jaaaaaaaaaaaa

Nu har jag och Jessie bokat resa, 4 juni drar vi till bugarien, vi ska ligga och svulla i varsin solstol. Hehe undra hur fet jag kommer vara då. Rikteigt sexig i bikini, not. Nu ska jag äta lite olw hjärtan hehe. puss på er



Kommentarer
Postat av: Maria

förstår oron :/

kul med resa!! var också utomlands när ja va tjock :) det du ska tänka på är att du får flyga ända fram till vecka 36 MEN försäkringarna gäller bara fram till vecka 28!

2010-02-20 @ 10:23:52 :: URL: http://familjemys.blogg.se/
Postat av: Maria

Din vanliga försäkring som ger dig gratis sjukvård osv.. Dvs om du skulle åka efter vecka 28, och ngt skulle hända utomlands så blir du tvungen att betala själv! Bra att veta bara! Jag var i vecka 20 tror jag när jag åkte. Gick superbra - ha stödstrumpor på planet bara :)

2010-02-20 @ 17:15:16 :: URL: http://familjemys.blogg.se/
Postat av: Maria

gud vad jag trackar in blogg :)

ett tips är att gå med i tex minbebis.com eller liknande forumsidor. Jag gick med i minbebis.com när vi försökte bli gravida redan. Sen började jag skriva med andra januarimammor. MYCKET tröstande, peppande och roligt att "prata" med människor som är i samma situation som en själv. Man kan fråga saker som man är orolig för eller bara få stöd. Vi i januarimammor pratar fortfarande i forumet och stöttar varandra!

2010-02-20 @ 17:31:08 :: URL: http://familjemys.blogg.se/
Kommentera inlägget här
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0