Vinterjacka!

Haha jag är verkligen ute i god tid! MEN det är för att den här jackan typ var slutsåld redan, annars hade jag väntat någon månad till och försökt samla ihop lite pengar. Men me, igår beställde jag så om typ två dagar är den här.





den är ju sååå jag :) matchar vagnen också haha!


Nytt till Milia

Som vanligt när man varit hos mormor får man nya saker :) Iaf om man heter Milia...



Den här fina kroken, från Fina Hem fick Milia igår. En massa kläder fick hon också men de ligger i tvätten nu.


En rosa mätsticka har kommit upp på väggen i hennes rum också, kommer faktiskt från Lidl!


Äntligen

Äntligen börjar vi bli friska igen :) Fy fan för förkylningar. Dock hade jag världens hosta inatt! Fick dricka cocilana som gick ut för 3 månader sen, vad ska man göra i kris liksom. Hur som helst så fungerade den typ inte, antar att den tappar sin funktion med datumet :/

Just nu håller vi på att tvätta kalsonger, fick order om det imorse haha :)

Jippi!

Blev jätteglad när jag precis upptäckte att Amanda börjat blogga igen! Mest om träning vilket är bra för då kanske jag kan få motivation från henne :) Hon ligger bland mina länkar nu så det är bara att spana in :)

Direkt från sjukstugan:

Hemskkt det är att se sitt barn bli sjukare och sjukare. Hoppas bara jag hinner kvickna till innan hon blir som sämst! Niklas ska bara jobba halvdag iaf annars vet jag inte hur jag skulle palla. Det nästan tråkigaste med att bara vara hemma är att jag stressar upp mig själv. Får tid att tänka på massa dåliga saker... Eller dåliga saker var att överdriva, jobbiga saker kanske man ska säga. Nu ska jag passa på att sova några minuter tills min lilla stackars gnäll-fia sätter igång igen.

filmtips till er andra sjuka (och alla andra också såklart) :


Skjut mig tack!

Fy fan vad less jag är idag, bebis vakna minst en gång i timmen och bara låg och klaga. Inget jag gjorde hjälpte henne. Plus min egen feber på det... Någon aviis? Nä, trodde inte det heller...

jag och Milia

är sjuka... Jag är sjukast som tur är! Milia är än så länge bara snorig. Hoppas hon slipper feber som mig...

4 år <3

Idag firar vi fyra år tillsammans :)


Och 2-års förlovning :)



Ps:Grattis Samira Radwan på din 25-års dag! PUSS


Halv tio en lördag!

fan snacka om att man blivit pensionär som lägger sig halv tio en lördag kväll! Nä men jag hade huvudvärk och Niklas tog Milia så jag fick sova! Vaknade vid åtta ned världens vidrigaste djur i sängen! En fulläten fästing! BLÄÖ!! Ställde mig och bakade scones till frukost men så ringde pappa och ville att vi skulle hämta dem på Danderyds sjukhus. De hade åkt in inatt med mamma som hade ont i magen :(

Resten av dagen har vi bara varit hemma. Runt 18.00 ska jag på Patriks minnesstund... Kommer nog kännas sjukt konstigt och det kanske är då man verkligen kommer förstå att han är borta...

Just nu: soffmys!


Skärpning!

Ska bli bättre på att blogga nu :) Lovar! Måste liksom skriva mer om Milias framsteg osv. Vill ju att det ska finnas dokumenterat här så jag kangöra en bok sen ;) Inge roligt väder i Sverige idag. Jag gillar ju inte värmen så mkt ändå men jag gillar inte regn heller när man inte har några bra skor just nu som tål vatten. har ju ett par gummistövlar men de fick jag ju en blå nagel av sist haha!

Nä nu har jag inte så mycket mer att skriva. Ska förbi Yvonne en sväng och fixa lite saker till dopet. Sen skulle jag vilja shoppa lite kläder till min Skrutti! Hon har redan fått massor med kläder från cubus-rean, kanske 10 plagg? Men såg nu att hm har fått massa fint till hösten!

Nä nu ska jag ut och cigga sen sätta lite fart :)

Hemma

hemma igen :)

Napphållare.

Nu har våran napphållare kommit :) så jäkla söt!


Var bara tvungen att köpa!


Livet deluxe

Läste ut den för någon dag sen. Grymt bra bok :) Så ni som vill ha lite bra läsning nu i solen innan sommaren tar slut borde köpa den. Dock bör ni ju läsa de andra två innan! Nu ska jag gå och plocka upp min bebis och starta denna dag!


6 månader.

Igår blev min lilla tjej 6 månader. Det firade vi med shopping! Blev massa nytt fint till henne. Kläder och lite mer my little pony till hennes rum. Dagen spenderades i Vällingby med hennes gudmor Jessie :)

Sökte utbildning igår, tack för hjälpen med det Jessie. Hoppas jag kommer in. Vet att mina betyg räcker till rätt bra men man kan ju nekas ändå. vet att jag blev nekad en annan utbildning för att jag hade bättre betyg än andra som sökte. För att de behövde utbildningen bättre. Sjukt system... men men bara att hålla tummarna för det nu då eftersom jag verkligen inte vill gå tillbaka till mitt jobb. Oroar mig redan för att behöva gå tillbaka dit och det är ett år kvar tills dess liksom.

Idag har jag lite hemligheter för mig, hoppas jag slipper vara utomhus för idag lär det bli sjukt varmt!


Mina fina tjejer :)


RSS 2.0