sorry

ni får ursäkta att jag inte skriver något nu. mår inte bra...

nu har jag fan nått botten.

nu orkar jag inte mer¨. vill bara ligga i sängen och aldrig mer visa mig ute. orkar inte...

Läskigt.

Jag vet inte om det är en dunder förkylning på g, eller om jag åkt på typ nån jävla pollen allergi. Ögonen och näsan kliar/svider som in i helvete och halsen är extremtt svullen. Känns som att jag har en fet slem-klump som sitter fast men det är det inte utan det är det svullna området. fy fy fy. Hoppas det går över fort annars blir det väl ett till läkar besök. Hoppas bara jag inte blivit allergisk mot min Mini...

Helgen...

Åh vad skönt det har varit! Varit ledig i tre hela dagar. I fredags hyrde jag en massa filmer och låg hemma hela dagen och kvällen, hadde en huvudvärk som hette duga också, blä. Men igår åkte jag med mina älskade föräldrar till landstället i Norrtälje. Mini badade för första gången, önskar att jag hade filmat. Min hund är minsann inte rädd vatten haha, hon plumsa i direkt, såg dock ut som en kängru med fan vad kul hon hade. Sen blev det bara slappa på farmor och farfars veranda. Sov så jävla dåligt inatt så det känns som om jag skulle kunna somna nu. Idag åkte vi hem tidigt eftersom det regna.


Kanska borde lägga mig nu, passa på att sova, denna vecka som ommer blir inte kul. Är endast ledig Lördag. Ska hinna med läkarbesök, shopping och storhandling också :P


nää god natt på er!

okej.

ja idag är jag gladare. hade feta humörsväningar igår. Inte bra. Stackars Niklas blev som vanligt mest lidande. Har faktiskt ringt upp honom idag och bett om ursäkt. skäpning Mia för fan.

FAN

Vilken äclig dag det här är. Ena sekunden: Jätteglad och lycklig, andra sekunden: orolig, ledsen, deppig och skulle vilja att någon bara kom och sköt sallen av mig! FAN FAN FAN VAD TRÖTT JAG ÄÅR PÅ ALLT NU!!!!! DÖDA MIG DÖDA MIG, snällllllllaaaa?!?!?!?!?!??!?!?!?


Skriver kanske ett nytt inlägg när jag känner mig lyckligare. Nu ska jag äta chips och bli FET till sommaren




Lina: skojar du med mig? jätte lätt ju! BÖRJA NU! Kram

Ännu en...

Ännu en dag med bara två cigg, tycker faktiskt inte ens att det är jobbigt, idag har jag dessutom inte ens tiggat tuggummi. Men men på fredag drar jag ner till en eller noll för då ska jag vara hemma i tre dagar. Vågar nog inte sätta mig i solen på en ute servering med en latte för då är det nog köööört hehe.


Lina, har inte du någon blogg?

:(

Råka precis tänka på att om jag fortfarande varit gravid så hade jag redan varit i 6 månaden... Sjuk, tråkig och sorgligt. men men skit samma. god natt

hoho

Det här med rökningen går bra, bättre än jag vågade hoppas. Har nu i två dagar endast rökt två ciggaretter om dagen, och ett halvt jävla nikotin tuggummi hehe. Ni som inte röker tycker väl kanske att två cigg är mycket, men det ska ni ha klart för er att det är det INTE! Dessutom har jag jobbat dessa två dagar, det är då jag röker som mest för att försöka hålla mig på trevligt humör. Kanske är något tjurigare nu men det skiter jag faktiskt fullständigt i!! Tänkte i allafall hålla det så här veckan ut för att nästa vecka trappa ner och bara röka morgon ciggen. Undra hur det ska gå. Den som lever få väl se.

Idag tog Åsa på jobbet upp att vi ska springa vår-ruset i år igen, HELVETE! Men detta år tänker jag bara promenera. Min kropp pallar inte att springa, jag är så skör haha. Nä men jag är fan för lat. Jag vägrar. Trodde dessutom att jag skulle slippa eftersom vi åker snart men icke, tre dagar innan vi drar är det dags...


Nä nu känner jag att jag bara skriver en massa skit igen. Nån som vill lämna kommentar? Var ett tag sen nu...

22 dagar

HIHI nu är det bara 22 dagar kvar tills vi åker! FAN vad skönt det ska bli, ligga och sola hela dagarna och trycka i sig en massa mat. Skönt också att man gått ner lite i vikt så att bikinin förhoppningsvis sitter lite bätter hehe. Ser nästan mest fram emot att få äta MASSOR! Vill ta upp resväskan nu, kanske fortfarande lite för tidigt...

Annars är jag mest bitter. Mini är rädd för att gå ut. Niklas mår inte heller så bra (vilket man kan förstå), och det regnar som vanligt i Sverige.

Men det finns en rolig sak i allafall. Jag vet nåt som inte ni vet na na na na. Fan vad tråkig man är. Det var ett skämt.

Nä nu måste jag fan trycka ner något i magen är sjukt hungrig.

Rökning

Ja ni, idag har jag bestämt mig för att sluta röka. Fan ska man bli gravid igen är det lika bra att ligga steget före eller vad säger ni? Tänkte ju att jag skulle vänta till efter sommaren med rökningen, men hur dum får man bli? Nä jag läggar av nu. Eller ska försöka iallafall. Spara in lite prngar också hehe.

Hoppas...

Nu har beställt hem en ny ögonkräm, hoppas fan att den är värd pengarna! Nu är man snart pank igen, men den här månaden har varit så skön! Har ju handlat en massa saker och inte behövt tänka på pengar. Men nu är det dags att börja spara, man blir ju snart lämnad ensam här hemma med hunden i några månader. fattar inte hur jag ska lyckas betala allt själv. Skit samma, det kan vi tänka på en annan dag.

Nu är det dags att lägga sig, imorgon är en STOR dag hehe... Längtar.

LEDIG!

Åh idag har man varit ledig hela dagen. Började dagen med en tripp till Vällingby. Blev ett besök på apoteket där jag köpte fästingmedel tii Mini. Efter det blev det bolaget :) Köpte 12 Bacardi Breezer i olika smaker, hoppas fan att jag blir full på det nu. Resten av dagen har bestått av bakning, städning och tvättning. Hoppas att mina cheescake´s blir goda nu, har aldrig gjort sådana förut.


Imorgon är det party! Massa tjejer bara, ska bli så jäkla mysigt!

Kommer att sakna vissa ansikten där men det blir alldeles för trångt om alla nära från bägge sidor ska komma :(


Tänkte lägga ut lite bilder på saker jag handlat denna månad men det fungerar fan inte, synd.


Huvudvärk.

Vaknade idag men en vidrig jävla huvudvärk. Men denna gången hade jag en ovanlig tur, den gick över efter typ tre timmars sängliggande! Så nu blir det att åka till jobbet och sitta i kassan.

Hoppas ni har en riktigt trevlig dag idag!

Puss

kräfta

Ja, jag vet att jag får skylla mig själv, gör ju såhär varje gång och ändå lär jag mig inte ett skit. Jag har bränt mig, pressa 3 timmar i sträck med en massa olja. Mhm skoja inte att jag är röööööööd hehe. Men men det blir ju brunt sen förhoppningsvis. Blev en Bacardi breezer vattenmelon och massa cigg och. Så underbart att sitta där ute med en bra bok, kan ni gissa vilken? Handlar om vampyrer ;P haha


Nu ska jag smörja in mig i aloevera-gel och laga mat!

jaaaaaaaaaa

äntligen lite sol när JAG är ledig!!! Så fort den kommer till balkongen ska jag ut och pressa.


Tycker synd om min hund, just nu hög löper hon, hanarna blir som galna och juckar så fort de känner lukten. Hon har blivit trakasserad av två stycken, hon tacka nej till båda haha, duktig flicka man har...

RSS 2.0