ledig..

Gud tänk att man inte kan koppla av när man äntligen är ledig, är uppe i högvarv efter att ha jobbat sex dagar i streck. Fick nästan panik när jag inte kom på något att göra idag, jag och Mini drog till mamma och pappa och hängde där ett tag. Fick middag och semla hehe :) Tror att jag ska börja läsa twilight i igen. Mådde ganska bra av dem haha, sjuk... Kanske ska kolla på filmen ikväll istället... På tal om film så kommer ju Alice i underlandet snart. MÅSTE se den, tror att den kommer vara grym. Johnny Depp är ju med så då måste den vara bra. Nä nu måste jag komma på något att göra. Tvätta kanske? Så underbart på en lördag kväll. Imorgon blir det middag hos Meel, ska bli mysigt!  puss

Kommentarer
Postat av: Maria

haha! Förstår iofs det! :)

Jag glömde stödstrumporna och hade fötter i size av en dinosarie när vi landade! Men det är sjukt skönt att få åka utomlands innan bebis kommer och livet ändras totalt! Speciellt att få åka med vänner! Passa på att gå på bio också för det är ju ett stort projekt nu när man måste ha barnvakt såfort man ska göra ngt. (och man vill ju inte direkt lämna bort en 4 veckors bebis heller).. Kramis!

2010-02-20 @ 19:49:53 :: URL: http://familjemys.blogg.se/
Postat av: Maria E

Hej tjejen! Hoppas du mår bra.. Har du fått en tid för UL ännu? Kramis!

2010-02-24 @ 18:06:45 :: URL: http://familjemys.blogg.se/
Postat av: Maria E

Men det är ju skönt att få se att allt är ok om du är så orolig! Här rullar allt på. Får faktiskt sova förvånansvärt mycket på nätterna så är rätt så pigg. Hon brukar sova minst 5 timmar i sträck på natten :) Lyxbebis! MEN hon har blivit JÄTTE kinkig på dagarna istället. Kan skrika otröstligt för att sen somna i ren utmattning :( stackars liiten...! Lycka till på VUL. Det går bra ska du se! Kram!

2010-02-25 @ 17:59:41 :: URL: http://familjemys.blogg.se/
Kommentera inlägget här
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0