nu så



Den här ska ja ha när ja fyller år :)





Fågeln som vi hittade :) han är rätt gullig ändå...




Amandas gullegris som gillar att sitta på bakbenen :)

FYYYYYYYYYYY

Fy fan vad trött jag är på jobbet just nu, inget speciellt som hänt är bara allmänt trött på skiten. Och inga pengar har man heller, två tusen kvar efter räkningarna, riktigt hårt denna månad och så lär det fortsätta några månader till. Förstår inte hur jag ska ha råd att leva när skolan börjar, om jag nu kommer in. Kanske kan kräva högre lön nu mär man tydligen fått egna ansvars områden. Haha jag har blivit kassa-ansvarig samt tobak och tidnings-ansvarig. Fårga vad som betydde med det men fick inget vettigt svar överhuvudtaget.  Fattar 0!!!!!! blääääää... Varför ge mig massa ansvar som ändå inte kommer jobba heltid efter sommaren, inte smart men men bara att tacka och ta emot så länge.

Fick flytta min semester idag också, men det gör ju inte så mycket har ju ändå inget bokat. Har iaf tagit fyra veckor i sommar! SKA BLI UNDERBART! Var rätt bra att flytta på den för då fick Jessie jobba mer. man måste faktiskt tänka på andra än sig själv ibland, jag gör det rätt ofta, med tanke på att jag sitter och betalar andras räkningar. I alla fall så är det bara nio veckor kvar. nedräkningen har redan börjat hahaaaaa.... blä blä blä är så jävla uttråkad!

Vill veta vad som ska hända på min födelsedag, eller på helgen där. Någon som vill skvallra så är det bara att slå en pling!!


Just det ska lägga ut bilden ju på det jag ska ha på mig... Det får bli i nästa inlägg. puss på er

fågel-fan

Igår hade jag en bra dag, var i vällingby med Jessie, skull shoppa, sola och ta en promenad, det ända som blev av var shoppingen. Jag köpte en jättefin tunika som jag ska ha på min när vi firar min födelsedag, kommer lägga in en bild på den så att ingen tar på sig likadan :) Köpte ett par söta vår skor på Lindex, och två set med underkläder på hm, riktigt billiga blev 220 kr för båda paren det kallar jag billigt :)

Efter shoppingen satte vi oss på cc för en fika, Amanda ovh Frida kom och gjorde oss sällskap. Efter ett tag gick Frida iväg till läkaren och vi andra tre började vandra. När vi kommit en bit upptäcker Jessie en fin knallgrön fågel. Tyvärr var det en undulat som låg i buskarna och försökte ta skydd. Amanda var duktigt och tog upp den. Vi traskade (snälla som vi är) upp till polisen med fågel-fan men de ville ju självklart inte ta emot den. Visste inte vad vi skulle göra med den men till slut tog vi med den till hem till Amanda och Jessie satte sig och ringde halva Sverige så någon kunde komma och ta hand om den. Efter många om och men så fick hon numret av polisen till en jätte snäll kvinna som ringde sin vän som i sin tur kom och hämtade stackaren... Så vid sex på kvällen kom vi hem igen...


idag har jag och Frida varit på CityGross och handlat och nu är jag hemma igen efter det och tänker inte röra mig från soffa någonting mer idag... God natt

Städa

BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Asså fy fan vad tråkigt det är att städa hemma en lördag kväll och ingen karl har man som hjälper till heller. Fast det har jag ju aldrig, här hemma är det kärringen som får fixa. Men men nu är det bara att skura kvar och sen laga mat, kanske hinner kolla lite på tv innan jag måste sova, öppnar ju tyvärr imorgon, värdelöst att gå upp halv sex på en söndag :(

När jag gick ut i morse såg jag att någon har slagit sönder porten, båda rutorna, så jävla onödigt. Måste vara något äckligt fyllo från Råcksta krog, och tyvärr lär det ju vara ett jävla liv där ikväll också. Gud vad jag skulle vilja bo på ett lugnare ställe, typ radhus eller villa där det inte springer runt massa puckon som super och slår sönder saker. Nä nu ska jag resa på mig och ta tag i skurningen. Skit jobbigt att stå upp idag, har världens träningsvärk i benen, gick från Vällingby till jobbet igår. Inet ens långt men men ont som satan har jag iaf.... puss och trevlig helg på er!!

mjauuuuuoooo

Jaha idag är man ledig, riktigt skönt som vanligt, synd att det inte finns något att göra förutom att städa typ :P Ska väl ta en sväng till jobbet senare och äta lunch med Jessie så hon slipper vara där själv med alla mongon, som tur är har hon iaf Glenn där idag.

Har sovit själv inatt, när jag kom hem igår från jobbet märkte jag att Niklas packat sin väska och dragit. Nej han har inte lämnat mig, han hade åkt ut till skogen med två kompisar och fått för sig att sova utomhus, synd för honom då att det typ var minus grader i natt hahahhahahahahhahahahahahahahahahahah..... hahahahhahahahhahahahahahhaha....

Nä nu ska jag väl kanske ta och dammsuga, ska ringa Nicole senare också, vill komma och kolla på nya lägenheten :)

puss

 här är jag idag...

hihi

Snart fyller jag år, mindre än en månad kvar :) Men Några dagar före mig är det Millan, hon är 6 dagar äldre än mig :P:P:P Gamla kärring haha... Nä skoja bara hjärtat. I alla fall så fyller jag 25, får inte veta vad som ska hända då vi ska fira mig, Jessie och Frida ska planera allt :) skönt för jag har varken ork eller lust att göra det själv... I alla fall så tänkte jag berätta vad jag önskar mig, det ända jag kan komma på är present kort på Gina, m roligare än så är jag inte. Skit svaårt att komma på saker som man vill ha ju!


Är hemma och är sjuk idag också men imorgon ska jag gå och jobba. ska bli skönt eftersom att vi har haft tredje världskriget här hemma, Niklas sov till och med borta igår. Men i morse kom han hem och nu har vi pratat om saken, och vi kom fram till att vi ska fortsätta tillsammans så länge vi orkar :) dags att laga lite mat. hörs sen! puss o kram

sjuk

Mmm jag tycker jätte synd om mig själv just nu... Mådde dåligt i helgen trodde jag, tyckte det var jättejobbigt, men det är ju INGENTING mot hur jag mår nu. Fryser och svettas i omgångar, snor som rinner, massa nysningar, vanlig hosta och nu väntar jag bara på febern... Men duktig har jag varit ändå och jobbat hela dagen, ska ta mig fan verklligen försöka att gå till jobbet hela veckan, tänker inte låta en jävla förkylning sno mina pengar.. Näää...

Imorgon ska jag till läkaren och undersöka min konstiga knöl i tummen igen. Kommer upp till ett frikort imorgon så då kan jag besöka läkaren ofta :) eller oftare kanske jag ska säga, har ju hängt där rätt mycke på sistonde... nä nu ska jag kolla på tv. ugly betty ikväll plus hemmafruar :) myyyys.


puss och adjö

:)

Hade en jättemysig kväll igår, tack för det tjejer! Här kommer lite bilder från igår.

     

 

 

Vår!

Vaknade av ett tråkigt samtal imorse, Jessie hade det jätte jobbigt på jobbet, idioter säger jag bara!

Själv har jag haft en skit skön dag, gick upp vid kvart över tio typ, börja städa och tvätta. Gick ut och skulle ta en cigg och blev fast. Har suttit på balkongen i flera timmar nu och solat och läst. Såg en jättefin citrongul fjäril, hatar ju alla sorters insekter annars men idag var den fin. Lite ångest har jag ändå över att jag inte har några vår-skor... Trodde inte att det skulle bli så varmt så fort!

Snart är det dags att böja med middag, kycklingwok blir det idag :) Frida kommer över och käkar med mig, sen blir det väl lite dricka hoppas jag, och sen förmodligen utgång med de andra tjejerna, känner inte för att gå ut och dansa direkt så jag hoppas vi hamnar på något relativt lugnt ställe. Lika bra att följa med när man blivit hotat av Mel. Ska höra med min älskade pojkvän så att allt är lugnt också, orkar inte med mer bråk...



Här har jag suttit och degat hela dagen och rökt alldeles för många cigg.



Småttingblommorna har poppat upp utanför också :)


ZzZova

Hej hej :) Mötet gick bra idag om någon undra, fick inte ur så mycket av det men nu vet butikschefen vad jag tycker i alla fall och ska ha ett samtal med butiksägaren. Kan ju hoppas på förbättringar nu. Inte för att jag hade tänkt att bli långvarig där men ingen förtjänar att ha det så som vi har det just nu. Kändes jätteskönt att ha Ann där, som verkligen stöttade mig till 100% en sådan person skulle jag vilja ha med mig varje dag. Hon är bäst, får ju ringa när jag vill så det blir säkert något samtal igen.

Imorgon ska jag upp till Vällingby och hitta någon guldsmed som kan förstora min förlovningsring till ett bra pris.. Skit smart att beställa för liten ring.. Får väl skylla mig själv egentligen, skulle ha läst igenom bytesrätten en extra gång kanske, men men.. Hoppas på fint väder imorgon igen, vore så mysigt att sitta i solen!!!

Hoppas också att jag orkar gå ut med tjejerna imorgon men känner jag mitt nya jag rätt så ligger jag väl hemma i soffan och slappar precis som nu :)


Slöhög i soffan :)

Dags för ett andra möte...

Ja idag är det dags för ett nytt möte med damen från krisgruppen och med våran butikschef. Känns inte alls bra, allt känns bara jobbigt, skulle hellre ligga hemma hela dagen och lyssna på musik, ta en promenad och bara få vara. Det finns nog inget som kan sägas på mötet som kan få mig att må bättre. VILL INTE! Är sjukt trött på hela jobbet i sig just nu, känns som man bara är ett problem, är i vägen och inte sköter sitt jobb. Fan kan inte någon bara erbjuda mig ett annat jobb så jag kan dra, byta jobbmiljö vore så sjukt skönt just nu... Måste försöka ta tag i allt nu och rycka upp mig, boka en resa kanske :P vore så skönt att ha något att se fram emot. Vi har ju fått veta nu vilka polisen grep direkt efter rånet, känns ju inte så roligt om det nu var de personerna som stod i pappret som är skyldiga. Inga jag känner personligen riktigt, men man vet ju vilka det är... Hoppas de får sitt straff i alla fall, jävla f*ttor....

Nä nu är det dags för en dusch innan mötet och jobbet, riktigt tråkigt att vara där till nio idag skulle hellre supa ner mig! :)


Puss och kram på er mina underbara vänner!!! NI ÄR BÄST!


RSS 2.0