YEEEEEYY!!!!

Någon gång idag/ikväll kommer mina kärringar hem från London igen. De får ALDRIG lämna mig hemma såhär igen :( Nästa gång ska jag med... Ska bli jätteskönt att de kommer hem igen.


Nu ska jag packa ihop min lilla familj och dra över till mamma och pappa. PUSS i värmen :)

Tråkiga tisdag....

Blä vilken tråkig kväll detta är! Ingen Niklas hemma på hela kvällen. Men men då blir det städ och tvättkväll. Kom nyss in från en runda med Mini och Milia, såååå jävla svettig är jag nu. Tog ett litet stopp på vägen och träffa Sandra och JohannaTiggde en cigg av Sandra hehe ;) måste fan lägga av med rökning men det är svårt mina vänner.


Pappa blev opererad idag och det sista jag hörde är att han mår bra, eller att operationen gick bra iaf!

In i duschen...

Vapenbröder


Det är dessa killar som gör filmen bra, framförallt Joel Kinnaman. Ni förstår att jag pratar om Johan Falk filmerna.


Avundsjuk.

Men ååhhh vad avundsjuk jag är på Melanie och Jessie som just nu är i London. Tänk er allt roligt de ska göra. Men det är framför alt shoppingen och vaxmuseeumet som jag är mest avundsjuk på men men. Jag får ju istället vara hemma med min prinsessa (som Melanie kallar henne). Hon börjar bli så rolig nu. Massa fina ljud får hennes mamma höra varje dag, snackar på utav bara fan!

Midsommar var bra! Lika mysigt som jag trodde det skulle bli. Dock ringde mamma och berätta att pappa låg på sjukan. Han ligger fortfarande kvar och förhoppningsvis opererade de honom inatt. Han har gallsten så han har legat inne och fått massa morfin. Stackars min fina gamla pappa!


Nu ska jag ringa min mamma och höra om hon vill hänga med oss idag. Bye bye

Sushi.

Blev sushi till middag :) nam nam. Gissa vad jag gör nu. Ser ni ju bilden i bakgrunden ;)


VAKNA!

Men åååhhhhh hur kan människan sova så här länge. Sitter här och vill bara åka och vaccinationen klar. Skaffa sig ett jävla körkort snart? mmm kunde ju vara något. Sitter och sms:ar med Emelie Knutsson (nu Paulsson?). Gratulera till giftemålet. Så gulligt! Själv tror jag fakktiskt inte att jag vill gifta mig. Men man ska aldrig säga aldrig, kanske ångrar mig om några år. Vill egentligen bara få ha en fin klänning haha. Men iaf JÄTTE grattis till Emelie <3

God morgon!

God morgon allihop. Läste ett inlägg på en blogg som jag skrattade gott åt så nu är jag på toppen humör! Grymt bra låt på Mtv just nu också hehe :)

Idag har jag min älskade Niklas hemma, han ska jobba natt så nu på dagen ska vi åka och vaccinera vovven. Resten av dagen vettefan. Kanske sola lite på ballen? Ta men mini ner till grimsta, eller de kanske ska vila efter en vaccinering? Hoppas det är en kvinnlig veterinär eftersom byrackan inte gillar killar haha! Hon blir galen om någon kommer för nära oss! Duktig flicka!

Midsommar kommer spenderas med mina fina vänner i Hässelbystrand! Ska bli skit mysigt och jag håller tummarna för sol! Men så länge dagen spenderas med folk man tycker om så kan det liksom inte bli fel! Kanske ska ta och dricka lite vin till och med?



Ett hett tips till Sandra: SPRING FÖR LIVET haha :)


Lycklig.



Tror inte ni förstår hur lycklig jag blir av att titta på den här bilden... Mina fina!




Btw, kollar på Johan Falk filmen som går på 4an nu. Tror jag måste se alla. Är du med Bettan?


Kommer ni ihåg kaffe och te lådorna?

Kommer ni ihåg kaffe lådan och te lådan jag köpte förut? Mmm, ni som känner mig vet ju attjag tröttnar rätt fort på saker och ting. Nu ser de iaf helt annorlunda ut. Passar bättre in i mitt kök nu :)


Så här såg den ut innan.


Och nu ser den ut såhär.


Jessie.

Idag blir det en dag med Jessie. Ska bli skönt! Har så mycket funderingar kring konstiga saker just nu så det ska bli skönt att träffa min bästis och inte göra någonting.

Barnbidraget har ju kommit så det blir upp till vällingby och små handla lite ;)

Kanske ses där, annars hörs vi sen!

Kram på er

Gomorgon...

Hoppas alla sovit gott? Det har jag gjort men hade önskat mig en feeeet sovmorgon. Känner mig lite halv nere idag. Min Mini verkar inte må så bra. Varit seg i flera dagar nu. Kan dock vara fästingmedlet med jag tycker hon ser stel ut i höfterna när hon går. Veterinären får kolla på lördag när det är dags för vaccination. Får hålla tummarna för att min lilla minigris blir bra snart.

Min andra lilla gris mår iaf bra, fick byta bajsblöja det första jag gjorde idag, toppen. Men men då får man en glad bebis resten av dagen förhoppningsvis.

Idag ska jag förmodligen träffa Frida. Inget bokat till 100% men jag hoppas att det blir så och att den tredje personen vi ska träffa kan...

Jävla Jessie.

Är avundsjuk på min bästis. Hon får liksom gå på Gröna lund på arbetstid!


Men det är du värd gumman! Hoppas du har kul... Älskar dig!

Gladare igen...

Tänk att shopping kan få en på bra humör igen haha. Blev ett vinställ som jag suktat efter länge och nu hade de äntligen fått in den! Sååå fin! Ikväll ska jag och pappa åka och köpa en gåstol till Milia så hon också blir glad!

Beställde boken "aldrig fucka upp" igår så den borde komma när som helst! Nu ser jag ännu mer fram emot att läsa den när fina Amanda säger att den är grym! Längtar efter filmen också men det är ju ett tag kvar. Men inte allt för långt kvar till Breaking dawn så jag får ju kanske börja med att längta efter den!



Fin va!?


Fy fan för falska människor.

Är så sjukt irriterad på en viss människa. Har varit det ett bra tag nu. Den här personen tror verkligen att hon är störst, bäst och vackrast och gillar att skryta om allt som har med henne att göra. Gumman tror inte ett skit på att ditt liv är så jävla perfekt hela tiden. Men men, nu räcker det faktiskt för min del. Pallar inte med sånt trams som du håller på med så du kommer inte höra något mer från mig.


Töntigt av mig att skriva här, jag vet. Men seriöst så kände jag för att skriva av mig nu och det är ju min blogg eller hur?!

Nu ska jag ta med mig min dotter upp till Vällingby och shoppa bort mitt dåliga humör, fick nämligen pengar igår av världens bästa människa.

Aldrig fucka upp

Nån som läst den? Beställde nyss hem den :) Nu sitter jag och framkallar massa bilder.

Hörs mer imorgon

Toddeloooooo...

Solen är framme igen... Väntar på att klockan ska bli halv tolv. Då ska jag möta Jessie och så ska vi bege oss mot Frida. Blir en fika i nya lägenheten tror jag. Och eftersom att det är sådand fint sommar väder idag har jag blommor i håååååreeeet.... Bye bye


Norrland.

Norrland var trevligt. Fint väder hela veckan. Dock trodde ju jag då att det skulle vara typ vår där, men tydligen inte. Vi tog med oss sommaren dit. Kanon varmt var det! Så lite sol fick man på sig och badade gjorde vi. Iaf jag och Mini. Niklas ramlade i och Milia bada i balja. Och Jeppe badade inte alls... Skönt är det iaf att vara hemma. Nästa gång får jag inte följa med eftersom mitt humör inte alltid är det bästa och jag får utbrott på Niklas hit och dit haha. Men men vill endå inte följa med ;P

Idag har jag tvättdag. Suger att man inte kan få tid i tvättstugan, har hur mycket tvätt som helst ju! Min maskin tar ju typ tre timmar för en tvätt!? Värdelöst men bättre än ingenting.

Milia har börjat med massa pruttljud nu fårn munnen. Flyger saliv gör det också! Super kul tycker hon!

Imorgon ska jag hänga med Frida och Jessie. Kanske planera midsommar? Onsdag blir det träffa Tina och Nicole. Torsdag ska jag nog föröska ta mig förbi bvc för mätning och vägning. Behöver även boka in en tid hos barnmorskan. Fredag då? Någon som har några förslag? Kanske gå förbi Nettan och kolla på lillkillen som inte fått något namn än.

Nä nu ska jag släpa fram dammsugaren...

  

 


Hmm...

Nyss hemkommen från landet. får skriva mer om det imorgon.


Anonym: som jag skrev innan kommer jag inte skriva ut vem som avlidit...

Hej då Stockholm

om någon timme drar vi. hörs om ca en vecka.

Sa en sak igår...

Nu kom jag på att jag hade en skum känsla igår kväll. Sa till Niklas att jag kände på mig att något dåligt skulle hända...

-

Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller säga. Antar att jag är i chock. En fin barndoms vän till mig har gått bort. Jätte tragiskt verkligen. Han var en sån kille som man ALLTID skrattade åt, eller med kanske man ska säga. Sån jääävla skön humor hade han. Har sjukt många minnen, alla lika fina. Men de behåller jag för mig själv. Hoppas jag kan somna med ett leende på läpparna när jag tänker på honom när jag lägger mig. Hoppas även att han gjorde det när han somnade in. Och jag hoppas han kommer till ett bättre ställe där han kan få vara lycklig. På ett ställe där man får träffa sina nära och kära igen och inga problem finns! Vi ses nog igen P.M. Ska leta upp dig när det blir min tur att lämna och be dig sjunga en av dina riktigt skadade sånger om kokosbollar, gröna julgranar och blå himlar... men tills dess får du ha det så bra. Du finns i mina tankar och i mitt hjärta.




Så sjukt egentligen. Vi har inte setts på kanske 4 år men endå känns det som igår. Man funderar över hur det skulle varit om man fortsatt umgåtts, om det hade spelat någon roll. Hmm... Finns så många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Hur man kan börja sakna någon när något sånt här händer. Saknade honom ju inte för några timmar sedan liksom... Men men...


IDIOT kommentarer på detta inlägg kommer inte att accepteras så ni som tänkt skriva något stört nu ni kan bespara er den tiden och göra något vettigt istället... Frågor som när, var vem och hur kommer jag inte heller att svara på.



Fredag kväll...

För något år sen hade man suttit uppsminkad med en cider i handen och planerat inför kvällen. Så ser ju livet inte riktigt ut längre... Både på gott och ont. Saknar att supa skallen i bitar ibland och festa med mina tjejer. MEN det går ju inte att vara fjortis hela livet hehe. Istället spenderas fredags kvällen hemma i soffan. Niklas spelar tv-spel och lyssnar på lugna favoriter, Milia gungar och skriker glatt i baby-sittern, Mini sover på dörrmattan och jag sitter med datorn i knät. Brukar trivas här hemma i soffan men idag hade jag hellre suttit på någon ute servering, druckit cider och rökt en massa cigg... Allra helst skulle man solat på dagen också så man känt sig riktigt fräsch. Jaja nu blir det inte så ikväll så varför inte lägga sig i ett bad och sen göra sig en kopp te och lägga sig till rätta i soffan...


Tänk om endå var så här brun...



Hoppas ni andra har en toppen fredag.


VARNING för ful bild haha


Hahah skrattar varje gång jag tittar på den här bilden! Hon ser ut som en tandlös gammal gubbe!


gulligt va!?


4 månader :)

Idag bllir min lilla gullis hela 4 månader! Grattis min lilla sessa som vuxit så fort! Man kanske ska ta sig till Vällingby och köpa henne en present!? Eller  näää jag och Frida ska ut på shopping tur imorgon haha. Panduro blir det iaf. Frida ska till massa andra butiker och handla golv och färg osv. Får se om jag hinner hjälpa henne måla något, åker ju som sagt till Norrland på lördag! Hoppas fan att det är bättre väder då. Finns det NÅGOT att göra i Norrland liksom. Får väl googla hehe. Nä nu skriker min hund på mig och vill ut för kissning. Jag som ville hoppa gå ut i piss vädret just nu.



Just det, min fina vän Nettan ska bli igångsatt idag! Lycka till vännen! Pussa räkan från mig när HON (enligt mig) ploppat ut!

Hehe en sak till, vet en ny bebis som ska komma till världen i år? Rätt kul, min älskade sambo ska få ett små syskon haha! Milia ska alltså få en faster/farbror som kommer vara yngre än henne. Skumt va? Och lite kul om ni frågar mig.



RSS 2.0