flytt...

Idag har jag haft en fullspäckad dag :) Inte mig emot. Skönt att ha saker att göra. Startade dagen med att göra frukost till mig och Älsklingen, Mini fick en leverpastej som vanligt. Efter frukosten blev det lite städning och packning.
Upp till Vällingby för fika med Jessie, Jessica och Nicole, mycket trevligt!! Jag och bettan gick och hyrde film som vi kollat på. Men innan filmen blev det mer städning och packning. Har en hel del kvar att packa imorgon. Blir säkert bra till slut. Nu sitter jag och Mini här i soffan och vågar inte gå och lägga oss. Såg en läskig film nyss ju, nu kommer ni skratta, det var BECK! De brukar inte vara läskiga men den här var fan det.

Imorgon blir det flytt och senare födelsedags middag hos Niklas bror.


Hej.

Stressad som vanligt. Vaknade precis. Om en timme ska jag vara i barnvakt. Dock i vällingby bara så det är ju nära. Men man har ju lite att göra innan också. Hinner säkert ändå...  När barnens mamma kommer hem ska jag möta upp min egen mamma och åka och hälsa på mormor på sjukan. Hoppas hon får komma hem snart men å andra sidan är det ju bra att hon ligger där och vilar... dags att öka :)

Trevlig helg på er!! Det ska min lilla familj ha. Imorgon åker bojjan av också.

Tillbaka.

Nu är jag tillbaka igen. Har legat med huvudvärk i två dagar. Hela helgen med andra ord. Men är ju ändå hemma hela dagarna nu så det spelar inte så stor roll. Jobbigt bara att behöva ta massa tabletter. Lilltjejen verkar må bra iaf, blir starkare och starkare för varje dag! Underbart!

Just nu längtar jag till lönen, har hittat så jävla söta brallor till Milia som jag MÅSTE ha:

"Lackleggins" ochLeggins med paljetter :)

huvudvärk

Fy fan vad det är tråkigt att vakna upp med huvudvärk. Speciellt när den vägrar släppa. Jaja så fort den släpper ska jag på barn kalas...

Håll tummarna nu...

Hmm jag som tyckte imorse att allt var så jävla bra just nu... PANG sa det nyss så får man veta att mormor ligger på sjukan. Hoppas att det går bra nu... Men när det handlar om hjärtat på en äldre människa tycker jag inte att det känns okej... Hoppas magkänslan har fel den här gången...

HELVETE!!!

Våfflor.

Idag blir det våfflor till middag, med grädde sylt och glass, nam nam :) Kom nyss hem från Vällingby, fan att man alltis ska bli kiss nödig när man går av tunnelbanan, inte så att man kan springa hem direkt. men det är ju bra att öva knipmusklerna lite, vilket jag inte gjort någonting, dags att börja kanske... I alla fall blev det en mysig lunch med Tina, Nicole och Jessica. Så jävla underbart att äntligen ha tid till att träffa sina vänner.

Blev en massa prat om nyår också. vet verkligen inte hur jag ska göra. Niklas har ju bjudit hem en massa till Kälvesta där vi nu kommer att bo ett tag... Men det är ju bara killar. Mina tjejer kommer vara hos Tina. Frågan är om jag orkar liksom... Jaja vi får se. Camilla vad gör ni på nyår? Ni bor ju nära då så det kanske jag orkar...

Nää dags att börja med smeten.Pöss

FETTO


Här är en bild från i somras, måste vara typ vecka 18 eller något?


Och 10 kilo senare haha vecka 30.


Godmorgon

Idag fick jag sovmorgon, lurade i Niklas att jag skulle till IKEA idag och inte kunde ha Mini hemma. HAHA eller vi skulle ju egentligen ha åkt med det blev avbokat igår sen "glömde" jag bara säga det.

Hur som helst blir det träffa Tina med Emil och Nicole i Vällingby idag och äta lunch. Funderar starkt på om jag ska gå och sola. Är ju så äckligt blek nu. Blir för fan bländad av mig själv...



Vinter.

Oj idag är det verkligen vinter, fick en chock när jag kom direkt från sängen ut i kylan! Vad ska man göra idag då? Inte den blekaste :) Inte jobba iaf hahaha. Men men har inte så mkt att skriva just nu, lägger in lite bilder på baby-rummet så hörs vi sen!? Puss på er















Blev tillslut prinsess tema när Niklas promt skulle ha den där mattan som ni ser, men men så länge det är rosa är jag glad :)
Kaninen länggst ner fick Milia av sin gammelmormor i söndags :) Älskar djuren från Teddykompaniet, finns inga bättre. Roligt att jag själv bara köpt kaniner och det hade hon ingen aning om. Min mormor är bäst och jag tror inte jag älskar någon annan lika mkt som jag älskar henne.


En dotter

En dotter

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.

Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror


Tjoho!

Första lediga dagen :) Gick upp tillsammans med Niklas klockan sju. Har nu ätit frukost och duschat. Nu sitter jag här och ska framkalla bilder som ska in i Milias första fotoalbum. Skit kul. Sen blire baka kanelbullar och städa!



Japp nu ni, nu är man FET!

Fars dag.

Idag är jag uppe tidigt fast man är ledig. Har tänkt att jag ska städa idag men vi får se hur det blir med det. Har så sjukt ont i mitt ena bröst. Hoppas det går över snart. Har legat här i soffan någon timme och lekt med Milia i magen, hon puttar och buffar på min hand när jag lägger den på magen. Vill ju att hon ska komma nu men jag får får väl vänta till januari då...

Igår var jag hemma hos Jessica som bjöd på middag och paj! Super gott var det och så mysigt att bli bortbjuden bara så där. Får bjuda tillbaka så fort jag orkar :)


Nä nu ska jag nog ta och sätta igång med lite städing sen blir det fars dag middag hos mamma och pappa.



SISTA DAGEN IMORGON :)

Borta bra men hemma bäst!

Halloj nu är jag hemma igen. 4000 kr fattigare hehe. Men allts vad har man köpt då? Bra fråga för jag tycker inte att jag handlade så mkt. Blev väl en del saker iaf:

Kaffebryggare
Vattenkokare
Myspläd
Babykläder
Lampa till babyrum
Tavlor till babyrum
Klocka till babyrum
Mysfilt till bebis
Massa hundgodis
Reflexväst till Mini haha
Koppel
Mjukiskläder
Godis
Läsk
Hygienartiklar
Hårfärg
Väggord
Present till pappa

jaa och en jävla massa mer måste dt ju vara, kommer bara inte på mer nu.

Vi hade jätteroligt men det är som man säger "borta bra men hemma bäst". Jobbigt som fan att åka och att sova borta det gillar jag inte.


Idag blir det besök hos BM och sedan jobb, näst sista dagen, sen hoppas jag på att ingen är hemma hos oss så jag kan mysa ner mig i soffan i lugn och ro!

Just det, Camilla; du ska få gravid bilder så fort jag orkara ta några :) PUSS

2 dagar...

TVÅ ARBETSDAGAR KVAR!!!!  WIHOOOOO!!!!!!

Imorgon drar jag till Ullared och shoppar, ska bli så kul. Dock jobbigt som fan att sova borta, finns inget värre men männoskor jag inte känner allt för bra...

Söndag...

Söndagar är bra tråkiga. Iallafall de söndagar man jobbar som jag gjort idag. Började klockan 07:00 imorse och har inte sovit ett skit inatt. Gick och la mig runt halv elva sen satte de/det igång. Börjar med att jag hör "DET HÄR ÄR POLISEN" Flyger ut på balkongen, mycket riktigt där ute står fyra poliser om en man på marken. Han skriker en jävla massa och jag undrar varför de inte bara slänger in fanskapet i bilen så vi andra slipper höra honom. Men nääää det ska ja aldrig gå snabbt, efter ca 30 min blir det iaf tyst. MEN då sätter halsbrännan igång, den är fan inte nådig!!! Men jag somnade till ett tag när den äntligen lagt sig, men gissa vad, jo då var det ju dags att gå upp efter en stund... Jaja snart får jag sova hur mkt som helst i iaf två månader så jag ska fan inte gnälla egentligen!


Igår hade jag iaf mysigt, åkte hem till Tina vid halv ett och blev kvar till typ 21.00? Gick mest runt och bar på lilla Emil hela dagen men det var ju det som var så mysigt!!! Underbara barn... Längtar ännu mer efter mitt eget underverk nu :):) den som väntar på något gott vett ni...

4 arbetsdagar kvar nu :P

På schemat idag.

Rensning och städning, kul va?! Vi har redan börjat så förhoppningsvis tar det inte hela dagen... Hoppas ni andra har en roligare fredag :)

Lussebulle

Sitter här på jobbet och käkar lussebulle :) Är det inte lite tidigt för lussebullar?! Gott är det iaf.

Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar och det känns toppen, börjar ju bli lite sliten hehe.

RSS 2.0