party idag och sola imorgon...

Ännu en dag avklarad. Idag har vi varit på IKEA och CITY GROSS, allt har gått bra förutom att Vi välte hela jävla vagnen på IKEA och att jag NÄSTAN glömde min min väska där, som tur var upptäckte kunderna efter oss det och ropade på oss :) skönt att det fortfarande finns snälla och ärliga människor kvar i detta land. När vi kom hem var det dags för montering, nu kan jag det här med att skruva ihop lådor utantill så om någon vill få hjälp så vet ni vem ni ska ringa.

Nu på kvällen har jag, Frida och Nicole haft en mysig middag med massa cider (känner mig lite lätt lullig) och bara babblat på. Riktigt underbart, tack för det tjejer, precis vad man behövde efter en vecka med målning och flytt.

Nu hoppas jag bara att det gått bra för Paddan, men det tror jag eftersom hon inte har hört av sig ännu, Haha samma sekund som jag skrev detta hörde hon av sig, men som sagt antar igen att det gick bra eftersom det var glada gubbar i sms:et.

Dags att sova, eller först ska jag spana ut över Råcksta eftersom att det är ett j*ävla liv utanför.

puss och god natt.

Färdigflyttade...

Nu har vi flyttat färdigt för idag, målat hela j*ävla dagen! I denne värme... Jobbigt som satan, men fint blev det! Just nu sitter jag hemma och väntar på mat. ♥Älsklingen fyller år idag så då får det bli Thai-mat. Så jävla gott! Blir alltid samma också, wokad ostronsås med biff :) nam nam. Efter maten blir det upp till Jessie igen och fixa lite mer. Hoppas hon inte är för full. Blev en flaska rödvin för henne idag. Vill att hon ska må bättre snart men det väl sin tid. Har hört att det kan ta halva förhållande längden att komma över någon. Tror ni på det?..

Imorgon blir der IKEA och CITY GROSS, fy fan vad det ska handlas :) Sen antar jag att det blir att skruva möbler. Efter det hoppas jag på middag hos Nicole med lite dricka. Haha vet att du vill supa dig dyng Nicole, men jag måste upp på lördag och sola :)) Nä nu är det dags för världens bästa mat!

Puss på er.

hihi

Just nu är vi hemma hos mig och färgar Jessies hår brunt, sug på den ni haha. puss

bilder snodda från Jessie dator ;P

                                     
Var tvungen att ha denna i stor storlek eftersom att den är såååå sjukt bra!



               


Näää nu orkar jag inte mer, finns ju mijontals till... fortsättning följer helt enkelt.

:(

Nu häder det saker... inga roliga saker direkt. Kan inte säga så mycket mer. Tror nog att de som bör veta får veta snart... Kul är det iaf inte. Känns skönt att man kan ställa upp för sina vänner iaf. hoppas på sol imorgon, behöver det nu när jag äntligen har semester. puss på er.

Midsommar

japp nu har det varit midsommar. Blev en rätt lyckad kväll trots allt. Vi packade bilen full och grillade i skogen haha. Var helt okej, god mat och trevligt sällskap :) Blev inte så långvariga i skogen och tur var det för precis när vi satt oss i bilen igen så kom regnet. Åkte vidare till Frida för att hämta mer alkohol. När vi kom hem tog jag en dusch för att bli av med den äckliga rök osen, sen traskade vi upp till Jessie istället och lämnade pojkarna hemma framför tv:n. Uppe hos Jessie blev det gammal goding musik med lite sång och dans till :) några drinkar blev det också!!!

             

Asså...

Japp, min Jessie är full... hon har spillt ut MINST sex glas idag, hihi... jobbigt att torka... snart dags för mig att gå hem och sova. puss

Jessie

Min älskade bästaste bästa vän i världen är ledsen... Det suger. Förstår henne verkligen, det är inte lätt det här med killar. Och det är inte lätt att lita på folk när man redan blivit sviken en gång. Men den ända som kan hjälpa dig är du, och du känner nog i hjärtat vilket som är det rätta valet! Oavsett vad du gör så kommer jag iaf alltid finnas här för dig, natt som dag. Du har ju egna nycklar så det är bara att komma ner när du vill!! Älskar dig! puss







KAN SOLA HÅLLA SIG FRAMME NU SÅ MAN KAN FÅ SIN FÖRSTA GRILLADE MIDDAG DÖR IÅR IDAG!!!!! snälla!!??!!

sugen på korv?




*hahahaha

Just det...

TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!

/Mia ♥

Ledig.

Jaha nu har man varit ledig ett par dagar INNAN semester börjat hihi. Mycket skönt måste jag säga. Vad har jag gjort då? Jo jag har varit på IKEA igen och lite andra butiker i Barkarby (eller Barkaby), vet inte hur det stavas men skit samma. Har shoppat upp en hel del pengar nu, alla skatte-pengar faktiskt. 2700 försvann fort, men mycket saker blev det. Det blev: 1 sängöverkast, 4 nya kuddar, 1 par gardiner, 2 par nya sängkläder-set, gardinstänger, tavelhylla, framkallat foton på mig och mitt hjärta och underkläder, kommer ihåg vad mer det vart, men nånting mer var det säkert :)

Har även varit på vatten-gympa idag för första gången, tro det eller men riktigt jävla tufft var det, och SKIT kul. Det ska absolut göras om. Både jag och Paddan älskade det!!

Efter vatten-gympan gick vi en sväng i Vällingby blev en svamp-salva och en liter vin haha. Efter detta tänkte vi att vi skulle åka tidigare för att få i oss kaffe och cigg. (Hade inte råd att fika när vi shoppat upp alla pengar). När vi var inne på jobbet gick vi ner i personal-rummet och satte på kaffe, sen var det dags för ett toa-besök för min del. När jag är klar och kommer ut har Paddan försvunnit, kollar i kassa-rummet och ser att någon skrivit ut en "stängt på grund av rån" skylt. Tänker inte mer på det, sätter mig och läser KLICK och väntar på Jessie. Hör att dörren öppnas på övervåningen och hör Jessie.

Jessie: Mia?

Mia: Jaaa?

Jessie: Har du hört vad som har hänt?

Mia: Nää?

Jessie: Det har varit rån igen..

Mia: vadå? närdå? *pucko*

Jessie: Alldeles nyss...

Jaha då var det bara att gå upp, kolla läget, krama om Helena och Gustav. Hämta fika till stackarna, Gå upp igen, lyssna lite på kunderna. Sätta sig med personalen och höra hur alla mådde. För Gustav var det andra gången nu på tre månader. för jävligt! Dags för ändringar på detta bygget! Sen blev vi kvar ett tag medans polisen höll förhör plus att vi väntade på att Helenas mamma skulle hämta henne, fan lilla gumman ska inte behöva åka hem själv liksom. Kändes skönt att kunna vara där för dem som behövde (eftersom man själv nyss var med om det) om någon nu behövde oss.

Nu hoppas jag att vi får en cashguard så att vi slipper skiten igen. Och att de åker fast denna gång, kan lika gärna vara samma idioter den här gången också! Hoppas de dör. Eller blir gripna, så att vi alla kan få skadestånd, och sen dö. MOHAHAHAHAHAHA   F*TTOR!!!!!!



Nä nu har jag skrivit av mig för den här gången, nu ska jag kolla klart på Grannfejden och hoppas på att min ÄLSKADE Niklas kommer hem snart så vi kan kramas :)

Puss hej.


oj.

haha jag har verkligen varit jättedålig på att skriva av mig... Har jobbat en vecka i sträck så när jag väl varit hemma har jag prioriterat andra saker som ni säkert förstår. Men om en vecka har jag semester och då ska jag skriva VARJE dag :)

Nu ska jag äta tacos, sen blir det en promenad hem till Frida med Nicole så ska vi dricka oss fulla :) hihi


puss puss

RENT HUS

Japp det är vad vi har nu. Har städat sen klockan 11.00 idag. Tur som man har kom Bettan ner och hjälpte mig från typ 13.00 tror jag. Nu är det rent och fint. Är jäte nöjd med mitt vardagsrum nu när det finns en lampa och nya krukor med blommor i fönstret. Nu fattas bara något på väggen, det får bli ett senare projekt när man har lite mer pengar :)

Nu börjar det bli dags för en dusch, tvättade ju mitt hår igår med mitt nya silver shampoo, hade nog i det lite för länge för nu är året typ,blått, grått eller typ silver... Sen bär det av ner till ÖoB sen efter det blir det middag i Fridas nya lya nere i Grimsta. Im orgon blir det vila som gäller eftersom det blir jobb 6 dagar i streck sen :(

Här kommer lite nya bilder:

       

haha

Asså jag vet inte om jag blev riktigt dum av att blondera håret eller om jag alltid varit såhär. Har varit på IKEA idag med Frida. Köpte tre stycken lampor som jag tänkte sätta upp nu på en gång. M tänkte var ordet. Skruvade ihop skiten och skulle hänga upp, men det gick inte, fatta inte hur man skulle få på den på kroken. Kämpade ett bra tag tills jag öppnade bruks-anvisningen och insåg att man skulle sätta den på kroken INNAN man satte ihop resten. De andra två lamporna får Niklas sätta upp när han kommer...

I förrgår var jag ohc Jessie i Melanies nya lya, jättefiiiiiiiin! Blev avundsjuk såklart... Vill ju alltid ha det alla andra har... Men iaf så skulle jag dammsuga, stod och tryckte och tryckte på knapparna men den sattes inte igång, man var tydligen tvungen att sätta i kontakten också ;P haha, skärpning.

Nu är det dags för matlagning, puss puss ♥

Puss

En liten puss till min älskade Niklas, eller nää en stor kyss istället :) älskar dig

Nice

Fick gå hem tidigare idag :) Så skönt när det händer (typ en gång per år) haha. Hela fyra timmar tidigare, perfekt för jag har huvudvärk som vanligt. Nu ligger jag här i soffan och bloggar och väntar på att Melanie ska sluta jobba. Pratade med Jessie och de ska hem till Melanies nya lägenhet och städa så då bjöd jag in mig själv. Roligare än att ligga hemma själv trots huvudvärken. Hoppas på att den går över och på en promenad ikväll, då blir mitt liv fulländata, nä fan vad jag ligger här och snackar massa skit nu... Dags att röra på fläsket, jag och Jessie ska gå till grillen HAHAHAHA

RSS 2.0