inte kan följa med ut och käka men måste ju upp till mitt underbara jobb tidigt imorgon bitti.

Ha en jättebra alla hjärtansdag idag, så hörs vi :)


En sak till, Tina självklart ska vi ta en fika här hemma! Så snart som möjligt!

Läskigt!

Läskigt att det är så långa väntetider hos läkarna, ja får vänta tre månader innan de ska kolla min knöl i tummen, ännu värre för Tessan som de tror har en inflamation i huvudet, hon får också vänta så länge innan de ska röntga. Det är ju fan illa!

Men men till något roligare, igår hade jag och Jessie våran tv-date, kolla på du är vad du äter och lyxfällan. Fan de som var med i lyxfällan de här gången såg det ju riktigt illa ut för, dessutom stod de som två fågelholkar när de fråga om de visste hur mycket skulder de betalade av i månaden, jävla puckon! Jag som tyckte att jag och Niklas hade mycket skit att betala av! Haha nu vet jag att vi har det rätt bra ändå som betalar av typ 4000:- per månad.

Fick världens skratt-attack igår också när Jessie och jag stod ute på balkongen och rökte, hon la av världens brakare, så att Niklas titta ut och undra va fan det var som lät! Har inte skrattat så mycket på länge! Tack Jessie.

Nä nu ska jag sätta igång och plocka undan lite här hemma och packa ner lite saker som ska med till landet! Ha en trevlig helg mina vänner, det ska jag ha, UTAN ALKOHOL, haha

Tummen upp för nyårsafton

:)

Imorgon åker vi till landet! Ska bli så skönt att komma bort en stund, visst det är bara ett dygn men det behövs verkligen! Ska bli så mysigt att träffa Ice också, var ju ett tag sen man såg det lilla odjuret. Känns ju inte lika kul att lämna Lillen här hemma, men han klara sig nog, Jessie är ju så snäll så hon ska ju komma och mata honom medans vi är borta i alla fall.

Ja har fastnat för internet shopping, skit jobbigt, vill handla hur mycket som helst! Det värsta är när man ser att man kan ta det på avbetalning, då bränner det i fingrarna. Än så länge har jag ju varit duktigt och bara beställt hem saker för ungefär 1000:- den här månaden och de betalade jag faktiskt direkt också, vill ju inte hamna i lyx-fällan haha. Fast vi måste snart köpa tvättmaskin, och sängstomme, men sånna saker tycker jag att man får ta på avbetalning :)


På söndag kommer världens bästa mamma och pappa hem, mamma sa innan hon åkte att hon skulle köpa hem någon flaska till mig :) skulle tippa på en Malibu som jag och Jessie kan mumsa på! På tal om Jessie så borde hon vara här snart, ska ha tv kväll tillsammans :P

Smaskens :D

Blä

Fy fan vad tråkigt det är att vakna upp med huvudvärk, det förstör ju verkligen hela dagen, inte för att det gör så hemskt mycket, ska ju ändå jobba klockan tre, och det om något förstör alla ens dagar! Måste verkligen ta tag i mitt liv snart. Man vill ju inte jobba i mat-butik tillls man ör 60. Heller dör jag...

Tacka fan för att man har Jessie på jobbet, hur länge det nu varar för som det ser ut just nu så försvinner ju hon snart också! Det går bra nu...



Men men dags för en skojig bild, tycker jag i alla fall så SJUKT FUL!!!


hahahahahahhahahahhahaaaahahahahahhahaaaaa

Jaha

Jaha nu har jag också en blogg då som ni ser, tråkigt bara att jag inte fattar hur man gör någonting, behöver få hit någon som kan lära mig detta haha. HJÄLP MIG FÖR FAN!!

haha

nu kan jag också data-nörda mig :)

RSS 2.0