Torsdag...

Och jag o Milia har absolut ingenting att göra idag. Skit tråkigt men ganska skönt eftersom lillfisen vägrar sitta still i vagnen. Hon ska bara ur den. Nu ligger hon faktiskt och sover efter att vi gått sjutton miljoner varv, hand i hand, runt hela lägenheten.

Så nu sitter jag här och skriver lite så ni någongång får någonting att läsa här. Äter lite sockerkaka också eftersom att vågen visade att jag gått ner ännu ett kilo och det vill man ju inte, eller? Nä men faktiskt så ska jag ta tag i träning direkt efter nyår!

På tal om nyår så blev det bokat igår. Jag går ut med tjejerna, Milia är hos mormor och morfar, Niklas firar med sina vänner. MEN nästa år vill jag att vi firar som en familj. Då är Milia lite äldre och kanske kan hålla sig vaken till fyverkerierna!


Näää nu tror jag att jag ska städa lite då för ovanlighetens skull.


Mina fina


SÖT


Haha hur söt får man bli?



Har glömt att berätta att Milia tog sina första steg nere i Thailand. Typ 5 stycken kanske. Men på julafton så drog hon bara iväg ca 3 m? Så jävla häftigt att se och hon tycker det är så jälva kul!!


Sen måste jag skriva god jul till Amanda S här, gick inte att skicka till dig? Men min telefon är ju cp också. Men iaf GOD JUL :)



home sweet home...

nu är vi hemma igen :) Lagom till jullen och allt. Och NEJ jag är inte jätte brun haha, alla frågar. Jag har hängt i skuggan mest med min skrutti.



som ni ser, lite brunare än innan som tur är men man är ju ingen neger direkt. Nu ska jag ta och sova efter en flygresa på 11 timmar... 


Nicole.

Min fina vän Nicole blev tvungen att åka in till bb idag för hennes prover var inte så bra. Sen vet jag inte mer. Hoppas lilla Myran kommer ut idag och att allt går kanon så ni är hemma igen om ett par dagar. Dock är ju inte vi hemma då så det suger ju!!


Nicole med en lite liten Milia


Maaaahhhh

om två dagar åker vi... stress stress...

Halloj!!

Nu är det äntligen bra med mig och mitt huvud.  Blev två läkarbesök. Fick till slut min migrän nässpray, vidrig var den men efter tre timmar försvann värken och ingenting har kommit tillbaka än så länge. Som ni kanske förstår har jag inte gjort så mkt under den här tiden. Hängt hemma och tyckt synd om mig själv... Var hos Nicole en dag och käka middag och någon fika har det blev blivit...

Idag ska jag hänga upp tavlor och en ny hylla i Milias rum, ni ska få se sen, tror det blir super gulligt. Ska även små packa lite inför Thai resan på onsdag....




Just det, såg baksmällan igår, SE den om ni inte gjort det än.

RSS 2.0