Långprommis

Nu blir det vårpromenad i mina nya gympadojjor hehe. Ska ta med mig hund och unge ner till Grimsta ängen där vi ska möta Hög gravida Nettan :)


Hörs sen!

hm...

Funderar på om jag varit för hård nu på sista tiden mot en viss person. Vet att jag sagt en hel del elaka saker men det gör man ju när man är arg... Men men vi får se hur det slutar helt enkelt. Kommer förmodligen inte be om ursäkt iaf. Hoppas situationen blir bättre iaf.

Nu har vi iaf betalat våra räkningar. Blev lite slantar över endå. Inte mkt men jag tror vi överlever. Milia har ju mat och blöjor. Vi har massor med nyttig mat (för en gång skull), nu räcker det med onyttigt. Och Mini ska fästingmedlas idag för i förrgår kröp det en "fästis" för att härma Tonys pappa hehe.


Dags för promenad med minigrisen i värmen. Inge kul idag för huvudet värker som fan!

Hoppas ni mina älskade vänner mår bra och har fått lite sol i era fina ansikten idag. Tänker på er som måste vara inomhus och jobba. Men snart blir ni säker gravida allihopa och får vara mamma lediga och bara slöa i solen ;P

meh

meh! kom på ngt eget!


fick datorn såld på en gång hehe :)

Andas...

Nu kan jag andas igen. Räkningarna blir trots allt betalade haha. Dock har jag bara 1000 kvar den här månaden då men skit samma! Viktigaste att man har tak över huvudet! Har lagt ut lite skit på blocket så lite slantar kanske man kan få. La ut puffen till vår soffa som fortfarande kostar 2990:- på Mio. En tvätt maskin, dator, handdammsugaren. Tänkt eslänga in Tv:n i sovrummet också när Niklas kommer hem hehe lika bra att bli av med alla saker som endå bara står och tar upp plats liksom!

F*tta

KUL DET ÄR NÄR PENGARNA INTE RÄCKER TILL RÄKNINGARNA! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Hur vore det om fk satte lite fart i sitt förbannade arbete så folk fick sina pengar.  Idag tänker jag hålla mig inne med mitt humör. Möjligtvis att jag tar en joggingrunda med bror min ikväll men det är allt.

Jag kommer.

Sitter och lyssnar på Veronica Maggios "jag kommer" :) Har ni hört den och hur tolkar ni den hehe?

Har precis matat min lilla bebis, ska klä på henne nu för om 30 minuter ska vi möta Jessie och ta en tripp till Vällingby. Skulle egentligen på föräldrarupp klockan 13.00 men ringde igår och meddela att jag inte kommer att vara med på deras möten. Är inte intresserad helt enkelt. Senare idag blir det stor handling. Kul att handla men kanske inte så super kul när det är mat och man har ont om pengar. Det viktigaste för mig är dock mat och blöjor till min ängel såklart.


Just det imorse ställde jag ut två påsar med kläder till en klädinsamling. Det var väl snällt av mig? Slipper jag gå enda till sopstationen hahaha... Näää förlåt. Klart att man ska skänka kläderna till bättre behövande. SHIT vilket ret humör jag är på idag känner jag.




Nä ni...

Skit tråkigt utan era kommentarer. Snälla som elaka...


Suger att Rodney fick lämna igår.



Blä vad tjurig jag är. Ska man ta sig ett glas vin kanske?!

Söndag kväll.

Mys pys med söndag kvällar. Hoppas Niklas och Mini kommer hem snart så vi får lite mys tid tillsammans ikväll! Btw, skrev jag att grav.testet var negativt?! Tacka gudarna för det! Missförstå mig rätt nu, jag vill JÄTTE gärna ha ett syskon till Milia. Hon ska få ett i framtiden men i sommar vill jag kunna ligga i solen och dricka lite vin osv. Sånt som jag missa förra sommaren. Hade tänkt att försöka bli gravid nästa gång när Milia är ett ungefär. Niklas är inte helt med på noterna men vem vet han kanske hinner ändra sig, eller så kanske jag ändrar mig hehe.


Ikväll är det bigbrother. Hoppas Madelene åker ut! Sååå tråkig. Sen får gära Sara åka också en piss tråkig människa enligt mig. Och sen kan Peter åka haha. Nån mer som följer BB?


Just det, gick med i något som heter Buzzador. Har skickat ut innbjudningar till er mina vänner som jag har mejl addresser till. Kul grej att vara med i. Skoj med lite gratis produkter som vi kan disskutera sen!

dags att blanda till lite saft och lägga sig i soffan och bara slappa. Hoppas på sol imorgon igen så jag kan dra till mamma och pressa på baksidan. Hoppade solen idag, min hy behövde vila lite tror jag ;)


Kalasmage ;)



samma som mamma :P


påsk

Nu är påsken slut va?! Fan vad alltå går fort. Milia har fått nya fina kläder i sina påskägg. Av sin mormor blev det en  body och en pyjamas. Av gammelmormor fick hon "ankstjärtar" haha ni vet trosor med volanger på! Super gulligt. Av farmor fick hon två fina klänningar som hon kan ha i sommar och av farbror med familj fick hon en klänning med matchande trosor. Hon kommer vara super fin hela sommaren med alla klänningar hon har!

Idag är jag och Milia hemma själva medans Niklas och Mini är ute på landet hos en vän. Skönt med ensam tid. Vorde dock skönare att få vara helt ensam en stund haha. Jaja hoppas ni alla haft en fin påsk!

Nu ska jag kolla klart på dera John, säger bara MUMS! Ni som sett den förstår.

Men satan i gatan....

FY HELVETE vad många räkningar vi har denna månad. Visst våra utgifter har minskat en del men denna månad är inte kul! 18.000:- Någon som vill byta? Någon som har mindre då vill säga... Men men, minns när vi var uppe i typ 25.000:- varje månad haha så lite duktiga har vi varit ändå. Men då hade vi två heltids inkomster också, nu blir det lite jobbigt men om jag skiter i att shoppa massa små saker i en månad blir det nog bra. Blir inget undanlagt till Thai resan men va fan...

Till något roligare. Tog en fika idag med Nicole och Frida. Nicole fick betala eftersom jag är pank haha. Tack gumman!



BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


Oooops

Haha råkade visst bränna hela barnbidraget. Tur att jag inte plockade på mig mer saker nere på ÖoB för nu när jag kolla kontot var det bara 15:- kvar hehe. Illa vi som inte får pengar förens den 26. Men men sånt är livet. Fick rätt mkt för pengarna ändå.

Köpte ett nattlinne, 2st typ bh-toppar, t-shirt till Niklas, solhatt till Milia, en tunika till mig som ska bytas (blir galen på att det är olika storlekar på allt), ett par tights. Påskägg till min Älskling blev det också. Godis till Mini. Blöjor och lite mat fick också hänga med hem. + ett besök på apoteket där det blev grav.test, babyshampoo och treo, ja ni hör. Mkt saker för 1000:-

Nu blir det hålla sig hemma till nästa vecka för att inte göra av med mer pengar ;)

KOLLA!


Tänk vad smink och hårnålar kan göra skillnad :)


Tjohoo...

Blev lite sallad ändå till frukost. Hade lite gurka och paprika hemma... Ska möta Nicole halv ett så var ju tvungen att äta något innan... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i 20 minuter så då kan jag lika gärna skriva ett till meningslöst inlägg så ni får lite skit att läsa ;) Jag är så snäll... I förrgår och igår gick jag lång promenader ner till kaanan, gissa vem som bada!? Nää såklart inte jag men Mini. Super skoj hade hon. Idag fick hon följa med Niklas och Markus och jobba.

Såg plastikturisterna igår. Sugen man blir på en liten bröstförstoring :) Så jävla snyggt ju! Ska ju liksom ändå till Thailand i vinter så varför inte passa på? Jo för att man har ju inga pengar över till sånt just nu direkt. Ska nog ändå skaffa mig en till bebis först men sen så.

Nu skriker min lilla ängel.


Bye bye babies


God morgon!

VART ÄR SOLEN!!  Nää gör inte så mkt att den tar en liten paus idag för jag har bränt näsan haha. Varför alltid näsan? Visste den sticker ut längre men ändå. fy fan vad jag har börjat bli morgon trött igen. Det gick ju över ett tag men nu är det tillbaka tillsammans med mitt hemska morgonhumör. Ingen rolig kombination för någon vill jag lova. Ingen frukost blir det idag heller. Maten är slut. Nää finns mat kvar men bara massa onyttigt som är Niklas. Jag vill ha ägg och gurka, skumt att jag inte tröttnat på det än. Mina goda jordgubbs shake är slut, har vanilj men den smakar skit... Nää det får räcka med en energi dryck.

Idag är det Vällingby som står på schemat. Lunch med Nicole, får bli en sallad eller sushi kanske? barnbidraget har iaf kommit så det blir handla lite blöjor idag och ett påskägg till min lilla pojkvän. han är ju trots allt bara 24, bara barnet liksom så det är klart plutten ska ha godis ;)


Nä dags för en dusch och lite smink kanske haha!



God morgon världen liksom haha. kolla färgen på näsan!


Tjejmiddagen :)

Vi hade super trevligt igår. Maten som Jessie lagade var supergod och kladdkakan Melanie slängde ihop var också toppen. Tror jag tog ut den liiite tidigt men den var god iaf. Idag vaknade jag bakis(!?) fast jag inte var full? Inte speciellt värt det liksom, kunde skitit i drickan då. men men, funderar på vad jag ska göra idag. Har typ 400 kvar, funderar på om jag ska köpa hem mat eller kläder till Milia hehe.

Somnade runt halv ett, vaknade tjugo över ett av någon jävel som skriker utav bara helvete utanför. Jävla äckliga fulla helveten som är på väg från krogen. HÅLL KÄFTEN liksom. Jaja hoppas man snart kan få flytta härifrån.  

Nu ska jag byta kläder på Milia som spytt ner sig, ta en dusch och sen bege sig till Vällingby kanske ;)


Den här fina blev det till henne igår. Kommer vara super fin i sommar.


Meeeen ku*en också....

FAN FAN FAN! Självklart ska man bara bli sämre och sämre. Bara för att jag ska träffa Amanda imorgon, ha tjejmiddag och för att det är sol. Kuken som fan far brukar säga när något går åt helvete. Nä nu blir det trycka i sig massa alvedon. Jag VÄGRAR bli sjukare nu.

MYS!

Åh det var jätte mysigt att ha Samira här. Pratade om allt mellan himmel och jord. Måste verkligen ses oftare. Jag har ju liksom all tid i väärlden haha. Men men, nu har hon gått hem och Milia har precis somnat så nu ska jag göra mig klar och försöka sova! Puss på er


Väntar...

Sitter här i min ensamhet och väntar på Samira :) Okej ensam är jag ju inte men Milia svarar ju inte direkt när jag pratar med henne... Ska bli kul att träffa henne, var ju ett bra tag sen! En massa skit snack att ta igen! Super mysigt tror jag det blir.

  


Randigt is the shit ;)


:)

  
Vår fin i rosa ;)


Som vanligt!

Alltid och då menar jag ALLTID när någon i min familj ska åka bort blir jag sjuk. Mamma blir alltid super orolig och undrar alltid om hon ska avboka när jag blir sjuk. Sist Niklas var borta blev jag dålig typ samma dag han åkte med lunginflmmation. Idag vaknade jag supersnorig, halsont och känner mig jätte hängig. Jobbigt att vara hemma ensam nu med Milia om jag blir sämre men som tur är har jag ju mamma och pappa.


Nu ska jag dricka upp mitt te med massa honung och kolla någon bra film, fördelen med ondemand boxen :)

  

Haha gillar ni mössan eller? Den kommer från Thailand och vi fick den av Milias farfar och bonus farmor Noi


Bra dag

blev en bra dag trots mitt humör och min sömnbrist! Mötte upp Nicole för att sedan möta upp de andra tjejerna, inte alla men nästan. Blev en lunch i vällinge hus och sen lite små shopping. Blev två läppglans och en stickad rosa hel dräkt till Milia. Super söt är den. Kostade bara 50 kronor och den har jag kollat på ett tag nu, kosta 199 från början :) Läppglansen kosta bara 9,50 styck. Snacka om budget shopping men det är roligt :)


Ringde försäkringskassan idag, visa sig att de bara drar 26% skatt. Tur för mig att Tina talade om för mig att de drar så lite annars hade det inte blivit kul nästa år.


Nää nu ska jag ringa upp min man och höra vad han vill ha till middag!




trött som fan

åh vad trött jag är idag. Skulle nog behöva sova ett par timmar till men det vill ju såklart inte Milia. Riktig lite tjur bebis idag. kanske för att mamma varit tjurig i ett par dagar. Men men vad ska man göra när man blir behandlad som skit likosm. Idag blir det lunch med Nicole i Vällingby, mys!

ny blogg

Ska starta upp en ny blogg känner jag. Mer som en dagbok som kommer vara låst där jag verkligen kan skriva ut mina käslor och tankar. Känner att jag behöver det nu... Är så jääääävla förbannad just nu så det håller på att koka över. Vem fan tror du att du är egentligen?

Dåligt humör

Om ni undrara varför jag ionte skriver så är det för att jag är på riktigt dåligt humör och det kommer bara skit ut ur min mun just nu. Nu ska jag och Milia upp till vällingby och handla och sen tar vi en sväng förbi Tina för lite kaffe. Får man prata av sig lite också. Skönt.


Hörs!

Trött...

Blä, idag är jag trött som fan. Ingen speciell anledning till det heller... Milia är duktig och sover på nätterna, eller inatt ville hon ha mat vig 5.00, eller imorse kanske man säger? behöver köra några varv med dammsugaren och plocka undan massa skit som vanligt. Lättare om plockar undan det man tagit fram direkt när man är klar, eller?! Inget som verkar gå in i våra skallar här hemma iaf.

Om ett tag bär det av till Kälvesta hem till Niklas pappa och hans tjej Noi. Det bjuds på Thai mat till lunch och det tackar man ju inte nej till plus att de ska få se Milia för första gången. Dessutom ska jag plocka upp massa hundbajs från tomten haha, SKIT kul ;P

Igår fick jag upp fyra stooora foton på väggen i v-rummet så nu är det inte så tomt längre. Nu ska jag kolla upp recept på någon god lax som vi kan äta till middag, dammsuga och lägga in nya bilder på lägenhetsbyte och hoppas på att någon nappar. Nu vill jag egentligen inte flytta för vi börjar få så fint men trivs man inte i området så gör man inte...

Hoppas ni får en fin onsdag!





Vardagsrumsväggen och min fina hall :)

busbebis!

Idag är hon glad :) Ligger där med sitt tandlösa leende och gör små pip ifrån sig... Flinar till och med när jag torkar henne runt munnen som hon annars inte gillar! Skönt med ett glatt barn!


Idag blir det solning med Bettan i vällingby. Skulle egentligen på mamma träff men jag skiter fan i det känner jag. Kanske blir lite sång i kyrkan med Kelly ist, vi får se.




städa...

städa, städa, städa alltid ska man städa. Nää men seriöst så är det typ det enda jag gjort sen jag flytta hem. Alltså Markus och Amanda hade städat jättebra det är absolut inte så jag menar. Men nu gör jag sånt som jag borde göra ofta. Skrubba väggar, putsa fönster, damma av persienner osv, ni vet allt det där tråkiga. Det börjar dick bli rent och fint nu. Ska bli skönt när allt är klart. Har en liten paus nu för att mata barn och gå ut med min Mini :)

bästa dagen i mitt liv


2 månader

idag blir min skrutti frutti hela 2 månader :) var på bvc igår. nu väger hon 5,9 kg och är 59 lång... stoooor tjej. jag vägde lika mkt som hon gör nu när jag var tre månader haha!

RSS 2.0