Så här ser vi ut idag :)










Vi ska på student skiva med reggae tema därför har vi sånna här kläder..

DET HÄR ÄR ETT RÅN!

Jaha då har man blivit rånad också. Sjukt är det enda jag får fram just nu. Jävla pistol riktad mot en också... bajs korv....


Tur att jag hade min kära Bettan där annars vet jag inte vad jag gjort!

Tack Jessie för att du är mitt stöd här i livet! Älskar dig så oerhört mycket!

tillbaka på jobbet

Jaha då var man tillbaka på jobbet igen då. Jag som trodde det skulle vara roligt eftersom att jag varit riktigt uttråkad men ICKE, visstevar det roligt att träffa sina kära medarbetare igen, men dock inte alla!!!!

Nu vill jag att min fina ring ska komma men jag får snällt vänta någon vecka till. :( vill ha den nu nu nu nu!!!!!!

Nä nu har jag inget mer att skriva för det har inte hänt något roligt alls denna bajsiga måndag.

Goodbye

Underbar dag :)

Mm både igår och idag har jag haft två riktigt bra dagar, igår bestämde jag och Niklas ska förlova oss, vi har pratat om det tidigare men nu har vi köpt ringar, de är klara om två veckor och då är det dags! Lite tråkigt att bestämma sådär och inte bli överraskad men va fan då tar det för lång tid. Killar är ju inte så snabba i någonting de gör.

Idag började dagen med ett bad, efter en stund kom Niklas och gjorde mig sällskap, första gången vi badar tillsammans! Jätte mysigt i 5 minuter sen blev det för varmt och trångt och jag fick panik. Efter det blev det 15 mminuter i solariet :) hihi så lite färg har jag fått, men det är ytterst lite, får väl gå imorgon igen. Efter det blev det Lunch med Tina, Frida och Lilla Elias, efter det tog vi en fika och prata en massa, så skönt att få prata av sig med någon som förstår en och kan ge en råd och tips, riktigt skönt faktiskt, det var precis vad jag behövde! Tack Tina!!

Nu är jag hemma och ska städa, som vanligt. Sen blir det lägga sig i badet tillsammans med klick och fredag. Färga håret måste jag göra idag också, min utväxt är ju för jävlig!


Här är den :) Visst är jag tråkig som avslöjar allt  för tidigt men så har jag alltid varit och kommer vara. Vissa har ju svårt att hålla käft haha...

Näää....

Alltså jag är sjuuukt uttråkad nu.. Vet inte vad jag vill göra, men samtidigt så finns det ju inget att göra. Är ju pank, eller jag har ju 300kr kvar men det är väl lika bra att spara skiten eftersom vi kommer ha räkningar för 25000!!!!, denna månad! SJUKT, stört och jävligt värdelöst! Så denna månad som kommer, kommer jag endast att jobba och sitta hemma. FÖRUTOM den 30de tror jag att det var, för då ska jag och Jessie på student skiva(haha aa kärringarna är faktiskt bjudna på skiva). Temat på denna underbara skiva är reagge, känns ju väldigt mycket som min och Jessies stil, eller vad säger du Bettan? Ska bli riktigt roligt, det är ju våra favorit tjejer som tar studenten så deras skiva vill man ju faktiskt inte missa.

Som ni kanske märker har jag skrivit tre gånger idag, haha så uttråkad är jag... Har ju suttit hemma ett antal dagar nu och gjort absolut ingenting, bläää. Just nu har till och med Niklas dragit hemmifrån, han har väl tröttna nu efter två dagar hemma med mig, kan förstå honom.

Nä nu är det dags för efterlyst. spännandeeeeeeeeeee...... pusspusspuss
 Så här glad vill jag vara :)

Här har ni det


Japp här är en osminkad jag och mitt fina gröna gummiband :) Om ni undrar varför jag ser så fettig ut i ansiktet så är det för jag precis kom hem från solariet. Inte mycket färg fick man, men men.

Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig, skit bra :)

:)

Nu äntligen har jag varit hos naprapaten, var riktigt skönt. Knakade lite bara men det var det värt eftersom jag fick massage också. Fick även med mig ett gummiband hem så jag kan göra en massa övningar, plus att jag måste göra strech-övningar tre gånger om dagen. Fick knutarna i rygg bort masserade :) Underbart verkligen! Nu känner jag mig mycket bättre faktiskt. Innan han satte igång med allting satt vi och pratade en stund, han tyckte det verkade som att jag inte trivs riktigt på jobbet, det kan ju stämma, och att jag måste styra mitt liv själv och stänga ute jobbiga människor och komma på ett sätt att hantera stress. För oftast är det stress som sätter igång huvudvärken. Det ni....

Nä nu ska jag ta mitt snor-gröna gummiband och sätta igång med övningar och streching, efter det ska jag och mitt hjärta åka och sola :)

Sjukskriven

Japp nu är man sjukskriven en vecka, det var ingen migrän, det är ryggen och nacken som inte mår så bra. Så nu ska jga till naprapaten på måndag och till en annan sorts läkare, jag ligger liksom inte på topp just nu skulle jag vilja säga. Min krop säger verkligen ifrån på många sätt och vis, inte bra.

I alla fall, nu är melodifestivalen avslutad och det sög, EMD kom ju visserligen trea och det är ju inte fy skam, men ettan och FRAMFÖRALLT tvån var ju inte mina favoriter direkt. Tyckte lite lätt synd om Måns också som trodde han vunnit i princip, men ICKE! Haha hans ansiktsuttryck var ju det bästa på hela kvällen när han insåg att det var rätt kört!

Nu ska jag försöka hålla mig vaken och kolla på American History X, den är så sjukt bra, men jag känner mig rätt sliten, sover ju cirka 15 timmar per dag just nu...

Bye bye pussyface, vet att du läser :P:P:P




Haha asså har ni sett något fulare, jag och min kära barndomsvän Sandra...

Migrän

Hade sån sjuk huvudvärk igår på jobbet så jag var tvungen att gå hem, tack snälla Regine som kom in och jobba för mig. Fy fan altså, mådde riktigt dåligt alltså, gick hem och la mig i mörkret och idag är det bättre! Äntligen! Trodde typ det var en hjärnblödning, visst jag brukar ha ont i men inte som igår, fy fan hoppas jag slipper det igen.

Vaknade runt elva idag, måste sovit som en stock hade inte ens vaknat av två sms och jag vaknar fan ganska lätt annars. Pratade nyss med Jessie och fick veta att det varit inbrott på jobbet, undra va de tog för något för det finns ju ingenting att ta, dumma jävlar haha.

Dags att göra sig iordning, ska ju jobba idag också... pusspuss
'


RSS 2.0