Fullsmockad vecka...

Åhhh fan vad mkt det är nu. Men nästan bara roliga saker så jag ska inte klaga. Idag och imorgon är det städning på schemat. Min far och morbror kommer även hit idag och byter ut ett handfat åt oss. Tur att man kan få så mycket hjälp!

Torsdag är det väl egentligen inte sååå mycket, körlektion runt 17.00. Sen hoppas jag på att få träffa min fina Bettan som kommit hem då!

Fredag är det provjobb, eller vet egentligen inte vad det ska kallas för. Min vän behöver hjälp på jobbet på skärtosdagen och för att jag ska veta vad jag sysslar med så kör jag en dag nu på fredag också. Alltid bra att få in en fot i ett annat företag! Skulle egentligen ringt och sökt jobb där men haft så mycket nu! Så gissa om jag blev glad när min vän ringde och frågade om hon fick ringa sin chef själv och fråga om hon fick ta in mig! GRYMT!

Lördag är det ju flytt... Skrev precis ut en lista på allt som ska städas, flyttstädas. KUL! Kommer ha fullt upp här nu med allt haha.

Fick även hem mitt fina fina papper från skatteverket! Blev glatt överraskad. Loggade ju in där häromdagen och konstaterade att jag skulle få 93:- tillbaka. Jag vette fan hur jag kollat såååå fel! Kommer få en ganska fin summa tillbaka, känns kanon för då har jag och Milia lite extra pengar i sommar!

Nä om man ska börja skura lite väggar då!

Puss

Tänker på er...

Har en vän/bekant/fd arbetskollega... Hur som helst så är hennes mamma riktigt dålig. Gråter varje gång jag går in på hennes blogg. Hoppas verkligen att hon ska bli bättre! Alla borde få ha sin mamma kvar... Tills man blir gammal iaf.. Ville bara säga att jag tänker på er och hoppas att det ska bli bättre... Du vet vem du är gumman. Hör av dig om det skulle finnas minsta lilla jag skulle kunna göra. Massa pussar och kramar till dig och din familj!

Packa och städa.

Nu är det bara en vecka kvar till flytt. ha en hel del att göra. Frida kommer över idag och hjälper mig. Putsa fönster och sånt kan man väl göra redan nu? Vi kommer nog göra det iaf. Skönt med sällskap när man städar. Sen har hon även tagit ledigt nästa fredag för att hjälpa mig med det sista. Snacka om underbar vän.

Min andra underbara vän vägrar komma hem från Västervik. Vi saknar henne enormt mkt. Kom hem nu!

Den tredje, prata jag med en snabbis igår, hon har ju fullt upp på jobbet hela tiden, men igår skrev hon upp i kalendern att vi flyttar nästa helg, innebär det att du tänker komma och hjälpa till Melanie?

Nää nu är det väl lika bra att sätta på kaffe och sätta igång. Just det, har betalat räkningarna också. 1500 har jag och Niklas kvar att dela på. INTE KUL! Men men det får lösa sig.

En sista sak, ska börja ta ut mindre pengar nu från från fk så jag slipper stressa så jävligt med jobb o dagisplats.








Friska?

Jag antar att vi är friska nu? Vet ju inte ens vad vi var för sjuka som sagt. Men penicillinet verkar ha gjort sitt iaf, halva kuren kvar tror jag?

Nu är det mkt med flytten och körkortet...

sjuka.

Jag o Milia har legat här hemma och varit jätte sjuka. När vi haft feber tredje dagen ringde min mamma doktorn. 19.40 fick vi tid på Bromma akuten.

Läkaren började med att kolla hals o öron, inget fel där. Konstigt tyckte jag som knappt kunde svälja för jag hade så jävla ont i halsen. Lyssnade på lungor, inget där heller. Människan säger åt oss att det inte verkar vara något fel. Skumt tycker jag med tanke på att jag legat däckat i tre dagar o inte lyft ett finger.

Till slut fick jag iaf ta ett stick i fingret. Och där visade det sig att mina värden var högre än vid lunginflammation. Milias visade iaf lite bättre men inte helt ok där heller. Hur som helst så fick vi både pencillin i tio dagar och en FET flaska cocilana...

"Jag som var säker på att det inte skulle visa nånting" sa läkaren. Mmm näää vi kom hit en fredag kväll för skojs skull. Vi ville bara kasta bort 230:- på att sitta här en timme. Åhhh trött man blir. (Kosta 230:- för att vi var tvungna att ta på fatura för de hade inte växel på en 500ing???)

Sen bar det av till Solna för att hämta ut medicin. Bra att veta för er som inte vet, vi visste inte det, Ica Maxi i solna har ett apotek som är öppet till 22.


Nu i dag känner iaf jag mig lite bättre, orkar stå, gå och sitta :) Undrar dock vad fan det är för fel på oss för det vet ju inte... Läskigt att man kan bli så dålig iaf...

hoppas ni andra haft en lite trevligare helg.

31 mars

Japp, den 31 mars flyttar vi. Fick veta till 100 idag. Blev till att börja rensa och packa. Slängde ut vår byrå med tillhörande spegel på blocket igår, fick den såld efter bara någon timme. Toppen skönt. Barn saker såsom vagn, spjälsäng och skötbord körde vi hem till Niklas pappa som kommer hem i början av April med Niklas lillebror som bara är några månader gammal... Ja och resten av sakerna får vi nog plats med i lägenheten och i förrådet. Nu behöver vi bara köpa lite grejer så är jag nöjd. Vi behöver ett badkar, ny micro, tv till sovrum och utemöbler. Självklart bara dyra saker men vi får ta det pö om pö helt enkelt.

På torsdag blir det skriva kontrakt och sedan snabbt som fan sätta Milia i dagis kö!

Stackars barn...

Igår ramlade Milia och slog upp ett jack i pannan. Gjorde jätte ont och kom massa blod. MEN det var inte så sååå stort sår så vi avvaktade och gick upp till läkaren idag. Var som jag trodde, det blev bara tejpat. Hade jag trott att det hade behövts sys så hade jag naturligtvis åkt in direkt med henne till akuten. Ni skulle sett Niklas, han blev likblek och sprang runt som en dåre här hemma haha, eller hur älskling?!

Så här såg hon ut igår:


Och såhär efter läkar besöket idag:



Blev lite shopping idag också, från HM, fanns inte så mkt som jag ville ha men lika bra att besälla innan allt tar slut... Blev bara dessa två saker:



tjohooo...

Millan: Trodde du hade en Brio Race? Innan ni köpte ny alltså, det här är brio spin tror jag.

Tina: Näää blev en med liggläge trots allt. Men ska nog köpa på mig någon paraplyvagn också som inte tar någon plats alls....



Annars är jag sjukidag. Vaknade imorse med väääärldens feber frossa och kunde inte ta mig upp ur sängen. Nu är jag uppe men sjuk som en hund...

Brio spin.


Om några dagar kommer denna hem till oss. Hoppas jag blir nöjd med den...


RSS 2.0